Asunto Oy Espoon Harmaahaikara

Harmaalaakso 2, 02780 Espoo

Tulossa

VALMISTUU 05/2020 - 07/2020

Asuntoja vapaana 20/30

Velaton hinta alk. 247 900,0 €

Espoon Harmaahaikara on uusi ja ihastuttava rivitaloasunto-osakeyhtiö!

Harmaahaikaran asuntojen modernit, mutta kodikkaat tilat ovat valoisat sekä käytännölliset avokeittiö-olohuoneyhdistelmä tekee asunnosta avaran ja viihtyisän. Kaksikerroksiset asunnot luovat dynaamisen pohjaratkaisun. Samalla asukkaita hemmotellaan suurilla ja viihtyisillä, lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla, joissa lasikaiteet.

Espoon Harmaalaakson ympäristö ja lähialueet ovat täynnä luonnon tarjoamia mahdollisuuksia palveluita unohtamatta. Virkistäytyminen onnistuu niin keskuspuistossa, kaupunginpuutarhassa, Espoonlahden luonnonsuojelualueella kuin merialueillakin.

Saunalahdessa ja Harmaalaaksossa elät luonnon lähellä

Luontoretket, maastopyöräily, geokätköily ja lintubongaus tarjoavat vaihtelua tutumpien urheilulajien rinnalle. Saunalahti ja Kivenlahti ovat oivallinen lisä lajien kirjoon. Miltä kuulostaisi esimerkiksi suppailu tai retkiluistelu merimaisemissa? Viheriöiden ystäville korkeatasoinen Sarfvikin golfkeskus löytyy vain 10 minuutin ajomatkan päästä.

Valoa tulvillaan

Espoon Harmaahaikarassa valo soljuu huoneisiin suurista ikkunoista. Kaikissa taloissa on sekä ylä- että alakerrassa yksi erityisen suuri maisemaikkuna, ja olohuoneeseen valoa virtaa kahdelta puolelta. Isot ikkunat tuovat sisälle paitsi valoa, muistuttavat asukkaita myös luonnon läheisyydestä ja vuoden kiertokulusta läheisissä metsissä.

Upeat yhteydet

Harmaalaakso on loistava yhdistelmä luonnonläheisyyttä ja kaupunkiasumista. Koulut, päiväkodit, kaupat ja kuntosalitkin ovat Harmaalaaksossa lähellä. Helsingin keskustaankin ajaa vain 20 minuuttia.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Järkevän hintaisia perheasuntoja Espoossa

As. Oy Harmaahaikara on varsinainen löytö sinulle, jolle sekä sijainti että hinta ovat asunnon valinnassa tärkeitä. Talot nousevat rauhalliselle ja metsäiselle alueelle, mutta kuitenkin lähelle Espoon ja Helsingin työpaikkoja, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Virkistysmahdollisuuksia riittää

Harmaahaikara sijaitsee aivan Espoon Keskuspuiston liepeillä, joten lenkkipolulle pääsee käytännössä kotiovelta. Talvisin huikean pitkät ja hyvin hoidetut ladut houkuttelevat talviurheilun ystäviä lumisena humiseviin metsiin. Kivenlahden uimarannallekin pyöräilee alle vartissa. Vähän kauempana Espoon Suvisaaristo kutsuu seikkailemaan ja tutustumaan upeaan saaristoluontoon.

Valoisat huoneistot

Espoon Harmaahaikarassa valo soljuu huoneisiin suurista ikkunoista. Kaikissa taloissa on sekä ylä- että alakerrassa yksi erityisen suuri maisemaikkuna, ja olohuoneeseen valoa virtaa kahdelta puolelta. Isot ikkunat tuovat sisälle paitsi valoa, muistuttavat asukkaita myös luonnon läheisyydestä ja vuoden kiertokulusta läheisissä metsissä.

Helsingin keskustaan 20 minuutissa

Haikaran asukas kulkee sujuvasti töihin, harrastuksiin ja palveluiden äärelle. Kauklahdenväylä ja Länsiväylä ovat muutaman kulman takana. Ajoaika Helsingin keskustaan on vain 20 minuuttia. Espoon sisäisen linjan ja seutulinjan bussit liikennöivät alueella. Lähin bussipysäkki on 500 metrin päässä.

Kaikki arjen palvelut lähellä

Harmaahaikara sijaitsee reilun kilometrin päässä koulusta ja kahden kilometrin päässä päiväkodista ja Lasten liikunnan oppimiskeskuksesta. Kauppa löytyy kilometrin päästä Saunalahdesta. Kuntosali löytyy reilun kilometrin päästä. Harmaalaakson alue on uutta, rakentuvaa aluetta, jonka palvelutarjonta kehittyy hyvää vauhtia.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Harmaaniityntie 4 / Harmaalaakso 2, 02780 Espoo

Alueen palvelut

Harmaahaikara sijaitsee reilun kilometrin päässä koulusta ja kahden kilometrin päässä päiväkodista ja Lasten liikunnan oppimiskeskuksesta. Kauppa löytyy kilometrin päästä Saunalahdesta. Kuntosali löytyy reilun kilometrin ja pitseria puolentoista kilometrin päästä. Kauklahden ja Vanttilan alue on uutta, rakentuvaa aluetta, jonka palvelutarjonta kehittyy hyvää vauhtia.

- Kirjasto: 2,7 km
- Terveysasema: 2,5 km
- Satama: 2,4 km
- Biltema 2,1 km
- Espoon kaupunginpuutarha ja arboretum: 2 km - Länsiväylä: 2km
- Päiväkoti 2 km
- Merenranta 2 km
- Koulu 1,4 km, 2 km
- Kuntosali 1,4 km
- Ruokakauppa 1 km,
- Linja-autopysäkki: 500 m
- Espoon keskuspuisto: 50 m

Rakennusaikataulu

Toukokuu 2019

Ennakkomarkkinointi

Kesäkuu 2019

Kauppojen teko

Kesäkuu 2020

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Valo soljuu huoneisiin suurista ikkunoista. Etenkin etelänpuoleiset ikkunat ovat valtavia, lähes seinänkokoisia. Ne tuovat sisälle paitsi valoa, myös muistuttavat luonnon läheisyydestä ja vuoden kierrosta.

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Se on kodikas ja rauhallinen. Turvallinen lapsillesi.

OPTIMI - Laadukas pari-, erillis- tai rivitaloasunto perheellesi

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Espoon Harmaahaikaran Infopaketti

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha