Asunto Oy Alakiventie 3

Alakiventie 3, 00920 Helsinki

Valmis

Asuntoja vapaana 10/34

Velaton hinta alk. 179 000,0 €

Seuraavat esittelyt

Alakiventie 3, Asunto C95
Ti 18.06.2019 klo 15:30-18:00

HUOM. Esittely Alakiventien kolmiossa ti 11.6 klo 17.15-17.45. Lämpimästi tervetuloa!

Edelläkäyvää täydennysrakentamista ja ihania maisemia yli uudistuvan Myllypuron!

Myllypuro on vehreä ja viihtyisä asuinalue metroradan varrella, kolme-neljä kilometriä Viikistä itään ja kaksi kilometriä Itäkeskuksesta luoteeseen päin. Väljästi rakennetulla alueella on asukkaita noin 11 000.  Väkiluku on mukavassa kasvussa muun muassa tammikuussa avatun uuden Metropolia-ammattikorkeakoulun toimipisteen sekä muun uudisrakentamisen myötä. Uudelle kampukselle muuttaa syksyyn 2019 mennessä noin 6000 opiskelijaa, korkeakoulun johto sekä 500 työntekijää.  Myllypuron metroasema sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä kotiovelta. Kehä I:n ja Itäväylän läheisyyden ansiosta ajoyhteydet ovat erinomaiset niin Helsingin ydinkeskustaan (n. 20 min) kuin poikittaissuunnassa aina Espoon Keilaniemeen (24 min) asti.
 

 

Koti arjen yläpuolella Myllypuron metron ja palveluiden lähellä

Luonnonläheinen Myllypuro elää vahvasti uutta tulemista. Metropolia-ammattikorkeakoulun kohta valmistuva kampusalue, uusi ostoskeskus sekä innovatiivinen uudisrakentaminen tekevät alueesta trenditietoisen asunnonetsijän ykköskohteen. As. Oy Alakiventie 3:n täydennysrakentamisena toteutetuissa 6. ja 7. kerroksen asunnoissa nautitaan ihanista näkymistä yläilmojen lintuperspektiivistä. Tyylikkäiden yksiöiden, kaksioiden ja kolmioiden valtteja ovat metron läheisyys, lähipalvelut, huippumoderni arkkitehtuuri, tila ja valo sekä viihtyisät puuntuoksuiset katetut terassit, jonne rakentaa oma onnellinen oravanpesä puiden latvojen tasalle.

Edelläkäyvää täydennysrakentamista ja ihania maisemia yli uudistuvan Myllypuron

Myllypuro on vehreä ja viihtyisä asuinalue metroradan varrella, kolme-neljä kilometriä Viikistä itään ja kaksi kilometriä Itäkeskuksesta luoteeseen päin. Väljästi rakennetulla alueella on asukkaita noin 11 000. Väkiluku on mukavassa kasvussa muun muassa tammikuussa avatun uuden Metropolia- ammattikorkeakoulun toimipisteen sekä muun uudisrakentamisen myötä. Uudelle kampukselle muuttaa syksyyn 2019 mennessä noin 6000 opiskelijaa, korkeakoulun johto sekä 500 työntekijää.

Modernia arkkitehtuuria, tilaa ja valoa!

As. Oy Alakiventien yksiöt, kaksiot ja kolmiot tarjoavat helppoa, toimivaa ja ylellistä arkea huikeita näkymiä unohtamatta. Uudisosan graafinen arkkitehtuuri sopii mainiosti maisemaan ja muodostaa herkullisen kontrastin vanhempien funkkislinjojen kanssa. Asuntopohjat ovat moderneja ja avaria ja ikkunapinta-ala vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta maksimoitu. Ylellisen paketin kruunavat huipputyylikkäät sisustusratkaisut, oma katettu terassi, kotiovelle nouseva hissi sekä oma irtainvarasto kotioven vieressä.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Luonnonläheinen sijainti metron ja palvelujen äärellä

As. Oy Alakiventie 3 sijaitsee metsäisessä Myllypurossa komean kallion kyljessä, ja ylimpien kerrosten maisemaikkunoista näkyvät väriään vuoden kuluessa muuttavat puunlatvat. Valoisa metsäluonto ulottuu viehättävästi talon pihapiiriin asti. Silti täällä asutaan vain 350 metrin päässä metroasemalta ja 200 metrin päässä vilkkaasta ammattikorkeakampuksesta. Kaikki palvelut ovat lähellä, mukaan lukien Itiksen valtavat valikoimat. Aika huikea yhdistelmä meidän mielestämme, eikö olekin?

Asu avarasti arjen yläpuolella

Asuntopohjat ovat moderneja ja avaria ja ikkunapinta-ala vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta maksimoitu. Ylellisen paketin kruunavat huipputyylikkäät sisustusratkaisut, oma katettu terassi, kotiovelle nouseva hissi sekä oma irtainvarasto kotioven vieressä.

Nopeasti metrolla, autolla tai pyöräillen

As. Oy Alakiventiessä sinun ei enää aamuisin tarvitse murehtia työmatkoihin hukkaantuvaa aikaa. Metrolle kipaisee nimittäin parissa minuutissa ja matka asemalta Helsingin ydinkeskustaan hujahtaa 17 minuutissa. Autolla matka taittuu Itäväylää pitkin melkeinpä samassa ajassa, pyöräillen alle kolmen vartin. Kehä I:n ansiosta myös poikittaiset yhteydet ovat loistavat. Bussin kyytiin pääsee naapuritalon edestä.

Kaupungin parhaat liikuntamahdollisuudet?

As. Oy Alakiventie 3:n asukkaana pääset nauttimaan koko Helsingin kenties monipuolisimmista liikuntamahdollisuuksista. Lajeissa, halleissa ja ulkokentissä löytyy vaihtoehtoja niin, että ainoaksi pulmaksi jää oikeastaan valinnan vaikeus! Vaihtoehtoja voi punnita rauhassa Alakivenpuiston ja Liikuntapuiston vehreillä ulkoilureiteillä.

Sijainti Metropolian vieressä tuo ainutlaatuisia sijoitusmahdollisuuksia

Syksyyn 2019 mennessä kokonaan avautuva Metropolia-ammattikorkeakoulun uusi Myllypuron-kampus tuo As. Oy Alakiventie 3:n lähistölle peräti 6000 opiskelijaa ja noin 500 henkilökunnan jäsentä. Yksiöiden lisäksi tällaisilla sijainneilla vuokramarkkinoilla kilpaillaan myös kaksioista ja kolmioista. As. Oy Alakiventie 3 tarjoaakin siis mielenkiintoisia sijoitusmahdollisuuksia niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Alakiventie 3, 00920 Helsinki

Alueen palvelut

As. Oy Alakiventie 3:n asukkailla on ulottuvillaan erinomainen valikoima lähipalveluita. Suomenkielinen Montessori-päiväkoti toimii Alakiventie 3:n naapuritalossa, ruotsinkielinen päiväkoti kilometrin päässä. Terveysasemalle on matkaa 450 metriä ja koululle 650 metriä. Metrolta tullessa on helppo napata mukaan tuoreet ateriatarpeet uudistetun ostarin (350 m) S-marketista ja käväistä vaikka kuntosalilla. Muoti-, sisustus-, elektroniikka- ja muut ostokset hoituvat helposti Itiksessä (1,6 km). Shoppailun lomassa voi myös pistäytyä elokuvissa ja maistella vaikkapa sushia, intialaisia, italialaisia tai thai-herkkuja.

 • Bussipysäkki 80 m
 • Myllypuron Montessori-leikkikoulu 120 m
 • Salibandyhalli Arena Center 170 m
 • Metropolia 200 m
 • Metroasema ja ostari 350 m
 • Total Fitness Gym 350 m
 • S-Market 400 m
 • Mediakirjasto 400 m
 • Myllypuron liikuntapuisto 400 m
 • Monitoimihalli Liikuntamylly 400 m
 • Terveysasema 450 m
 • Myllypuron peruskoulu 650 m
 • Stadin ammattiopisto 1 km
 • Itäkeskuksen uimahalli 1,3 km
 • Itiksen kirjasto 1,9 km
 • Viikin tiedepuisto 4,5 km

Rakennusaikataulu

Kesä 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Loppuvuosi 2018

Kauppojen teko alkaa

Lokakuu 2018

Valmistuminen

Uuden kotisi persoonallinen tyyli syntyy yksilöllisten valintojen pohjalta!

Olemme koonneet vankan kokemuksemme pohjalta Alakiventien asuntoihin tyylikkäät ja laadukkaat sisustuskokonaisuudet. Kattohuoneistojen kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin!

COSMOS - Uniikki koti arvokiinteistössä

Saneerauskohteissa asunto on aina sovitettu runkoon mahdollisimman tehokkaasti ja toiminnat on tarkasti mietitty, jotta asunto olisi viihtyisä ja ainutkertainen. Kaikki pintamateriaalit ovat aina sovitettu asunnon arvoon tarkoin valitusti. Cosmos nostaa talon historian jalustalle ja palauttaa sen arvoonsa.

Ota yhteyttä

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Alakiventie 3, Asunto C95
Ti 18.06.2019 klo 15:30-18:00

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Alakiventien infopaketti (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha