Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähde

Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala

Valmis

Asuntoja vapaana 3/89

Velaton hinta alk. 165 540,0 €

Saat Jopon kaupan päälle!  

 

Nyt saat asuntokaupan päälle Jopot koko perheelle.

Etu koskee vain As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen uusia asuntokauppoja ja etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kysy lisää asuntomyyjältä!


Muuttovalmis koti Kangasalan Kuohun uimahallin naapurissa

Kangasalan keskustan parhaalle paikalle, lähelle palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä on toukokuun lopussa valmistunut As. Oy Kangasalan Kuohunlähde.

Kymmenkerroksisen talon arkkitehtuuri on virtaviivaista, ilmeikästä ja eleganttia. Jäljellä olevissa upeissa kolmiossa pääset takuuvarmasti nauttimaan valosta ja upeista maisemista. Olohuoneesta ja molemmista makuuhuoneista avautuu näkymät ranskalaisten parvekkeiden kautta suoraa Kirkkojärvelle. Toinen makuuhuoneista on rajattu tyylikkäällä lasiseinällä, ettei seinä peitä näkymiä järvelle. 
Vuodenajan mukaan vaihtuvat upeat maisemat ovat varmasti sellaiset mihin et kyllästy.

Kerrostalon kyljessä sijaitsee Kangasalan uimahalli, jossa pääsee nauttimaan uimahallin palveluista. Uimisen lisäksi mahdollisuus saunomiseen ja kuntosalilla käymiseen. Itsestä huolenpitäminen on siis todella helppoa.

Maltilliset asumiskustannukset

Asumiskustannukset ovat maltilliset. Ensimmäiset kolme vuotta ovat lyhennysvapaita, jonka jälkeen yhtiölainan maksuaikaa on 22 vuotta. Toki voit myös maksaa koko velattoman hinnan, jolloin maksat jatkossa vain yhtiövastiketta. Olethan yhteydessä mahdollisista kysymyksistä tai esittelystä. 

Kangasalan luonto häkellyttää kauneudellaan

Humisevat harjut ja sinisinä välkkyvät vedet. Kangasalan luonnon kauneus saa hengityksen kevenemään ja sydämen laulamaan! Kuohunlähteestä ja sen äärelle suunnanneista terveysmatkailijoista on inspiraationsa saanut myös uusi upea As. Oy Kangasalan Kuohulähde kohoaa paraatipaikalle Kangasalan modernin keskustan ja Kirkkojärven rannan tuntumaan Kirkkojärventie 6 -osoitteeseen.

 

Upeat maisemat ja hieno historia!

Upeat maisemat eivät jääneet huomaamatta 1700-luvun hienostolta, joka suuntasi eri puolilta Suomea Kangasalle Kuohunharjun kupeessa Kuohunlahden rannalla sijaitsevan Kuohunlähteen äärelle. Lähteen vedellä uskottiin 1700-luvulla olevan parantavia vaikutuksia. Siksipä hienostorouvien, -neitien, ja herrojen nähtiin useinkin tapaavan täällä terveyslähteissä kylpien, ulkoillen, tuttuja tavaten ja nauttien hyvää tekeviä, parantavia vesiä.

Upeita luontoelämyksiä

As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen sijainti Kirkkojärven rannan lähellä tarjoaa talon asukkaille myös harvinaisen upeita ulkoilumahdollisuuksia arjen piristykseksi. Kirkkojärvi on Natura 2000 -suojelukohde, jonka siivekkäiden asukkaiden elämää on mukava seurailla lintutornin suojista. Mikä parasta, reilun 10 kilometrin pituinen luontopolku järven ympäri lähtee aivan naapurista, uimahallin edestä! (Kuva: Aulis Eskola)

Kolmiot - lasiovelliset tila-asunnot
Osassa kohteen kolmioista on tyylikkäät ja modernit lasiovet jakamassa olohuoneen ja toisen makuuhuoneen. Tarpeen mukaan lasiovilla jaettu makuuhuone muuntautuu kauniiksi kirjastohuoneeksi. Kaikista kohteen kolmioista avautuu upeat näkymät kirkkojärvelle ja asukkaan on mahdollista ihailla Kirkkojärven kaunista maisemaa niin keittiöstä, olohuoneesta, kuin toisesta makuuhuoneestakin.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Harvinaista herkkua: Uudiskoteja ydinkeskustassa

Kaupunkikeskustoissa palvelut toimivat parhaiten, mutta uusia asuntoja rakennetaan vähän, mikä tuo kilpailuetua vuokramarkkinoilla. (Lähde: Vuokraturva.)

Luontopolulle kotiovelta

Jos mielesi kuitenkin tekee luontoelämysten pariin, Kirkkojärven pitkä luontopolku lähtee parin askeleen päässä kotiovelta.

Tyylikkäitä tehoneliöitä katseet keräävässä uudisrakennuksessa

Neliöitään suurempiin yksiöihin tuovat valoa ja avaruutta suuret ikkunat tai viehättävät, pariovelliset ranskalaiset parvekkeet.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Mielit sitten torille, kirjastoon, bussille, kirjastoon tai lukiolle, kävellen tai pyörällä olet hetkessä perillä!

Naapurissa uimahallin altaat, hotelli- ja hyvinvointipalvelut

Harva voi sanoa asuvansa kuin hotellissa ̶ As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen asukkaat voivat!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala

Alueen palvelut

- Kuohu – Kangasalan uimahalli (kahvio Pisara, vesijumppa, jalkahoito, lymfaterapia, kuntosali, urheiluhieroja ym.) 30 m

- Kirkkojärven kulttuuri- ja luontopolku 30 m

- R-kioski ja pakettipiste 35 m

- Kangasalan tori 250 m

- Keskusaukio 250 m

- Apteekki 250 m

- Kaupunginkirjasto 270 m

- Säästöpankki & Otto-automaatti 350 m

- K-Supermarket 400 m

- Kulttuurikeskus Kangasala-talo 450 m

- Terveyskeskus 1,2 km

- Kangasalan lukio 1,9 km

- Ammattiopisto Tredu 2,8 km

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

kesä 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Kangasalan Kuohunlähteen asunnot on sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Emmi Lindholm

040 773 8631
emmi.lindholm@lehto.fi

Oskar Larsen

0504756607
oskar.larsen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

To 22.08.2019 klo 17:00-17:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha