Asunto Oy Oulun Aava

Satamatie 8 90520 Oulu

Rakenteilla

VALMISTUU 08/2019 - 10/2019

Asuntoja vapaana 10/102

Velaton hinta alk. 93 900,0 €

Seuraavat esittelyt

Satamatie 8, 90520 Oulu
Ti 27.08.2019 klo 16:30-17:00

Aamu- tai iltalenkit Toppilansaaren aallonmurtajalle tai Viher- ja Pikisaaren suuntaan virkistävät kehoa ja mieltä.

Saat jopon kaupan päälle, kun teet asuntokaupat 31.8.2019 mennessä.

Etu koskee Oulun sekä Rovaniemen alueella olevien kohteiden uusia asuntokauppoja.


As. Oy Oulun Aava sopii sinulle, joka toivot kotisi arkkitehtuurilta ja asuinpaikalta vähän enemmän!

Toppilan satamasta lähdettiin ennen maailmalle kauppalaivojen kyydissä. Nykyään satamatoiminta on keskittynyt muualle ja vanhalle satama-alueelle on nousemassa uusi upea, asuinalue puistoineen ja rantalaitureineen. Aavan upeasti rytmitetty julkisivu tuo mieleen kukan, tähden tai keulapurjeen. Sisäpihan puoleinen punaruskea tiiliseinä puolestaan muistuttaa tyylikkäästi vanhoista satama-ajoista.

Upeita merellisiä koteja Toppilasta!

Jos rakastat merta ja etsit jotain aivan erilaista Oulusta, Aavan talot ovat juuri sinua varten. Historiallisesti merkkittävälle satama-alueelle vain reilun kolmen kilometrin päähän Oulun ydinkeskustasta nousee arkkitehtuurillisesti vaikuttava uudiskohde, joka erottuu alueen muusta tarjonnasta. Kaikki palvelut ovat täältä kävely- ja pyöräilyetäisyydellä ja meri välkkyy kutsuvana vain 400 metrin päässä kotiovelta.

Toppilan vanhalle satama-alueelle nousevat arkkitehtuuriltaan vaikuttavat talot tarjoavat uniikkia koteja etsiville yhteensä 102 yksiötä ja kaksiota vain reilun kolmen kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Meri odottaa 400 metrin päässä kotiovelta.

Tyylikästä asumista uniikilla sijainnilla Oulun Toppilansalmessa Satamakatu 8 - Hinnat alkaen vain 89 900 €

As. Oy Oulun Aava on upea taidonnäyte nykyaikaisesta, mutta historiaa kunnioittavasta arkkitehtuurista valtakunnallisestikin merkittävässä kulttuuriympäristössä. Valkean, virtaviivaisen julkisivun linjat ikkunallisine sakaroineen luovat seesteisen vaikutelman. Sisäpihanpuoleinen seinä on alueen satamaympäristöön sopivaa punaruskeaa tiiltä. Lämpimälle tiilelle kontrastia luovat parvekkeiden ja ikkunoiden laajat, modernit lasipinnat.

Persoonalliset yksiöt

Oulun Aava tarjoaa yhteensä 57 yksiötä ja 45 kaksiota vaihtelevilla pohjaratkaisuilla: alkoveilla tai ilman (yksiöt) sekä lasikaiteisilla parvekkeilla, ranskalaisilla parvekkeilla tai ilman (yksiöt ja kaksiot). Kaikissa asunnoissa on kookkaat ikkunat sekä tyylikkäät keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut. Tietyissä asunnoissa on lisäksi vinon sakaran muotoiset modernit erkkerit, jotka tuovat sisään lisää luonnonvaloa ja inspiroivat sisustamisen ystäviä. Ensimmäisen kerroksen upeasta talosaunasta pääsee vilvoittelemaan saunaosaston omalle terassille.

Upeat lenkkeily- ja ulkoilumaastot

As. Oy Oulun Aava on erinomainen valinta kaikille meren, liikunnan ja ulkoilma-aktiviteettien ystäville. Aamu- tai iltalenkit Toppilansaaren aallonmurtajalle tai Viher- ja Pikisaaren suuntaan virkistävät kehoa ja mieltä. Toppilansalmen vesiliikuntakeskukselta (1,3 km) matka jatkuu sup-lautaillen, meloen tai veneellä. Meri-Toppilan puistossa (1,9 km) voi nauttia vapaapäivästä frisbee-golfin ja rennon grillailun merkeissä. NalliSport-palloiluhallissa (1,5 km) treenataan tennistä, salibandyä, golfia, futsalia ja muita palloilulajeja. Nallikarin pitkällä hiekkarannalla (1,9 km) taas voi harrastaa purjelautailua, leijapurjehdusta tai kilpapurjehdusta sekä tietysti uintia ja rantafutista. Myös Oulun Kiipeilykeskus (1,6 km) on Aavasta käsin helpon pyörämatkan päässä. Aktiviteetteja ei siis alueelta puutu! (Kuva: Estormiz)

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville. Kustannusohjattu rakentaminen sekä uraauurtava teknologiakehitys mahdollistavat laadukkaan rakennusjäljen sekä kohtuuhintaiset kaupat sielläkin, missä asuntojen hinnat ovat liian usein karkaamassa ostajien ulottuvilta.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Toppilansalmessa uusien asuinrakennusten rinnalla vanhan teollisuusalueen tunnusmerkit näkyvät edelleen mm. katunimistössä.

Viisi pointtia

Lähellä keskustan houkutuksia

Toppilan vanha satama-alue on valtakunnallisestikin merkittävä kulttuuriympäristö, jonka historiassa on alkamassa aivan uusi luku, kun alue herää asuntorakentamisen myötä uuteen elämään.

Upeat ulkoilumahdollisuudet

Täällä voit harrastaa paitsi lenkkeilyä ja kuntosalia myös muun muassa veneilyä ja purjehdusta, melontaa, sup-lautailua, seinäkiipeilyä ja frisbee-golfia.

Upea arkkitehtuuri ja inspiroivat pohjaratkaisut

As. Oy Oulun Aava sopii sinulle, joka toivot kotisi arkkitehtuurilta vähän enemmän. F- ja G-talojen valkea, upeasti rytmitetty julkisivu tuo mieleen kukan, tähden tai keulapurjeen.

Toimivat lähipalvelut ja nopeat yhteydet keskustaan

Päivittäistavarakauppa, päiväkodit ja koulut ovat kävelyetäisyydellä ja kirjasto, terveyskeskus, uimahalli, apteekki ja Posti helpon pyörämatkan päässä.

Oulun edullisimmat kerrostaloyksiöt

Uudiskohdehakumme mukaan Oulun Aavan asunnot ovat tarkastelupäivänä hinnaltaan edullisimmat kerrostaloasunnot koko Oulun alueella. (Lähde: Etuovi 20.9.)

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Satamatie 8 90520 Oulu

Alueen palvelut

Oy Oulun Aavan asukkaana kaikki tarvittava on kotoasi kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Julkinen liikenne palvelee myös erinomaisesti. K-Supermarket Toppila sijaitsee vain 100 metrin päässä, joten kauppaan on helppo kipaista vaikka kesken kokkaamisen unohtuneita aineksia hakemaan. Päiväkodit (lähin 900 m) ja koulut (lähin 850 m) ovat kävelymatkan päässä. Apteekkiin (1,4 km), terveysasemalle (1,6 km), kirjastoon (1,9 km), Postiin (2,2 km) ja uimahalliin (2,4 km) pääsee nopeasti pyörällä. Lähimmältä bussipysäkiltä 300 metrin päästä hurauttaa Oulun keskustaan kymmenessä minuutissa. Autoillen matka vie noin kahdeksan minuuttia. Toppilassa pärjäät elät arkeasi siis vallan mainiosti ilman autoakin!

Palvelut ja etäisyydet:

 • K-Supermarket Toppila 100 m

 • Bussipysäki 300 m

 • Terva-Toppilan koulu 850 m

 • Liikuntapäiväkoti Touhula 900 m

 • Apteekki 1,4 km

 • Terveysasema 1,6 km 

 • Koskelan kirjasto 1,9 km

 • Posti 2,2 km

 • Raatin uimahalli 2,4 km

 • Oulun keskusta 3,4 km´

 • Yliopisto 4,5 km 

 • Oulun Satamaravintola 350 m

 • Tokmanni Toppila 500 m

 • Kuntosali ja CrossFit 1,3 km

 • Toppilansalmen vesiliikuntakeskus 1,3 km 

 • NalliSport -palloiluhalli 1,5 km 

 • Oulun Kiipeilykeskus 1,6 km

 • Meri-Toppilan puisto ja Frisbeegolf-kenttä 1,9 km 

 • Nallikarin ranta 1,9 km

 • Kylpylä Eden Spa 1,9 km

Rakennusaikataulu

syys-lokakuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

elo-lokakuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Satamatie 8, 90520 Oulu
Ti 27.08.2019 klo 16:30-17:00

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Oulun Aavan Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha