Asunto Oy Kuopion Pankki

Puijonkatu 29, 70100 Kuopio

Valmis

Asuntoja vapaana 8/72

Velaton hinta alk. 173 499,46 €

AJA VUOSI PÖSÖLLÄ!

Nyt saat Peugeot 208 -henkilöauton vuodeksi käyttöösi, kun ostat asunnon ja autopaikan 31.7.2020 mennessä.

Etu koskee vain uusia As. Oy Kuopion Pankin kauppoja ja sisältää auton vakuutukset sekä 2 000 km/kk. Arvo 4 788 €

Asuntoesittelyissä huolehdimme turvallisuudestasi. Malliasuntoihin otamme aina yhden seurueen kerrallaan (max. 10 henkilöä). Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin koko esittelyn ajan. Olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä henkilöstömme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme hyvinvoinnin varmistamiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Asuntomyyjämme kertoo mielellään lisää esittelyssä olevasta kohteesta.

Muuttovalmis upea koti Kuopion torin laidalla!

Haaveiletko omasta kodista Kuopion sydämessä tai etsitkö sijoitusasuntoa yliopistokaupungin parhaalla sijainnilla? As Oy Kuopion Pankki on ratkaisu tähän

Jyhkeä punagraniittinen julkisivu kätkee sisälleen moderneja kaupunkikoteja!

Aivan Kuopion torin laidalla, Puijonkadulla, kohoaa rakennus, jonka historiaa liittyy Kuopion vanhaan pankkimaailmaan. Esa Malmivaaran suunnittelema, suojeltu punagraniittinen ja käytännössä ikuinen julkisivu korkeine pylväineen henkii pankkimaailmaan sopivaa arvokkuutta ja jykevyyttä. Talo tunnetaan historiasta Suomen Yhdyspankin talona. Nyt emme kuitenkaan ole aikamatkalla menneeseen, vaan pääsen tutustumaan arvokiinteistön uuteen elämään. Yhdyspankin historia on vain muisto menneestä, kun talo on perusteellisesti saneerattu runkoon asti.

Paras mahdollinen sijainti!

Uusi elämä tälle rakennukselle tarkoittaa asumisen helppoutta arvostavalle kaupunkieläjälle kotina toimimista. Tämän paremmalle sijainnille Kuopiossa ei pääse asumaan, sillä rakennus tuntuu kohoavan keskustan keskipisteen, eli torin ylle. Jos asuisin tässä, saisin haettua torin myyntikojuista kalakukon höyryävän kuumana kotikeittiöön. Jos kalakukko ei maistu, niin oikeastaan mihinkään muuallekaan ei tältä sijainnilta ole pitkä matka, ja monen kaupunkilaisen toivoma autoton elämä onnistuisi helposti. Millaisia asuntoja tämä kaupungin ykköspaikalla sijaitseva kiinteistö sitten pitää sisällään?

Millaisen asunnon sinä haluaisit?

Valoisat yksiöt ovat kooltaan 29,5m2 – 34m2. Useimmissa on lueskeluun ja lepäilyyn erillinen alkovi, joissain yksiöissä viihtyisä parveke tai terassi. Kohteen kaksiot ovat kooltaan 36m2–56,5m2. Kuten yksiöissä, myös kaksioissa painottuu avaruus, vaaleus, linjakkuus ja moderni, hienovarainen tyylikkyys. Joissain kaksioissa on lisäherkkuna sauna tai ylellisen kokoinen parveke/terassi.

Kaupungintalon naapurissa

Komea kohde sijaitsee kaupungintalon naapurikorttelissa, 100 metrin päässä torilta. Kaupat, ravintolat, kahvilat, museot ja elokuvateatteri ovat melkeinpä kotiovella. Kesäisin asukkaiden ylimääräisinä olohuoneina toimivat Hapelähteen puisto (750m), sataman aurinkoiset terassiravintolat (1,1km) sekä Valkeisenlammen puisto ja hiekkaranta (1,5km). Rautatieasemalta (400m) ja linja-autoasemalta (500m) avautuvat yhteydet helposti pidemmällekin.

"Punagraniitin jyhkeys ja massiivisuus todellakin kätkee sisälleen suuren yllätyksen."

Kun pujahdamme kuudennen kerroksen kaksioon sisään, on vastassa täydellinen kontrasti rakennuksen ulkokuorelle. Huoneet ovat korkeita ja pohjaratkaisu suunniteltu modernin avaraksi. Valoa ja luonnetta asuntoon tuovat hauskat korkeat ja kapeat ikkunat, jotka vierivieressä avaavat maiseman suoraan Kuopion torille. Juuri sopivasti saavuttuamme tammikuinen talvitaivas aukeaa, ja matalalta paistava aurinko hivelee kauniin kaupungintalon kumpuilevaa kattoa. Vaikka olemme aivan keskustassa, eivät arkiaamuun heräävän kaupungin äänet kantaudu asuntoon sisälle lainkaan.

Terassi kaupungin kattojen päällä!

"Jatkamme matkaamme rakennuksen sisällä, ja pääsen tutustumaan talon erikoisuuteen – kaksikerroksiseen kolmioon. "

Heti ulko-ovelta huomio kiinnittyy kauniiseen portaikkoon, joka onnistuu yllättämään tulijan, vaikka etukäteen tiesinkin näiden asuntojen olevan kaksikerroksisia. Portaikko kutsuu heti kurkistamaan yläkertaan, missä sijaitsee asunnon keittiön lisäksi tilanjatkeena toimiva valtava parveke. Oikeastaan tunnelma koko yläkerrassa on kuin olisin parvekkeella – ulkotilan ja sisätilan välillä on pelkkää ikkunaa, mikä tekee tilasta valtavan tuntuisen. Kolme porrasta ja ovi auki, ja parveke avaa näkymän Kallavedelle, jonka jäisellä pinnalla talviauringon säteet kimaltelevat kirpeän pakkasilman nipistellessä poskipäitäni.

Seitsemän kolmion joukosta löytyy ylellistä loft-suunnittelua, kaksikerroksisia asuntoja, joissa nukkumatilat on erotettu eri kerrokseen kuin oleskelu- ja ruokailutilat sekä joissain suurikokoisia parvekkeita tai terasseja.

"Seuraavaksi suuntaamme vielä rakenteilla olevaan rakennuksen alimpaan kerrokseen"

Kellarissa hauskana yksityiskohtana rakennuksen menneisyydestä muistuttavat vanhat kassaholvin ovet. Sisällä rakennuksessa menneisyys todella pääsikin hetkeksi unohtumaan – niin modernisti ja tyylikkäästi asunnot on historialliseen rakennukseen toteutettu.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Asu Kuopion keskustan maamerkissä

Paikallisten SYPin taloksi kutsuma komea rakennus on ollut tärkeä osa Kuopion kaupunkikuvaa jo vuosikymmenien ajan. Puijonkadun puoleinen julkisivu on suojeltu ja kunnostetaan ennalleen. Rakennus sen takaa puretaan lähes kokonaan ja tilalle rakennetaan uusi uljas asuintalo.

Vapaa-ajanmahdollisuuksia joka makuun

Tekisikö mielesi pistäytyä torilla (100m), kaupoissa (100m), museossa (600m), puistossa (750m), teatterissa (850m) tai Kallaveden äärellä terassilla (1,1km)? Tai lähtisitkö sittenkin kuntosalille (300m), uimarannalle (1,5km) tai Valkeisenlammen (1,5km) ympäri lenkille?

Uusi ja vanha yhdistyvät kodissasi

Yleensä on valittava joko keskeinen sijainti tai modernin kodin toimivuus – tässä aivan erityisessä kohteessa yhdistyvät molemmat! Uutuudenkiiltävä kotisi on linjakas, avara ja valoisa – ja kivenheiton päässä kauppatorilta.

Kuopio kynnykselläsi

Kuopion keskustassa kaikki on lähellä ja kaikkialle pääsee nopeasti. Keskustassa kaikki on ulottuvillasi. Kun kaikki on lähellä, arkesi on kiireetöntä ja voit käyttä aikasi juuri niin kuin itse haluat!

Turvallinen sijoitus

Kuopio on vilkas ja elinvoimainen opiskelijakaupunki, jonka asukasluku on ollut jo pitkään kasvussa. Väkiluvun kasvaessa ydinkeskustasta tulee aina vain harvinaisempaa ja halutumpaa herkkua asunnonetsijöiden keskuudessa. Täällä ei vuokrantantajan tarvitse murehtia hukkakuukausista nyt eikä tulevaisuudessa. Ydinkeskustaan kannattaa aina sijoittaa!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Puijonkatu 29, 70100 Kuopio

Kaupunkielämän parhaat puolet ulottuvillasi

  • Komea kohde sijaitsee kaupungintalon naapurikorttelissa, 100 metrin päässä torilta.
  • Kaupat, ravintolat, kahvilat, museot ja elokuvateatteri ovat melkeinpä kotiovella. 
  • Kesäisin asukkaiden ylimääräisinä olohuoneina toimivat Hapelähteen puisto (750m), sataman aurinkoiset terassiravintolat (1,1km) sekä Valkeisenlammen puisto ja hiekkaranta (1,5km).
  • Puijonkatu on myös aivan ihanteellinen osoite opiskelu- ja työpaikkoja ajatellen.
  • Ammattikorkeakoululle on 1,3 kilometrin matka, Kuopion yliopistolliselle sairaalalle ja Kuopion yliopistolle 2,1 kilometriä.
  • Rautatieasemalta (400m) ja linja-autoasemalta (500m) avautuvat yhteydet helposti pidemmällekin.

Rakennusaikataulu

Kevät 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Loppuvuosi 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Kuopion Pankin asunnot ovat sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Ville Kimpimäki

050-9116183
ville.kimpimaki@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Puijonkatu 29, 70100 Kuopio. Huolehdimme terveydestänne. Ethän tule esittelyyn mikäli tunnet olosi kipeäksi! Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin esittelyn ajan.
To 18.06.2020 klo 16:30-17:00

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Kuopion Pankin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha