Asunto Oy Espoon Merimajakka

Kummelivuorentie 10, 02330 Espoo

Rakenteilla

VALMISTUU 06/2019 - 08/2019

Asuntoja vapaana 1/76

Velaton hinta alk. 147 500,0 €

Espoon Saunalahteen vajaan kilometrin päähän merenrannasta nousee As. Oy Espoon Merimajakka.

Merimajakka tuo helpostusta asuntopulaan

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä. Espoon Saunalahteen, hyvien kulkuyhteyksien päähän, rakennetaan katseet kääntävä ja mielenkiintoinen kerrostaloyhtiö As. Oy Espoon Merimajakka.

Kiven heiton päässä meren rannasta

Espoon Saunalahteen rakennettava As. Oy Espoon Merimajakka tarjoaa modernia ja käytännöllistä kaupunkiasumista luonnonrauhan ympäröimänä. Espoon Merimajakka koostuu kahdesta kerrostalosta, joissa asuntojen koot vaihtelevat välillä 1h+k 28,0m2 - 3h+k 65,0m2. Valittavana on 21 erilaista pohjaratkaisua ! Julkisivut on rakennettu maisemakuvaa ajatellen hillitysti harmaanruskeasta muuratusta tiilestä. Rakennusten yksityiskohtia on korostettu keltaisella ja oranssilla tehostevärillä. Merimajakan avarat ja valoisat huoneistot on suunniteltu monenlaisia asumistarpeita huomioon ottaen.

Upean sijainnin edut sinun käytettävissäsi!

Kamppiin on Länsiväylää pitkin matkaa vain 20 km, ja tulevaisuudessa matka taittuu entistä nopeammin Kivenlahden uuden metroaseman ansiosta. Saunalahden asuinalueen suosion kasvaessa myös palvelujen määrä on lisääntynyt. Lähistöltä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut. Saunalahden S-Markettiin on matkaa vain 700 metriä, ja tarjolla on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä Helsinkiin että eri puolille Espoota. Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee vain 3,5 km:n päässä ja Iso Omena 8 km:n päässä As. Oy Espoon Merimajakasta.

Kenellepä ei maistuisi merellinen Espoo

Ulkoilun ja liikunnan ystäville Saunalahden alue tarjoaa mahtavat puitteet keskellä kaunista luontoa. Merenrantaan kävelee hetkessä, ja kävelystä, lenkkeilystä ja pyöräilystä voi nauttia alueen lukusilla metsäreiteillä. Golfin ystävät voivat pelata läheisellä Sarfvikin golfkentällä, jonne on matkaa vain 3,5 km.

Merimajakan huoneistot huokuvat modernia ja tyylikästä asumista. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja trendikkäät. Keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat.

Erikseen myytävät autopaikat parkkihallissa mahdollistavat kätevän auton säilytyksen.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Luonnon lähellä

Ulkoilun ja liikunnan ystäville Saunalahden alue tarjoaa mahtavat puitteet keskellä kaunista luontoa. Lenkkipolut ja pyöräilyreitit eivät varmasti lopu kesken lähiympäristöstä.

Taloyhtiön piha

Autohallin päällä, pihakannella, on lapsille leikkipaikka ja pihan yleinen oleskelualue. Piha-alueelta löytyvät grillausalue, nurmialue sekä viheristutuksia tarjoamaan yleistä viihtyvyyttä.

Palvelut lähellä

Lähistöltä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut, kuten S-Market, koulu, kirjasto ja julkisen liikenteen yhteydet. Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee vain 3,5 km:n päässä ja Iso Omena 8 km:n päässä.

Autoilevan valinta

Erikseen myytävät autopaikat parkkihallissa mahdollistavat kätevän auton säilytyksen. Autopaikkojen hinnat mh. 6003 €, vh. 20 000 €.

Upea sijainti

Helsingin keskustaan pääsee kätevästi autolla tai bussilla ja tulevaisuudessa myös metrolla. Saunalahden asuinalueen suosion kasvaessa myös palvelujen määrä on lisääntynyt.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kummelivuorentie 10, 02330 Espoo

Alueen palvelut

Kamppiin on Länsiväylää pitkin matkaa vain 20 km, ja tulevaisuudessa matka taittuu entistä nopeammin Kivenlahden uuden metroaseman ansiosta.  Saunalahden asuinalueen suosion kasvaessa myös palvelujen määrä on lisääntynyt. Lähistöltä löytyy kaikki tarpeelliset peruspalvelut, kuten S-Market, koulu, kirjasto ja julkisen liikenteen yhteydet.  Saunalahden S-Markettiin on matkaa vain 700 metriä, ja tarjolla on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä Helsinkiin että eri puolille Espoota. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi autolla tai bussilla ja tulevaisuudessa myös metrolla. Kauppakeskus Lippulaiva sijaitsee vain 3,5 km:n päässä ja Iso Omena 8 km:n päässä As. Oy Espoon Merimajakasta. 

  • S-Market 700 m
  • Bussipysäkki 500 m
  • Saunalahden koulu 650 m
  • Kamppi 20 km
  • Tapiola 13 km
  • Kauppakeskus Lippulaiva 3,5 km
  • Iso Omena 8 km
  • Sarfvik Golf 3,5 km

Rakennusaikataulu

Maaliskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Huhti-toukokuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Kesä-elokuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Merimajakan asunnot ovat sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti, ja siksi huoneistot tarjoavat korkealuokkaista asumista ja asumisviihtyvyyttä. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Tutustu Merimajakkaan Lehto Raha -sivulla tästä.

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon Lehto Rahan avulla omaksi. Lue lisää: lehtoraha.fi.

Ota yhteyttä

Peppi Puhakka

040 771 4152
peppi.puhakka@lehto.fi

Petteri Simelius

040 776 2884
petteri.simelius@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Espoon Merimajakan Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti