}}

Asunto Oy Oulun Åströmin Aukea

Kasarmintie 12, 90100 Oulu

Rakenteilla

VALMISTUU 12/2018 - 02/2019

Asuntoja vapaana 1/99

Velaton hinta alk. 126 900,0 €

Seuraavat esittelyt

Kasarmintie 12, 90130 Oulu
Ti 20.11.2018 klo 17:00-18:00

Vuonna 1863 perustettu nahkatehdas saa uuden elämän!

Tontilla on alun perin sijainnut Åströmin veljesten nahkatehdas, As. Oy Åströmin Aukean 1904 valmistunut C-talo onkin alun perin toiminut pajarakennuksena. 1950 -luvulta alkaen tontilla on ollut oppilaitostoimintaa, jolloin pajarakennukseen tehtiin muutoksia sisätiloissa.

Nyt rakentuva uusi kokonaisuus koostuu suojellusta C-talosta ja kolmesta uudisrakennuksesta, matalasta pysäköintilaitoksesta ja piharakennuksista. Rakennusten väleihin muotoutuu moni-ilmeisiä ja tunnelmallisia piha-alueita, joilla on uusien istutusten lisäksi myös säilytettävää vanhaa puustoa. Toiminnallisena katseenvangitsijana pihalla toimii kookas verkkokiipeilyteline. Polkupyörille on paljon pyöräkatostilaa. Autojen pysäköinti tulee toteutumaan kaksitasoiseen pysäköintilaitokseen, ja lisäksi osin viereisen tontin vuorottaispysäköintialueelle.

Liity osaksi historian kulkua ! Tontilla on alun perin sijainnut Åströmin veljesten nahkatehdas. Tehdasalueen ainutlaatuinen tunnelma on vielä havaittavasti paikalla. Upean arvokas tehdasmiljöö joen varrella toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi!

Loistava sijainti keskeisellä paikalla

Kohteesta voi yhtään liioittelematta sanoa, että se valmistuu sekä ympäristön että palvelujen puolesta Oulun ehdottomasti yhdelle parhaimmista paikoista. Kaupungin keskustaan on matkaa vain kilometri, ja erilaiset opinahjot sekä päiväkodit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Edukkaan sijainnin ansiosta omaa autoa ei tarvitse käyttää välttämättä lainkaan, mikäli työpaikka on keskustan tuntumassa: esimerkiksi yliopistolle matkustaa onnikalla alle puolessa tunnissa, ja kattava pyörätieverkosto vie joka puolelle kaupunkia. Myös julkinen liikenne toimii, sillä lähin bussipysäkki on tien toisella puolen, ja rautatieasema sijaitsee reilun kilometrin päässä Raksilan markettien läheisyydessä.

Upeita lofteja, moderneja uusia kerrostaloasuntoja

Asunnoiksi uudistettavan C-rakennuksen Loft -asunnot ovat avaria ja niiden huonekorkeudet ovat n. 3,5–3,7 metriä ja lähes kaikkiin asuntoihin tulee parvitilat. Suojellun C-rakennuksen runko ja ulkopuolinen ilme säilytetään mahdollisimman alkuperäisenä. Uusi B rakennus sijoittu tontin joenpuoleiselle sivulle ja useista asunnoista aukeaa viihtyisät näkymät Oulunjoelle, ja Ainolanpuistoon.

Valoisat pohjaratkaisut

Viimeisteltyjen keittiö-kylpyhuonekokonaisuuksien ympärille rakennettujen asuntojen pohjaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota selkeyteen sekä siihen, että ainutlaatuinen kulttuurihistoriallinen ympäristö pääsee oikeuksiinsa myös asunnon sisätiloissa. Isot ikkunat, kookkaat lasiset pinnat ja makuuhuoneiden lasiset liukuovet samoin kuin C-rakennuksen loft-asuntojen huonekorkeus tuovat asuintoihin huikaisevan määrän valoa ja väljyyden tuntua. As Oy Åströmin asukkailla on käytettävissään asuntokohtainen irtaimistovarasto sekä yleiset saunatilat. Auton saa tyylikkäästi parkkiin pihapiiriin valmistuvaan kaksitasoiseen pysäköintilaitokseen.

”Kiinteistötahkolalla on kokemusta rakennettavan kohteen läheisyyteen valmistuneen sijoittajakohteen asuntojen vuokraamisesta ja kokemukset ovat olleet erittäin hyviä. Luotettavia ja maksukykyisiä vuokralaisia on tarjolla todella mukavasti! Keskeinen sijainti kasvavassa kaupungissa takaa vuokrien ja asuntojen hintojen positiivisen kehityksen.” – Henri Huotari, myyntipäällikkö, Kiinteistö-Tahkola Oy

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Arvokiinteistö, jolla on historia

Karl Robert Åström perusti nahkatehtaan vuonna 1863 Myllytullin Dammisaaressa palaneen fajanssitehtaan tiloihin. Nahkatehtaan liiketoiminta kasvoi nopeasti kotimaisen kysynnän ja Venäjän viennin ansiosta, ja vuonna 1897 tehdas työllisti jo vajaa 600 henkilöä.

Virkistävä elinympäristö

Ainolan puisto, Hupisaaret, Merikoski, Oulujoki – As Oy Åströmin ympäristö on pullollaan virkistys- ja urheilumahdollisuuksia. Kesäinen Ainolan puisto ja puistoon saumattomasti yhdistyvät Hupisaaret ovat oululaisten suosituin rentoutumispaikka puistoineen, polkuineen, puroineen, ruusutarhoineen ja hoidettuine nurmikenttineen. Tuiran uimarannalle on kotiovelta matkaa vaivaiset 800 metriä, ja talviuimarit pääsevät lämmittelemään saunan löylyihin avantopulikoinnin jälkeen.

Valoisat sisustusratkaisut

Isot ikkunat, kookkaat lasiset pinnat ja makuuhuoneiden lasiset liukuovet samoin kuin C-rakennuksen loft-asuntojen huonekorkeus tuovat asuintoihin huikaisevan määrän valoa ja väljyyden tuntua.

Palvelut

Oulun keskustaan on matkaa As Oy Åströmistä vain kilometri. Kaikki kaupalliset ja julkiset palvelut niin arkeen kuin juhlaan löytyvät n. 10 min kävelymatkan päästä. Päiväkodit ja koulut löytyvät kilometrin säteeltä.

Loistava sijainti

Erilaiset opinahjot sekä päiväkodit ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Edullisen sijainnin ansiosta omaa autoa ei tarvitse käyttää välttämättä lainkaan, mikäli työpaikka on keskustan tuntumassa: esimerkiksi yliopistolle matkustaa onnikalla alle puolessa tunnissa, ja kattava pyörätieverkosto vie joka puolelle kaupunkia.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kasarmintie 12, 90100 Oulu

Alueen palvelut

- Kanavanranta 150m
- Tietomaa 300m
- Ainolanpuisto 450m
- K-Market 800m
- Päiväkoti 600m
- Valkea 1,2km

Rakennusaikataulu

alkuvuosi 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Nyt

Kauppojen teko

Tammikuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Kohteen suunnittelussa on kiinnitetty huomioita alueen historiaan, asukkaiden viihtyvyyteen sekä ainutlaatuisena avautuviin joki- ja puistonäkymiin. Åströmin aukea sopii hyvin sinulle, joka haluat asua persoonallisessa asunnossa Oulunjoen ja Ainolanpuiston välittömässä läheisyydessä Oulun keskusta-alueella. 

Viimeisteltyjen keittiö-kylpyhuonekokonaisuuksien ympärille rakennettujen asuntojen pohjaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota selkeyteen sekä siihen, että ainutlaatuinen kulttuurihistoriallinen ympäristö pääsee oikeuksiinsa myös asunnon sisätiloissa.

Isot ikkunat, kookkaat lasiset pinnat ja makuuhuoneiden lasiset liukuovet samoin kuin C-rakennuksen loft-asuntojen huonekorkeus tuovat asuintoihin huikaisevan määrän valoa ja väljyyden tuntua. As Oy Åströmin asukkailla on käytettävissään asuntokohtainen irtaimistovarasto sekä yleiset saunatilat. Auton saa tyylikkäästi parkkiin pihapiiriin valmistuvaan kaksitasoiseen pysäköintilaitokseen.

Kohteen suunnittelussa on kiinnitetty huomioita alueen historiaan, asukkaiden viihtyvyyteen sekä ainutlaatuisena avautuviin joki- ja puistonäkymiin. Åströmin aukea sopii hyvin sinulle, joka haluat asua persoonallisessa asunnossa Oulunjoen ja Ainolanpuiston välittömässä läheisyydessä Oulun keskusta-alueella.

HUOM! Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Ville Kimpimäki

050-9116183
ville.kimpimaki@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Kasarmintie 12, 90130 Oulu
Ti 20.11.2018 klo 17:00-18:00

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Åströmin Aukean Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti