Asunto Oy Albertinkatu

Albertinkatu 8, 00150 Helsinki

Valmis

Asuntoja vapaana 7/15

Velaton hinta alk. 592 350,0 €

Seuraavat esittelyt

Albertinkatu 8
Ma 27.05.2019 klo 16:30-17:00

Juuri valmistunut uusi inspiroiva kotisi hurmaavan Punavuoren sydämessä

Saneeraamme Albertinkatu 8 / Merimiehenkatu -osoitteeseen ikonisen Viiskulman lähistölle uudenkarheita kaupunkikoteja. Nyt kannattaa toimia, sillä Punavuoren 00150 on yksi Helsingin halutuimmista postinumeroista. Näille main rakennetaan enää harvoin uudistuotantoa!

AS OY ALBERTINKATU 8 - UPOUUSIA ASUNTOJA HALUTTUUN PUNAVUOREEN!

Tämän upean kulmatalon neljä ylempää kerrosta tarjoavat yhteensä kolme tyylikästä yksiötä, kolme avaraa kaksiota sekä neljä upeaa kolmiota. 28,5 neliön yksiöissä on fiksusti eriytetty keittotila, ranskalainen parveke sekä kätevä vaatehuone. 55-neliöisissä kaksioissa oleskelutila on maksimoitu ja kotiin virtaa valoa upeista kookkaista ikkunoista. 60-60,5 m 2 kokoisten kolmioiden juju on suurten ikkunoiden lisäksi hauskat linjat, jotka inspiroivat suunnittelemaan omannäköistä sisustusta. Talvi-iltoina talosauna lämpiää ja lämmittää, kesäisin auringosta kutsuu nauttimaan viihtyisä kattoterassi.

Albertinkatu - Punavuorta ihanimmillaan

Brunssikahvilat, galleriat, kivijalkakaupat ja ratikan kohina. Kaivopuiston ulkoilureitit ja inspiroiva kävelymatka keskustaan. Ikonisen Viiskulman lähistölle kohoavan upean uudiskohteemme As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaita hemmotellaan upeilla asunnoilla. (Kuva: Marit Henriksson)

Halutulla postinumeroalueella

Punavuoren 00150 on yksi Helsingin halutuimmista postinumeroista. Entinen satama- ja työläiskaupunginosa sykkii luovaan ja jännittävään rytmiin, kun keskustan läheisyys ja kaupunginosan kauneus ovat houkutelleet kulmille tuhansittain luovien alojen osaajia ja urbaanin elämän ystäviä. Kaikki palvelut ovat täällä kulman takana ja jos kotikortteleista haluaa jostain syystä poistua, ydinkeskustaan (1,4 km) kävelee mukulakivikatuja myöten reilussa vartissa. (Kuva: Svenska litteratursällskapet i Finland)

Ratikalla kuljet helposti

As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaana nautit tuoksuvasta aamuhetkestä naapuritalon kivijalkakahvilassa, haet ateriatarpeet lähikaupasta 150 metrin päästä, hyppäät bussin kyytiin naapurikorttelissa ja nappaat ratikkakyydin 200 metrin päästä Viiskulman pysäkiltä. Ratikkamatka vie kotiovelta rautatieasemalle 12 minuuttia ja bussimatka Kampin keskukseen kymmenen. Eiran rannasta kilometrin päästä iltalenkki jatkuu meren aaltoja kuunnellen Kaivarin rantaan ja sen puiston lehtikujille. (Kuva: Antti Leppänen)

ARKKITEHDIN TERVEISET

Albertinkatu 8:n kohteessa inspiroi poikkeuksellinen sijainti. Punavuoressa ei juurikaan ole enää tyhjiä tontteja joille rakentaa uutta, mikä teki tästä kohteesta jo lähtökohtaisesti ainutlaatuisen. Rakennuksen julkisivut ovat punatiilestä. Ajatuksena oli jatkaa Punavuoressa siellä täällä yhä sijaitsevien vanhempien tiilirakennusten perinnettä. Tietty alueelle ja sen historialle ominainen karheus oli siis tässä lähtökohtana.

Asuntojen laajat ikkunapinnat jatkavat myös samaa ajatusta: suuret ikkunat tuovat arkkitehtuuriin samaa teollista tunnelmaa. Isommin kadulle aukeavat ikkunat tietysti myös avartavat asuntoja ja päästävät asukkaat paremmin osaksi kaupunkia.

As. Oy Albertinkatu 8:ssa viihtyy varmasti urbaani ihminen, joka haluaa asua ihan Helsingin ytimessä ja osallistua aktiivisesti elämään kaupungissa. Mukaan lukien pienet lapsiperheet, jotka haluavat asua kaiken keskiössä, hyvien yhteyksien varrella.

Ullakkokerroksen johtoajatuksia olivat yhteisöllisyys ja merkityksellisyys. Sijoitimme sinne saunaosaston, kattoterasseja ja kerhohuoneen. Kattosauna hienoine korttelinäkymineen tuo arkeen luksuselementin. Suuremmalla kattoterassilla on tilaa vaikkapa viljelylaatikoille ja kaupunkiviljelylle. Kerhohuoneen viereisen kattoterassin pohjana taas on ekologinen viherkatto. Ajastuksena on, että kaupunkiviljely tai asukkaiden ylläpitämä kattopuutarha asukkaiden tuo arkeen yhden vihreän kerroksen lisää.

Ryhmärakentamishankkeista tuli idea monikäyttöisestä kerhohuoneesta, jota voisi tarvittaessa varata myös asukkaiden vierashuoneeksi. Sinne voisi majoittaa kauempaa käymään saapuvia sukulaisia tai ystäviä, eli se toimisi ikään kuin majoitusreservinä.

Sampsa Palva
Arkkitehti, Studio Puiston toimitusjohtaja

 

 

 

 

 

 

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

PUNAVUORTA IHANIMMILLAAN

Ikoninen Viiskulma, jonka lähelle Albertinkatu sijoittuu, on Punavuoren ja Ullanlinnan rajalla on kaikkien paikallisten tuntema ja rakastama maamerkki, jonka ympärillä urbaani kaupunkikulttuuri kukoistaa luovimmillaan.

UUDISKOHDE VANHASSA KANTAKAUPUNGISSA

Modernin arkkitehtuurin ja asumisen ystäville on enimmäkseen tarjolla koteja uusilla, kehittyvillä alueilla, mihin palveluja saadaan joskus hetken aikaa odotella.

NÄPPÄRÄT LIIKENNEYHTEYDET

As. Oy Albertinkadun asukkaana sinun ei tarvitse turhaan kiirehtiä aamulähtöjäsi. Minne ei kävellen tai pyörällä pääse tai viitsi, sinne vie hetkessä ratikka tai bussi.

KAIKKI ARJEN PALVELUT JA NIIN PALJON MUUTA

Viiskulmassa kaikki tarvittava on lähellä. Ruokakaupat, kahvilat, ravintolat, koulut, päiväkodit ja puistot – kaikki löytyy muutaman sadan metrin säteeltä!

TYYLIKÄS ARKKITEHTUURI JA VALOISAT ASUNNOT

Viisikerroksisen kulmatalon julkisivua elävöittävät materiaalien hallittu mutta mielenkiintoinen vaihtelu, ylhäällä mielenkiinnon herättää viihtyisä viherkatto.

KUSTANNUSOHJATTUA LAATUA

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Albertinkatu 8, 00150 Helsinki

Alueen palvelut

 • As. Oy Albertinkatu on oivallinen tukikohta loputtoman vaihteleville vapaa-ajan seikkailuille. Päivän voi aloittaa esimerkiksi naapuritalon kahvilassa tai naapurikorttelin joogasalilla.

 • Helsinki Design Districtin galleriat, liikkeet, ravintolat ja museot tarjoavat aina jotain uutta.

 • Antiikkiliikkeistä tai Hietsun Suomen suurimmalta ulkoilmakirppikseltä (800 m) tarttuu helposti mukaan jotain kaunista ja vanhaa.

 • Kuntosalille (350 m), tanssitunnille (450 m), Yrjönkadun uimahallille (1,1 km) tai Eiran rantaan ulkoilemaan kipaisee hetkessä.

 • Teatteri Takomo (300 m), elokuvalliset pakohuonepelit (1 km),  sekä Hernesaaren ikioma Löyly (1,2 km) tarjoavat vaihtelunhaluisille lisää vaihtoehtoja niin arkeen kuin viikonloppuunkin.

 • Pienille perheille As. Oy Albertinkatu tarjoaa niin ikään hauskaa ja toimivaa arkea. 300 metrin säteeltä löytyy niin päiväkoteja kouluja niin suomen- kuin ruotsinkielisillekin.

 • Viiskulman neuvola ja terveyskeskus (130 m) palvelevat lähimmän ruokakaupan (150 m) vieressä. Sokerina pohjalla Sepänpuisto, yksi kaupungin hauskimmista ohjatuista leikkipuistoista, odottaa leikkijöitä vain 100 metrin päässä!

Etäisyyksiä listattuna:

 • Bussipysäkki 75 m

 • Ratikkapysäkki 200 m

 • Café KUUMA 50 m

 • Alepa Viiskulma 150 m

 • K-Market Albertin Herkku 170 m

 • R-Kioski 240 m

 • Daghemmet Axel 120 m

 • Päiväkoti Rööperi 160 m

 • Snellmanin koulu 160 m

 • Grundskolan Norsen 270 m

 • Viiskulman terveysasema ja neuvola 130 m

 • Joogasali Hyvinvoimala 90 m

 • Ideal Fit -kuntosali 350 m

 • Yrjönkadun uimahalli 1,1 km

 • Sepännpuiston leikkipuisto n. 100 m

 • Teatteri Takomo 300 m

 • Rikhardinkadun kirjasto 900 m

 • Löyly Helsinki 1,2 km

 • Stockmann 1,2 km

 • Kampin keskus 1,2 km

 • Rautatiasema 1,5 km

Rakennusaikataulu

Kesä 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Syys-lokakuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Maalis-huhtikuu 2019

Valmistuminen

Laadukkaat sisustusvalinnat

Olemme koonneet vankan kokemuksemme pohjalta Vehkapolun asuntoihin tyylikkäät ja laadukkaat sisustuskokonaisuudet. 

Haluatko tietää tarkemmin kohteen sisustusvalinnoista? Ota yhteyttä oikealla reunassa näkyvään myyjän sähköpostiin tai puhelinnumeroon!

COSMOS - Uniikki koti arvokiinteistössä

Saneerauskohteissa asunto on aina sovitettu runkoon mahdollisimman tehokkaasti ja toiminnat on tarkasti mietitty, jotta asunto olisi viihtyisä ja ainutkertainen. Kaikki pintamateriaalit ovat aina sovitettu asunnon arvoon tarkoin valitusti. Cosmos nostaa talon historian jalustalle ja palauttaa sen arvoonsa.

Uusi inspiroiva kotisi Punavuoren sydämessä

28.01.2019 Uudiskohteet, Helsinki Asuntomyyntitiimi

Brunssikahvilat, galleriat, kivijalkakaupat ja ratikan kohina. Rouhea urbaani arkkitehtuuri, Kaivopuiston ulkoilureitit ja inspiroiva kävelymatka keskustaan. Ikonisen Viiskulman tuntumaan kohoavan upean uudiskohteemme As. Oy Albertinkatu 8:n asukkaita hemmotellaan harvinaisen hienolla asumiskattauksella. Avarissa ja inspiroivissa yksiöissä, kaksio…

Ota yhteyttä

Pirjo Kerttula

0407711518
pirjo.kerttula@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Albertinkatu 8
Ma 27.05.2019 klo 16:30-17:00

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Albertinkadun infopaketti (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha