Asunto Oy Kuopion Pankki

Puijonkatu 29, 70100 Kuopio

Rakenteilla

VALMISTUU 11/2019 - 01/2020

Asuntoja vapaana 32/72

Velaton hinta alk. 153 900,0 €

Uniikkeja arvokoteja Kuopion keskustassa. 

Haaveiletko omasta kodista Kuopion sydämessä tai etsitkö sijoitusasuntoa yliopistokaupungin parhaalla sijainnilla? As Oy Kuopion Pankki toteuttaa unelmasi täsmälleen.

Kuopion kaupungintalon kuva: Tiia Monto

Vanha SYPin talo saneerataan perusteellisesti!

Kuopion ydinkeskustassa on pian tarjolla harvinaista herkkua: 70 asunnon upea saneeraus- uudisrakennuskohde aivan torin tuntumassa. Vanhana SYPin talona tunnettu historiallinen pankkirakennus herää henkiin, kun kohde saneerataan perusteellisesti. Komean pankkitalon maamerkkimäinen julkisivu kunnostetaan ja sen taakse rakennetaan asuntoja 2020-luvun city-asujien tarpeisiin.

Kohteen 20 yksiötä, 43 kaksiota ja 7 kolmiota tarjoavat valinnanvaraa eri elämäntilanteisiin ja eri kokoisille budjeteille. 

Ihana Kuopion ydinkeskusta on nyt sinun!

Paras mahdollinen sijainti!

Talon uudet asukkaat pääsevät nauttimaan kaupungin parhaasta palvelutarjonnasta, puistoista, kätevistä liikenneyhteyksistä sekä työ- ja opiskelupaikkojen läheisyydestä. Jos tyyli ja elämänlaatu ovat rikkautta, vanhan pankkitalon uusissa kodeissa asut kuin miljonääri – ilman miljoonien hintalappua! Puijonkatu 29 on ehdottomasti Kuopion keskustan parhaimpia osoitteita. Komea kohde sijaitsee kaupungintalon naapurikorttelissa, 100 metrin päässä torilta. Kaupat, ravintolat, kahvilat, museot ja elokuvateatteri ovat melkeinpä kotiovella.

Millaisen asunnon sinä haluaisit?

Valoisat yksiöt ovat kooltaan 29,5m2 – 34m2. Useimmissa on lueskeluun ja lepäilyyn erillinen alkovi, joissain yksiöissä viihtyisä parveke tai terassi. Kohteen kaksiot ovat kooltaan 36m2–56,5m2. Kuten yksiöissä, myös kaksioissa painottuu avaruus, vaaleus, linjakkuus ja moderni, hienovarainen tyylikkyys. Joissain kaksioissa on lisäherkkuna sauna tai ylellisen kokoinen parveke/terassi.

Kaupunkintalon naapurissa

Komea kohde sijaitsee kaupungintalon naapurikorttelissa, 100 metrin päässä torilta. Kaupat, ravintolat, kahvilat, museot ja elokuvateatteri ovat melkeinpä kotiovella. Kesäisin asukkaiden ylimääräisinä olohuoneina toimivat Hapelähteen puisto (750m), sataman aurinkoiset terassiravintolat (1,1km) sekä Valkeisenlammen puisto ja hiekkaranta (1,5km). Rautatieasemalta (400m) ja linja-autoasemalta (500m) avautuvat yhteydet helposti pidemmällekin.

Seitsemän kolmion joukosta löytyy ylellistä loft-suunnittelua, kaksikerroksisia asuntoja, joissa nukkumatilat on erotettu eri kerrokseen kuin oleskelu- ja ruokailutilat sekä joissain suurikokoisia parvekkeita tai terasseja.

Haluatko lunastaa tonttiosuuden itsellesi? Sekin onnistuu Kuopion Pankissa! Esim. 164 900€ maksavan kaksion tontinlunastusosuus on 15 893 €.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Asu Kuopion keskustan maamerkissä

Paikallisten SYPin taloksi kutsuma komea rakennus on ollut tärkeä osa Kuopion kaupunkikuvaa jo vuosikymmenien ajan. Puijonkadun puoleinen julkisivu on suojeltu ja kunnostetaan ennalleen. Rakennus sen takaa puretaan lähes kokonaan ja tilalle rakennetaan uusi uljas asuintalo.

Vapaa-ajanmahdollisuuksia joka makuun

Tekisikö mielesi pistäytyä torilla (100m), kaupoissa (100m), museossa (600m), puistossa (750m), teatterissa (850m) tai Kallaveden äärellä terassilla (1,1km)? Tai lähtisitkö sittenkin kuntosalille (300m), uimarannalle (1,5km) tai Valkeisenlammen (1,5km) ympäri lenkille?

Uusi ja vanha yhdistyvät kodissasi

Yleensä on valittava joko keskeinen sijainti tai modernin kodin toimivuus – tässä aivan erityisessä kohteessa yhdistyvät molemmat! Uutuudenkiiltävä kotisi on linjakas, avara ja valoisa – ja kivenheiton päässä kauppatorilta.

Kuopio kynnykselläsi

Kuopion keskustassa kaikki on lähellä ja kaikkialle pääsee nopeasti. Keskustassa kaikki on ulottuvillasi. Kun kaikki on lähellä, arkesi on kiireetöntä ja voit käyttä aikasi juuri niin kuin itse haluat!

Turvallinen sijoitus

Kuopio on vilkas ja elinvoimainen opiskelijakaupunki, jonka asukasluku on ollut jo pitkään kasvussa. Väkiluvun kasvaessa ydinkeskustasta tulee aina vain harvinaisempaa ja halutumpaa herkkua asunnonetsijöiden keskuudessa. Täällä ei vuokrantantajan tarvitse murehtia hukkakuukausista nyt eikä tulevaisuudessa. Ydinkeskustaan kannattaa aina sijoittaa!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Puijonkatu 29, 70100 Kuopio

Kaupunkielämän parhaat puolet ulottuvillasi

  • Komea kohde sijaitsee kaupungintalon naapurikorttelissa, 100 metrin päässä torilta.
  • Kaupat, ravintolat, kahvilat, museot ja elokuvateatteri ovat melkeinpä kotiovella. 
  • Kesäisin asukkaiden ylimääräisinä olohuoneina toimivat Hapelähteen puisto (750m), sataman aurinkoiset terassiravintolat (1,1km) sekä Valkeisenlammen puisto ja hiekkaranta (1,5km).
  • Puijonkatu on myös aivan ihanteellinen osoite opiskelu- ja työpaikkoja ajatellen.
  • Ammattikorkeakoululle on 1,3 kilometrin matka, Kuopion yliopistolliselle sairaalalle ja Kuopion yliopistolle 2,1 kilometriä.
  • Rautatieasemalta (400m) ja linja-autoasemalta (500m) avautuvat yhteydet helposti pidemmällekin.

Rakennusaikataulu

Kevät 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Loppuvuosi 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Kuopion Pankin asunnot ovat sisustettu Lehdon Nero-tyylin mukaisesti. Sisustusmateriaalit ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla ja huoneistoissa on laminaattilattiat. Laadukkaisiin materiaalivalintoihin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta asuminen on viihtyisää ja ekologisesti kestävää. Lehdon Neron tuoteluettelon ansiosta, voit tehdä asunnosta itsellesi mieluisan ja yksilöllisen. Valittavana on useita sisustukseen, kalusteisiin sekä varustukseen liittyviä ratkaisuvaihtoehtoja.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Ville Kimpimäki

050-9116183
ville.kimpimaki@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Kuopion Pankin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti