Asunto Oy Oulun Åströmin Lehto

Salmelantie 5, 90130 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 4/102

Velaton hinta alk. 159 900,0 €

Tällä hetkellä palvelemme sinua tehokkaasti verkossa – voit varata itsellesi sopivan ajan helposti suoraan asuntomyyjän sähköisestä kalenterista.

Varaa tästä aika etätapaamiseen >>

Yleiset asuntoesittelyt on peruttu koronavirustilanteen takia. 


ASU VUOSI ILMAISEKSI!
Tee asuntokaupat 30.4.2020 mennessä ja saat vuoden ilmaiset vastikeet. Etusi on jopa 5 371 euroa*.

*Esimerkkilaskelma on As. Oy Åströmin Lehdon asunnosta D101. Laskelma sisältää hoitovastikkeen (177,50 € x 12 kk), tontin vuokravastikkeen (220,10 € x 12 kk) (vesimaksun (2 x 20 € x 12 kk)  ja sähkömaksun (10 € x 12 kk).


As. Oy Åströmin Lehto: Unelmakoteja Oulun Merikosken tuntumassa

As. Oy Åströmin Lehdon asukkaana voit elää ihanan luonnonläheistä arkea Oulujoen ja Merikosken tuntumassa ja vastapäätä Hupisaarten kaupunginpuistoa. Lähtisitkö kesäaamun lenkille saariston valkeille silloille vai sittenkin vastapäiselle Tuiran uimarannalle ja sen kutsuvalle saunalautalle?

Urbaania asumista historiallisessa miljöössä

Suojellun, asunnoiksi muutettavan 114-vuotiaan nahkatehtaan rakennuksen pihapiiriin kohoava As. Oy Åströmin Lehto on tyylikäs yhdistelmä eloisaa muurauspintaa sekä linjakasta lasia. Pihapiirissä on tilaa niin lasten leikille, rupattelulle vanhojen puiden katveessa kuin rentouttaville löylyille idyllisessä terassillisessa pihasaunassa.

Ihana koti hupisaarten ja Merikosken tuntumassa

As. Oy Åströmin Lehdossa virkistyt ja rentoudut ja arki rullaa vaivattomasti: Joenrantaan on täältä hädin tuskin sadan metrin matka, ja valkoisten siltojen saaristoksikin kutsuttu Hupisaarten laaja puistoalue alkaa kadun toiselta puolelta. Oulun keskustaan sujahtaa pyörällä vaivaisessa viidessä minuutissa, joten täällä kaikki keskustankin palvelut ovat lähipalveluitasi. (Kuva: Estormiz)

Upea sijainti palveluineen

Kunnallisista palveluista esimerkiksi koulu (700 m), päiväkoti (900 m), terveysasema (1 km), Oulun Lyseon IB-lukio (1 km), kirjasto (1,5 km) ja uimahalli (1,5 km) ovat kaikki lähellä. Alueella sijaitsevat myös Oulun kansainvälinen koulu (650 m) ja sekä yksityinen englanninkielinen päiväkoti (650 m). Myös kaupalliset palvelut ovat As. Oy Åströmin Lehdosta helposti ulottuvillasi. Päivittäiset ostokset hoituvat kädenkäänteessä Myllytullin omassa K-Marketissa (550 m). Oulun keskustaan (1,6 km) viilettää pyörällä viidessä minuutissa. Siellä kutsuvat muun muassa kauppakeskus Valkea (1,3 km), Prisma ja K-Citymarket (1,6 km) sekä rautatieaseman (1,2 km) yhteydet. Lähin bussipysäkki on vain kivenheiton päässä kotiovelta.

Upeat lähtökohdat omannäköiselle elämälle

As. Oy Åströmin Lehdon 71 yksiötä, 24 kaksiota, kuusi kolmiota ja yksi neliö tarjoavat inspiroivan lähtökohdan upean ja omannäköisen arjen rakentamiselle. Yksiöiden koot vaihtelevat 24 neliöstä 33,5 neliöön, minkä lisäksi tarjolla on yksi suuri, 53,5 neliön yksiö. Pikkuyksiöiden neliöt ovat viimeistä myöten tehokäytössä, kun taas vähän suuremmissa makuutilat on erotettu ruoanlaitto- ja oleskelutiloista viihtyisän alkovin avulla.

Kaksioiden ja kolmioiden arkeen ripauksen ylellisyyttä tuovat maisemien lisäksi kulmaparvekkeet tai -terassit sekä upeat lasiset liukuovet asuntojen sisällä. Kahdessa kaksiossa herkkuna on lisäksi oma sauna.

Tervetuloa kaupoille! 15% markkinahintoja edullisemmat hinnat! (lähde KVKL hintaseurantapalvelu)

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Naapurissa Oulujoki ja Hupisaarten kaupunginpuisto

Kuinka moni kaupunkilainen voi herätä joka aamu kosken kohinaan ja merilintujen ääntelyyn? As. Oy Åströmin Lehdon asukkaana voit elää ihanan luonnonläheistä arkea Oulujoen ja merikosken tuntumassa ja vastapäätä Hupisaarten kaupunginpuistoa.

Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä

As. Oy Åströmin Lehdon asukkaana asut kaupungin paraatipaikalla eikä oma autokaan ole täällä välttämätön. Kaikki kunnalliset ja kaupalliset palvelut kun sijaitsevat täältä helpon kävely- tai pyöräilymatkan päässä! Toimivien pyörätieverkostojen ansiosta sujahdat hetkessä mihin puolelle tahansa kaunista kaupunkiasi. Lähin bussipysäkki on kivenheiton päässä ja Rautatieasemalta vain 1,2 kilometrin päästä aukeavat yhteydet kaikkialle maahan.

Tyylikkyyttä historiallisessa miljöössä

Suojellun, asunnoiksi muutettavan 114-vuotiaan nahkatehtaan rakennuksen pihapiiriin kohoava As. Oy Åströmin Lehto on tyylikäs yhdistelmä eloisaa muurauspintaa sekä linjakasta lasia. Pihapiirissä on tilaa niin lasten leikille, rupattelulle vanhojen puiden katveessa kuin rentouttaville löylyille idyllisessä terassillisessa pihasaunassa.

Asuntosijoittajan toivekohde

As. Oy Åströmin Lehdon asunnot ovat erinomainen valinta myös tarkalle asuntosijoittajalle. Oulun keskustan läheisyydessä eritoten pienemmille vuokra-asunnoille on kova kysyntä, ja tämän kohteen upea sijainti erottuu vuokramarkkinoillakin edukseen. Kävely- tai pyöräilyetäisyydeltä löytyvät muun muassa IB-lukio ja Oulun yliopisto, joten As. Oy Åströmin Lehdon asunnot eivät kauaa vuokramarkkinoilla viihdy!

Runsaasti erilaisia asuntoja valittavana

Talon yksiöissä, kaksioissa, kolmioissa ja neliössä pohjaratkaisuja löytyy niin perinteisen linjakkaita kuin innostavia ja leikitteleviäkin. Useista asunnoista aukeavat upeat, inspiroivat näköalat puistoon, rantaan tai vanhojen puiden reunustamalle sisäpihalle.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Salmelantie 5, 90130 Oulu

Alueen palvelut

 • Hupisaarten kaupunginpuisto 70 m ja koirapuisto 200 m
 • Bussipysäkki 80 m
 • Tiedekeskus Tietomaa & lounasravintola 270 m
 • Oulun Taidemuseo 270 m
 • K-Market Myllytulli 550 m
 • Päiväkoti Starbright 650 m
 • Oulu International School 650 m
 • Myllytullin koulu 700 m
 • Tuiran uimaranta ja saunalautta 800 m
 • Oulun Lyseon IB-Lukio 1,0 km
 • Kunnallinen päiväkoti Ainola 900 m
 • Terveysasema 1,0 km
 • Rautatieasema 1,2 km
 • Kauppakeskus Valkea 1,3 km
 • Kirjasto 1,5 km
 • Uimahalli 1,5 km
 • Keskusta 1,6 km
 • Linja-autoasema 1,6 km
 • K-Ciymarket ja Prisma 1,6 km
 • Yliopisto 5,5 km

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

loka-marraskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Loka-joulukuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Uudisrakennuksen asunnot hurmaavat skandinaavisen seesteisellä tyylillään. Yleisilme on viimeistelty, laadukas sekä pohjoismaisen viileän vaalea. Laadukkaat kodinkoneet sekä upeat keittiö-, kylpyhuone- ja parvekeratkaisut tuovat arkeen hitusen luksusta.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Ville Kimpimäki

050-9116183
ville.kimpimaki@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Åströmin Lehto Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha