Asunto Oy Espoon Leppärastas

Mestarinkatu 5

Rakenteilla

VALMISTUU 11/2021 - 01/2022

Asuntoja vapaana 0/62

Velaton hinta alk. 173 000,0 €

As. Oy Espoon Leppärastas: Kohtuuhintaiset kodit
kävelymatkan päässä Sellosta ja Leppävaaran asemalta 

Espoon suurin ja vilkkain kaupunkikeskus Leppävaara on viime vuosina noussut asunnonetsijöiden keskuudessa kovin suosituksi kohteeksi. Monien mielikuvissa Leppävaaran hintataso on jo karkaamassa niin korkealle, että asuntoja katsellaan muualta, vaikka alue kovasti houkuttelisikin. Lehdon uusin kohtuuhintaisen asumisen taidonnäyte As. Oy Espoon Leppärastas on iloinen uutinen alueen ystäville. Kävelymatkan päähän Sellosta ja asemalta rakentuu kahdeksan kerrosta valoisia ja laadukkain materiaalein sisustettuja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Ja mikä parasta: kohtuullisilla hintalapuilla!
 

Kaikki tarvitsemasi kävelyetäisyydellä

As. Oy Espoon Leppärastas nousee Leppävaaran Vallikallioon vehreän puistoalueen laitamille, Kehä I:n tunnelikannen viereen. Toimistotyölle aiemmin pyhitetty alue on uudisrakentamisen myötä muuntunut viihtyisäksi asuinalueeksi, mistä ennättää vilauksessa niin junalle, palveluihin kuin harrastuksiinkin. Kehätien meno ei tänne näy eikä kuulu, mutta silti matkat joka puolelle pääkaupunkiseutua taittuvat harvinaisen sutjakkaasti. Esimerkiksi Helsingin keskustaan kiitää Leppärastaasta autolla tai julkisilla jopa alle 20 minuutin. Kaiken lisäksi Leppävaarassa pysähtyvät monet kaukojunavuorot, ja odotettu Jokeri-ratikkakin kurvaa tänne arviolta 2024.

- Bussipysäkki 150 m
- Leppävaaran asema 900 m
- Helsingin keskusta 13 km

Palvelut ulottuvillasi

Toinen As. Oy Espoon Leppärastaan vaikuttavimmista valteista on laaja palveluvalikoima aivan ulottuvillasi. Kunnalliset palvelut ovat kaikki helpon kävelymatkan päässä, ja lähikauppanasi palvelee ostoskeskus Sello. Täällä, kolmen minuutin fillarimatkan päässä, odottavat päivittäistavara- ja erikoisliikkeiden lisäksi treenisalit ja kirjasto, elokuvateatteri ja hohtokeilaradat. Samassa kompleksissa sijaitsevassa Sellosalissa tarjoillaan kulttuuriherkkuja kuten impro-, stand up -, ja musakeikkoja tasaisin väliajoin. Sellosalissa järjestetään myös usein hauskoja lastenkulttuuritapahtumia, joihin tullaan rymyämään kauempaakin.

- Päiväkoti 200 m
- Koulu 350 m
- Forever LITE -kuntosali 350 m
- Terveysasema, neuvola ja hammashoitola 350 m
- Liikuntahalli 650 m
- Lukio 750 m
- Sellon kirjasto 850 m
- Maauimala ja uimahalli 900 m
- Sellosali 900 m
- Kauppakeskus Sello 1 km
- Aalto-yliopisto 6,5 km

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

Entäpä sitten As. Oy Espoon Leppärastaan asunnot? Komeaan 8-kerroksiseen tiilitaloon rakennetaan yhteensä 24 yksiötä, 31 kaksiota ja 7 kolmiota erinomaisen toimivilla pohjilla. Jokaisessa kodissa on oma parveke: pienimmissä miniparveke, kaksioissa valittavanasi erilaisia pohjaratkaisuja eri kokoisilla parvekkeilla. Kolmioissa on tilavat, tyylikkäästi muotoillut lasitetut päätyparvekkeet, joilla kelpaa lasitusten suojissa nauttia vehreistä maisemista, vaikka viileämmälläkin syyssäällä.

Asukkaiden yhteiskäyttöön As. Oy Espoon Leppärastaaseen tulee leikki- ja oleskelualue pihalle, tilava talosauna vilvoitteluterassilla, maanalainen parkkihalli 6 sähköautopaikalla, pesula, kerhotila ja piharakennus, johon fillarit saa saateltua sateensuojaan. Säilytystilaa löytyy kellarikerroksen huoneistokohtaisista irtainvarastoista.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Laatua, kiitos!

Kohtuuhintaisuudestaan huolimatta As. Oy Espoon Leppärastaan asunnot tarjoavat arjelle laadukkaat raamit. Hanat, altaat ja kodinkoneet on valittu laatu ja tyyli edellä, samoin kiintokalusteet ja pintamateriaalit. Jos varaat asuntosi hyvissä ajoin, pääset valitsemaan sisustussuunnittelijoidemme laatimasta tyylikkäästä valikoimasta ja näin vaikuttamaan uuden kotiisi ulkoasuun.

Oma parveke

Kaikki eivät kaipaa omaa isoa pihaa, ruohonleikkuria ja perunakuokkaa. Mutta oma parveke olisi kyllä kiva! As. Oy Espoon Leppärastaassa sellainen löytyy jokaisesta asunnosta, yksiöiden miniparvekkeista kolmioiden lasitettuihin kotoilukeitaisiin saakka.

Vapaa-ajan rientoja yllin kyllin

Illalla luppoaikaa? Lähisalilla olisi puolen tunnin päästä kiva tunti tarjolla. Tai… Urheilupuistossa voisi uskaltautua ultimate-porukkaan. Jaa… Lähitallilla olisi tiedossa maastotunti. Sellosalissa olisi myöhemmin aika kova keikka. Mitä sitä tekisi? Lähde vaikka kaverin kanssa lasilliselle pohtimaan!

Kävelyetäisyydellä kaikesta

Harva uudiskohde kohoaa kävelyetäisyydelle hulppeasta kauppa- ja vapaa-ajankeskuksesta, jonka yhteydessä toimii myös tiheään liikennöity rautatieasema lähi- ja kaukojunayhteyksillä. Lisätäänpä kattaukseen päiväkodit, koulut, kirjasto, uimahalli, maauimala, terveyspalvelut… ja vielä sijainti puistoalueen naapurissa. Nyt ollaan jo aika lähellä kaupunkikodin ihannesijaintia.

Nopeasti eri puolille pääkaupunkiseutua – ja kauemmaskin

Kulkuyhteydet ovat As. Oy Espoon Leppärastaasta varsin vauhdikkaat. Kehä I:n liittymä on lähellä, juna-asemalle pyöräilee parissa hassussa minuutissa ja bussit liikennöivät tiheään. Helsingin keskustaan matka taittuu jopa alle 20 minuutissa. Poikittaisbussilinjan korvaa muutaman vuoden kuluttua odotettu pikaraitiotie Jokeri. Kaukojunien kyytiin Leppävaaran asemalta pääsee jo nyt.

Kohtuuhintaan Leppävaarassa

Leppävaara on oiva esimerkki alueesta, jolla asuntojen kysyntä on niin kovaa, että hinnat ovat ikävästi hiipimässä varsinkin ensiasunnon ostajien ulottuvilta. Tätä kehitystä Lehto haluaa osaltaan jarruttaa tarjoamalla As. Oy Espoon Leppärastaan asukkaille kohtuuhintaisia koteja – sijainnista senttiäkään tinkimättä!

Kohteen osoite: Mestarinkatu 5, 02650 Espoo

Palvelut ja etäisyydet: 

- Bussipysäkki 150 m
- Päiväkoti 200 m
- Koulu 350 m
- Forever LITE kuntosali 350 m
- Terveysasema, neuvola ja hammashoitola 350 m
- Liikuntahalli 650 m
- Jäähalli 680 m
- Lukio 750 m
- Sellon kirjasto 850 m
- Leppävaaran asema 900 m
- Sellosali 900 m
- Kauppakeskus Sello 1 km
- Maauimala ja uimahalli 900 m
- Leppävaaran urheilupuisto 950 m
- Angry Birds leikkipuisto 950 m
Laurea Leppävaaran kampus 1,1 km
- Seikkailupuisto Huippu 1,3 km
- Kilon talli 1,9 km
- Aalto-yliopisto 6,5 km
- Helsingin keskusta 13 km

Rakennusaikataulu

Marraskuu 2020

Ennakkomarkkinointi alkaa

Marras-Joulukuu 2020

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2021

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Konseptimme mukaisesti As. Oy Leppärastaan kohtuuhintaiset asunnot on varusteltu astetta asiallisemmin. Laadusta todistavat esimerkiksi suuret ikkunat sekä säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys, osan keittiöistä integroidut kodinkoneet ja tyylikäs musta komposiittiallas sekä kylpyhuoneen seinämallinen wc-istuin.

Koteihin virtaa valoa suurista ruutuikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Pasi Kukkola

040 774 6927
pasi.kukkola@lehto.fi

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Espoon Leppärastaan esite

Sisustusvalintalomake

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha