Asunto Oy Oulun Gibraltar

Pakkahuoneenkatu 19, 90100 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 16/93

Velaton hinta alk. 219 800,0 €

Tällä hetkellä palvelemme sinua tehokkaasti verkossa – voit varata itsellesi sopivan ajan helposti suoraan asuntomyyjän sähköisestä kalenterista.

Varaa tästä aika etätapaamiseen:
Arja Rautiolle >>
Miika Pihlajaniemelle >>

Yleiset asuntoesittelyt on peruttu koronavirustilanteen takia. 


ASU VUOSI ILMAISEKSI!
Tee asuntokaupat 30.4.2020 mennessä ja saat vuoden ilmaiset vastikeet. Etusi on jopa 6 750 euroa*.

*Esimerkkilaskelma on As. Oy Oulun Gibraltarin asunnosta B14. Laskelma sisältää hoitovastikkeen (512,05 € x 12 kk), vesimaksun (2 x 20 € x 12 kk)  ja sähkömaksun (10 € x 12 kk).


Muuttovalmis persoonallinen arvokohde kaupungin ytimessä!

Yli satavuotiaan kirjapainotalon kertomuksessa alkaa kohta uusi upea luku kun arvorakennus saneerataan laadukkaasti ja julkisivun ja katon alkuperäinen ilme palautetaan. Kunnostuksen ohessa tsaarinaikainen kaunotar saa käsikynkkäänsä kaksi komeaa, 2020-luvulle tähyävää kavaljeeria linjakkaiden, vaaleiden uudisrakennusten muodossa. Harmoninen kokonaisuus on taidokas esimerkki uuden ja vanhan hallitusta yhteensovittamisesta. 

”Suojellun kulmatalon kodit ja käytävät suorastaan huokuvat vanhan kivitalon rauhallista charmia ja tunnelmaa. Talon seinät ovat paksut, ikkunasyvennykset leveät ja ikkunoiksi on palautettu alkuperäisten piirustusten mukaiset, viehättävät ruutuikkunat. Ylimmän kerroksen avarissa asuinnoissa eletään todeksi varsinaista kaupunkifantasiaa: modernia loft-asumista vanhan talon ullakolla!”
Mikko Kämäräinen, Aki Hirvikangas ja Maija Rautvuori
Gibraltarin arkkitehdit

Vaaleankeltainen kulmatalo ruutuikkunoineen kohoaa rauhallisella sivukadulla Oulun ydinkeskustan tuntumassa. Tämä Oulun gibraltariksi kutsuttu, tsaarinajan kaunotar, on koristanut Oulun kaupunkikuvaa jo yli sadan vuoden ajan. Vuonna 1913 valmistunut arvorakennus on aloittanut uuden aikakauden, sillä talo on saneerattu kodeiksi ja julkisivun alkuperäinen ilme on palautettu alkuperäiseksi. Kokonaisuuteen kuuluu myös kaksi uudisrakennusta, jotka reunustavat molemmin puolin kulttuurihistoriallisesti merkittävää rakennusta. Gibraltarissa on nyt tarjolla upeita muuttovalmiita koteja, joista löydät tältä sivulta lisää tietoa.

Oulun keskustan palvelut lähellä sinua

Tekeekö mielesi sushia, thairuokaa, pizzaa tai jotain ihan uutta ja jännittävää? Piristäisikö elokuva- tai teatterielämys pitkää työviikkoa, vai lähtisitkö mieluumin merenrantaan iltalenkille? Nautitko viikonloppuisin museoiden ja taidegallerioiden koluamisesta, vai tekisitkö ehkä mieluumin pitkän ja rauhallisen salitreenin omalla lähisalillasi? Oulun keskustassa kaikki uusi ja mielenkiintoinen sekä kaikki paikalliset klassikot ovat osa arkeasi. Oletpa sitten menevämpää tai kotona viihtyvämpää sorttia, kaikkien palveluiden äärellä asuessasi aikasi säästyy juuri siihen, mihin itse haluat sen käyttää!

Uusi vai vanha - Kumpi on sinun unelmasi?

As Oy Gibraltarin tarina jatkuu kolmessa eri rapussa. A- ja C-portaiden moderni arkkitehtuuri kookkaine lasipintoineen tuo asukkaidensa elämään vivahteita Keski- ja Etelä-Euroopasta.

A-rapussa ja Mäkelininkadun C-portaassa ensimmäisen lukunsa alkua odottaa yhteensä 56 upouutta yksiötä, 14 kaksiota ja neljä kolmiota. Ultramoderniin tyyliin täällä hallitsee lasi, linjakkuus ja minimalistinen tyylikkyys.

B-rapussa tarjolla on yhteensä 14 persoonallista kotia: kolme yksiötä, seitsemään kaksiota, kolme kolmiota sekä yksi neljän huoneen saunallinen ullakkoasunto. Hillityn elegantit kaarevat linjat asuntojen seinissä ja ikkunoissa muistuttavat niin ikään 1910-luvusta. Asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on kuitenkin suunniteltu 2010-luvun asukkaiden tarpeita ja mieltymyksiä ajatellen.

Todella persoonallinen valinta - sopiva juuri sinulle!

Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomioita rakennuksen historiaan, asuntojen valoisuuteen sekä asukasviihtyvyyteen. As. Oy Oulun Gibraltar sopii hyvin sinulle, joka haluat asua persoonallisessa asunnossa Oulun ydinkeskustassa. Kaikkien palveluiden äärellä asuessasi aikasi säästyy juuri siihen, mihin itse haluat sen käyttää!

Olemme ylpeitä tästä hankkeesta ja toivomme, että juuri sinä valitset täältä kodin!

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Upea historia

Vuonna 1913 rakennettiin Vaaran kaupunginosaan Oulussa lääninarkkitehti Andersinin piirustusten mukaan upea kansallisromanttinen kivitalo. Siinä oli korkea kivijalka, tornikulmakatto ja kauniit kaarevat ruutuikkunat. Työväen Gibraltariksi ristityn talon nuoruusvuodet olivat varsin kirjalliset. Talossa toimi alkuaikoina asuntojen lisäksi nimittäin kirjapaino, kirjakauppa ja Kansan Tahdon toimitus.

Upea sijainti

Kaikki modernin suurkaupungin palvelut ovat täältä kävelymatkan päässä: kahvilat, ravintolat, kulttuurielämykset, Otto Karhin puisto ja meri. Rautatieasemalle on 400 metriä ja torille 800. Kaupungin parhaat shoppailumahdollisuudet kutsuvat kauppakeskus Valkeasssa 250 metrin päässä. Lähin päiväkoti sijaitsee 600 ja lähin peruskoulu 700 metrin päässä. Oulun yliopistolliseen keskussairaala sijaitsee 2,3 kilometrin päässä ja sinne sujahtaa pyörällä viidessä minuutissa. Yliopistolle (Lääkikselle) on 2,8 km ja linnanmaalle 6,1 km.

Upea valikoima asuntoja

As Oy Gibraltarin tarina jatkuu kolmessa eri rapussa. A- ja C-portaiden moderni arkkitehtuuri kookkaine lasipintoineen tuo asukkaidensa elämään vivahteita Keski- ja Etelä-Euroopasta. Siellä odottaa yhteensä 56 upouutta yksiötä, 14 kaksiota ja neljä kolmiota. B-rapussa tarjolla on yhteensä 14 persoonallista kotia: kolme yksiötä, seitsemään kaksiota, kolme kolmiota sekä yksi neljän huoneen saunallinen ullakkoasunto.

Harvinaisuus

Oulun Gibraltar on asuntomarkkinoilla harvinaista herkkua. Yhtenä Oulun harvoista kansallisromanttisista rakennuksista se on suojeltu kohde, taidonnäyte ammateista, joita ei enää ole olemassa koko Suomessa. Kun tällaisesta talosta pidetään hyvää huolta, sen arvo vain kasvaa vuosikymmenien saatossa.

Upeat palvelut ympärillä

Tekeekö mielesi sushia, thairuokaa, pizzaa tai jotain ihan uutta ja jännittävää? Piristäisikö elokuva- tai teatterielämys pitkää työviikkoa, vai lähtisitkö mieluumin merenrantaan iltalenkille? Oulun keskustassa kaikki uusi ja mielenkiintoinen sekä kaikki paikalliset klassikot ovat osa arkeasi. Oletpa sitten menevämpää tai kotona viihtyvämpää sorttia, kaikkien palveluiden äärellä asuessasi aikasi säästyy juuri siihen, mihin itse haluat sen käyttää!

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Pakkahuoneenkatu 19, 90100 Oulu

Kaupunkielämän parhaat puolet ulottuvillasi

Kaikki modernin elämän palvelut, Oulun paikallisherkut ja muut keskeiset tapahtumapaikat ovat täältä kävelymatkan päässä:

  • Kahvilat,
  • ravintolat,
  • kulttuurielämykset,
  • Otto Karhin puisto

Rautatieasemalle on 400 metriä ja torille 800 metriä.

  • Kaupungin parhaat shoppailumahdollisuudet kutsuvat kauppakeskus Valkeasssa 250 metrin päässä.
  • Lähin päiväkoti sijaitsee 600 ja lähin peruskoulu 700 metrin päässä.
  • Rautatieaseman ja torin välimaastossa palvelut, työpaikat ja korkeakoulut ovat kaikki lähellä.
  • Oulun yliopistolliseen keskussairaala sijaitsee 2,3 kilometrin päässä ja sinne sujahtaa pyörällä seitsemässä minuutissa.
  • Oulun yliopistolle on 1,1 kilometrin matka ja ammattikorkeakoulun Kontinkankaan kampukselle pyöräilee viidessä minuutissa.

Rakennusaikataulu

syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Nyt

Kauppojen teko

loka-marraskuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Sekä uudisrakennusten että vanhan kulmatalon sisustus- ja kalusteratkaisut hurmaavat skandinaavisen seesteisellä tyylillään. Yleisilme on viimeistelty, laadukas sekä pohjoismaisen viileän vaalea. Laadukkaat kodinkoneet sekä upeat keittiö-, kylpyhuone- ja parvekeratkaisut tuovat arkeen hitusen luksusta. Vaalea rauhallinen ilme jatkuu lauteille asti niin kotisaunoissa kuin taloyhtiön yhteisissä saunoissakin. Minkälaiseksi sinä sisustaisit unelma-asuntosi?

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Arja Rautio

040 773 5690
arja.rautio@lehto.fi

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Oulun Gibraltarin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha