Asunto Oy Oulun Åströmin Tori

Kasarmintie 10

Valmis

Asuntoja vapaana 4/65

Velaton hinta alk. 219 900,0 €

Jokinäkymät, luonto ja keskusta – kaikki samassa paketissa As. Oy Åströmin Torin läheisyydessä!
 


NYT SAAT KAUPAN PÄÄLLE PARVEKELASIT! 
Parvekelaseilla lisäät viihtyisää asuintilaa.

Etu koskee As. Oy Oulun Åströmin Torin uusia asuntokauppoja ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun arvo n. 4 500 euroa.
 

Asuntoesittelyissä huolehdimme turvallisuudestasi. Malliasuntoihin otamme aina yhden seurueen kerrallaan (max. 10 henkilöä). Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin koko esittelyn ajan. Olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä henkilöstömme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme hyvinvoinnin varmistamiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Asuntomyyjämme kertoo mielellään lisää esittelyssä olevasta kohteesta.Jokisuiston ja Myllytullin viihtyisä miljöö puistoineen mahdollistaa ainutlaatuisen asumisen Oulun keskusta-alueella lähellä palveluita ja silti lähellä luontoa. 

 

Åströmin Tori sijaitsee nimensä mukaisesti vanhalla Åströmin nahkatehtaan alueella Oulujoen suistoalueella. Jokisuiston ja Myllytullin viihtyisä miljöö puistoineen mahdollistaa ainutlaatuisen ja rauhallisen asumisen Oulun keskusta-alueella lähellä palveluita. Kävelymatkan päässä ovat niin kaupat, päiväkodit, koulut, uimaranta kuin Oulun ydinkeskustakin. Oulun Åströmin Torin taloyhtiö muodostuu yhdestä 8 kerroksisesta kerrostalosta, jonka useista asunnoista avautuu huikeat näkymät sekä Oulujoelle että Ainolanpuistoon.

As. Oy Oulun Åströmin Tori sijaitsee kaupungin herkullisimmalla paikalla!

Jo pelkästään vieressä sijaitseva ainutlaatuinen, kaunis ja vehreä Ainolanpuisto riittäisi tekemään paikasta poikkeuksellisen. Sen lisäksi Kasarmintien toisella puolella virtaa Oulujoki ja Hupisaarten läpi soljuvat kanavat. Tontilla ja sen ympäristössä sijaitsevat kauniit, historialliset rakennukset liittävät uudisrakennukset osaksi vuosisataista kaupunkielämän kirjoa. Lähistöllä sijaitsevat kaupungin museo- ja tiedekeskus Luuppi, ja kaupungin keskustakin on lyhyen kävelymatkan päässä. Lisäksi tontilta on sujuvat pyörätieyhteydet joka puolelle kaupunkia, muista liikenneyhteyksistä puhumattakaan.

Uudisrakennusten arkkitehtuuri on lempeän modernia, linjakasta mutta tunnelmallista!

Suuret lasipinnat ja eloisa muurauspinta saavat aikaan vahvatunnelmaisen, säilyvien rakennusten kanssa kauniisti yhteen sointuvan kokonaisuuden. Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä, tilat jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö -kokonaisuuksien ympärille. Asunnot on suunniteltu valoisiksi ainutlaatuiset näkymät hyödyntäen, lisäksi kookkaat lasipinnat tuovat väljyyden tuntua sisätiloihin. Myös näkymät asuntojen sisällä on tutkittu huolellisesti. Pääosa makuuhuoneista erotetaan oleskelutiloista koko seinän korkuisilla lasiliukuovilla, jolloin asuntojen tilat liittyvät ilmavasti toisiinsa.

Kohteen suunnittelussa on kiinnitetty huomioita alueen historiaan, asukkaiden viihtyvyyteen sekä ainutlaatuisena avautuviin joki- ja puistonäkymiin!

Åströmin Tori sopii hyvin sinulle, joka haluat asua persoonallisessa asunnossa Oulunjoen ja Ainolanpuiston välittömässä läheisyydessä Oulun keskusta-alueella. Olemme ylpeitä tästä hankkeesta ja toivomme, että juuri sinä valitset täältä kodin!

Tervetuloa virtuaalivierailulle Åströmin Toriin!

Valitse alta asunto, josta olet kiinnostunut.

A9 3h+kt+s+parv. = 64,5m2 asunnot (A5, A45, A54).

A10 3h+kt+s+parv. = 69,5m2 asunnot (A46,A55).

A55 3h+kt+s+parv. = 69,5m2 asunnot

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Ihanat puisto-ja jokimaisemat

As. Oy Åströmin Torin sijainti hakee vertaistaan koko kaupungissa. Monista asunnoista on upea näköala puistoon ja joelle, toisista historialliselle sisäpihalle.

Keskustaan kävellen

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta As. Oy Åströmin Tori sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Kaupungin kaikki parhaat puolet ovat siis kynnykselläsi–ja keskustan palvelut lähipalvelujasi!

Modernia asumista historiallisessa miljöössä

As. Oy Åströmin Tori kunnioittaa historiallisen tehdasmiljöön perintöäarkkitehtuurillaan. Toisaalta suunnittelu on kiistämättömän modernia, inspiroivaa ja eteenpäin katsovaa. Tässäkin yhdistyvät kaksi harvinaista valttikorttia: historiallinen ympäristö ja upea moderni arkkitehtuuri!

Luonnonläheistä ja elämyksellistä arkea perheille

As. Oy ÅströminTori tarjoaa upeita vaihtoehtoja myös keskustan läheisyydessä viihtyville perheille. Merenranta, puistot, päiväkodit, koulut, keskustanpalvelut jalaaja harrastusvalikoima ovat pettämätön yhdistelmä sujuvaaja elämyksellistäperhearkeaetsiville.

Paras sijoituskohde!

Kohteen korvaamattoman arvokas kulttuurihistoria, asuntojen optimaalinen koko ja viimeistellyt tyyliratkaisut sekä keskustan, oppilaitosten ja virkistysmahdollisuuksien läheinen sijainti takaavat vuokralaisten kiinnostuksen ja samalla tasaisen erinomaiset tuotot sijoittajalle.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kasarmintie 12, 90100 Oulu

Luonnonläheisestä sijainnistaan huolimatta As. Oy Åströmin Tori sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta. Kaupungin kaikki parhaat puolet ovat siis kynnykselläsi – ja keskustan palvelut lähipalvelujasi!

Kunnallisista palveluista esimerkiksi koulu (700 m), päiväkoti (900 m), terveysasema (1 km), OulunLyseon IB-lukio (1 km), kirjasto (1,5 km) ja uimahalli (1,5 km) ovat kaikki lähellä. Alueella sijaitsevat myös Oulun kansainvälinen koulu (650 m) ja sekä yksityinen englanninkielinen päiväkoti (650 m). Päivittäiset ostokset hoituvat kädenkäänteessä Myllytullin omassa K-Marketissa (550 m). Oulun keskusta (900 m) on sekin kävelyetäisyydellä. Keskustassa odottavat muun muassa kauppakeskus Valkea (1,3 km), Prisma ja K-Citymarket (1,6 km) sekä rautatieasema (1,2 km). Lähin bussipysäkki on vain kivenheiton päässä kotiovelta.

Lisää etäisyyksiä:

 • Hupisaarten kaupunginpuisto 70 m ja koirapuisto 200 m
 • Bussipysäkki 80 m
 • Tiedekeskus Tietomaa& lounasravintola 270 m
 • Oulun Taidemuseo 270 m
 • K-Market Myllytulli 550 m
 • Päiväkoti Starbright 650 m
 • Oulu International School 650 m
 • Myllytullin koulu 700 m
 • Tuiran uimaranta ja saunalautta 800 m
 • Oulun Lyseon IB
 • Lukio 1,0 km
 • Kunnallinen päiväkoti Ainola 900 m
 • Terveysasema 1,0 km
 • Rautatieasema 1,2 km
 • Kauppakeskus Valkea 1,3 km
 • Kirjasto 1,5 km
 • Uimahalli 1,5 km
 • Keskusta 900 m
 • Linja-autoasema 1,6km
 • K-Citymarket ja Prisma 1,6 km

Rakennusaikataulu

helmikuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

huhtikuu 2019

Kauppojen teko alkaa

kesäkuu 2020

Valmistuminen

Markkinoiden parhaat ratkaisut!

 • Ranskalainen parveke ja leveät pariovet kaikissa yksiöissä
 • Laadukas liukulasiseinä makuuhuoneessa osassa asunnoissa
 • Miellyttävä lattialämmitys, joka tuo pieneen asuntoon useita käytettäviä lisäneliöitä
 • Tyylikkäät LED-valot valaisevat keittiön
 • Suuret ikkunat ja parvekkeen lasikaide tuovat asuntoon runsaasti valoa
 • Uuni mikroaaltotoiminnolla. Säästät tilaa ja rahaa, kun mikroaaltouunia ei tarvitse ostaa erikseen
 • Suihkukaapin ansiosta pesuhuone pysyy kuivana.
 • Seinämallinen wc-istuin säästää tilaa ja on käyttömukava
 • Täysin integroidut kodinkoneet

Tutustu As. Oy Oulun Åströmin Torin tyylikkääseen sisustusvalikoimaan. Kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Oulun Åströmin Torin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha