Asunto Oy Oulun Kapiteeli

Lekatie 15, 90140 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 10/97

Velaton hinta alk. 117 900,0 €

As. Oy Oulun Kapiteeli: Kohtuuhintaisia kaupunkikoteja Karjasillan himoitulla asuinalueella

Karjasilta valittiin Suomen parhaaksi asuinalueeksi vuonna 2009 ainutlaatuisen tunnelmansa ja kauniiden rintamamiestalokortteliensa ansiosta. Lehdon uusi upea As. Oy Oulun Kapiteeli tarjoaa nyt kohtuuhintaisia yksiöitä ja kaksioita Karjasillalta, 2 kilometrin päässä Rotuaarilta, kattavien kulkuyhteyksien ja palvelujen ääreltä. Käsillä on ohittamaton tilaisuus niin omistusasujille kuin sijoittajillekin – tutustu heti ja varaa omasi pois!

Katso tästä asuntojen 3D esittelyt

1h+kt+parv. 24.5 m²

2h+kt+s+parv. 49 m²

1h+kt+r.parv. 25 m²

Toimivaa arkea laadukkaissa puitteissa, keskustan ja ulkoilualueiden lähellä

As. Oy Oulun Kapiteeli kohoaa Kalevan vanhan painotalon tontille, Karjasillan liikekeskittymän kulmille. Matka keskustaan taittuu helposti kävellen (n. 25 min), pyörällä (8 min), bussilla (13 min) tai omalla autolla (7 min). As. Oy Kapiteelista on myös hyvät yhteydet esimerkiksi Matkakeskukselle (1,8 km), OYS-sairaalalle (2,4 km) ja konservatoriolle (850 m). Limingantullin (1,0 km) puolelle sekä Lintulammen kauniille ulkoilualueelle (800 m) pääsee Kapiteelista myös kätevästi.

● Oulun musiikkikeskus ja konservatorio 650 m
● Karjasillan kirjasto 1,0 km
● Kuntokeskus Liikku 1,0 km
● Lintulan Urheilukeskus 1,5 km
● Matkakeskus 1,8 km
● Jäähalli 1,8 km
● Rotuaari 2 km
● Oulun uimahalli 2,0 km
● Oulun yliopistollinen sairaala 2,4 km

Arjen palvelut ulottuvillasi

As. Oy Oulun Kapiteelin lähipalvelut ovat myös kohdillaan. Puolen kilometrin säteeltä löytyy esimerkiksi 3 ruokakauppaa, päiväkoti ja koulu. Kodinsisustusliikkeitä on omasta takaa niin, että muualle tuskin tarvitsee lähteä ollenkaan! Kätevän lähellä ovat myös muun muassa kirjasto (1,0 km), kuntokeskus (1,0 km), Prisma (1,2 km) ja Oulun monipuolinen Musiikkikeskus (650 m).

● Sale Höyhtyä 450 m
● Lidl 450 m
● Allinpuiston päiväkoti 500 m
● Madetojan musiikkilukio 1,0 km
● Prisma 1,2 km
● Oamk, Kotkantien kampus 2,1 km

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

As. Oy Oulun Kapiteeli tarjoaa laadukasta asumista moderneissa puitteissa. 7-kerroksisen kohteen arkkitehtuuri on ilmeeltään raikasta, asunnot valoisia ja toimivia. Tyylikkäät materiaalit ja tasokas varustelu parantavat asumisen laatua ja arjen toimivuutta. Jokaisessa asunnossa on muun muassa keittiön integroidut kodinkoneet ja musta kivikomposiittiallas, laadukkaat kaapistot, säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys, sekä tyylikäs seinämallinen wc-istuin. Autopaikan voi lunastaa säänsuojasta maan alta.

Oivalliset puitteet ulkoiluun

As. Oy Oulun Kapiteelista on helppo kaartaa aamu- tai iltalenkille vaihteleviin maisemiin. Läheiset puutalokorttelit, Hiirenojan varsi sekä Lintulammenpuiston ja Heinäpään urheilukeskuksen kuntoradat ja ladut tarjoavat oivalliset puitteet kunnon kohottamiselle ja kaupunkiluonnosta nauttimiselle oman kodin lähialueilla. Lintulammen ympäriltä löytyy myös pyöräteitä ja nuotiopaikka – ihanteellinen paikka rauhoittumiselle ja luonnossa virkistymiselle.

Kapiteelin kodit ovat viihtyisiä, valoisia ja erinomaisen toimivia. Sisustusmateriaalien, kiintokalusteiden ja kodinkoneiden laatu hakee vertaistaan.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Lähellä Oulun keskustaa

As. Oy Oulun Kapiteelin valtteihin kuuluu erinomainen sijainti vain 2 kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Pyörällä matka Oulun torille käy 8 minuutissa ja bussilla 13:ssa. Kuitenkin oman kodin lähiympäristö on rauhallinen ja viihtyisä, idyllinen suorastaan. Aika kiva arjen yhdistelmä, eikö totta?

Kätevät lähipalvelut

Ei As. Oy Oulun Kapiteelista toki keskustaan saakka tarvitse lähipalvelujen perään lähteä. Ruokakauppoja löytyy puolen kilometrin säteeltä 3 kappaletta, päiväkoti ja koulu ovat myös ihan lähellä. Noin kilometrin säteeltä löytyvät arjen palveluista myös muun muassa kuntokeskus, kirjasto, Prisma, iso urheiluvarusteliike sekä valikoima suuria kodinsisustusliikkeitä.

Kohtuuhintaisia koteja halutulta alueelta

Karjasilta nauttii oululaisten keskuudessa aivan erityistä arvostusta kauniina, rauhallisena ja viihtyisänä asuinalueena. Alueen arvostus näkyy neliöhinnoissa, jotka Karjasillalla ovat kipuamassa tai jo kivunneet tavallisten kodinostajien ulottuvilta. As. Oy Oulun Kapiteeli on ratkaisu juuri tähän ongelmaan: kohteessa yhdistyvät himoittu sijainti, laadukas rakennusjälki ja kerta kaikkisen järkevä hinnoittelu.

Lehdon laadukas konsepti

Kohtuuhintaisuus ei Lehdolla koskaan tarkoita tinkimistä arkkitehtuurin tai asumisen laadusta. As. Oy Oulun Kapiteelin kodit ovat pitkän tuotekehityksen tulosta niin arkkitehtuurin kuin suunnittelunkin osalta. Kapiteelin kodit ovat viihtyisiä, valoisia ja erinomaisen toimivia. Sisustusmateriaalien, kiintokalusteiden ja kodinkoneiden laatu hakee vertaistaan, varsinkin tässä hintakategoriassa.

Musiikkia, liikuntaa ja luontoelämyksiä

As. Oy Oulun Kapiteelin ympäristö tarjoaa monipuolisia elämyksiä taiteen, viihteen, liikunnan ja luonnon ystäville. Läheinen Musiikkikeskus on Oulun kulttuurielämän sykkivä sydän, jonka tiloissa tarjoillaan niin klassisia kuin viihdepainotteisiakin vapaa-ajan elämyksiä. Lähellä pääsee myös harrastamaan esimerkiksi tanssia, keikoilla käyntiä, luontoretkeilyä ja hiihtoa.

Harvinaisen fiksu sijoitus

Oulun kaltaiset yliopistokaupungit ovat erinomaisia sijoituskohteita eritoten vilkkaiden vuokramarkkinoidensa ansiosta. As. Oy Oulun Kapiteeli tarjoaa laadukkaita yksiöitä ja kaksioita keskeisellä ja kasvavalla alueella, jolla on palveluja, työpaikkoja, opiskelupaikkoja sekä hyvät liikenneyhteydet. Nämä asuntosijoittamisen peruspalikat yhdistettynä Lehdon nopeaan ja pitävään rakennusaikatauluun sekä tarkkaan työn laatuun tekevät As. Oy Oulun Kapiteelista ainutlaatuisen tilaisuuden sijoittajalle kuin sijoittajalle.

Kohteen osoite: Lekatie 15, 90150 Oulu

Palvelut ja etäisyydet: 

●   Sale Höyhtyä 450 m
●   Lidl 450 m
●   Kiskopuiston koirapuisto 350 m
●   Allinpuiston päiväkoti 500 m
●   Oulun musiikkikeskus ja konservatorio 650 m
●   Madetojan musiikkilukio 1,0 km
●   Karjasillan kirjasto 1,0 km
●   Kuntokeskus Liikku 1,0 km
●   Prisma 1,2 km
●   Lintulan Urheilukeskus 1,5 km 
●   Matkakeskus 1,8 km
●   Jäähalli 1,8 km
●   Rotuaari 2 km
●   Oulun uimahalli 2,0 km 
●   Oamk, Kotkantien kampus 2,1 km 
●   Oulun yliopistollinen sairaala 2,4 km
●   Lentoasema 12,7 km

Rakennusaikataulu

Huhtikuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Kesäkuu 2021

Kauppojen teko alkaa

Kesäkuu 2022

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Riikka Korkia-aho

050 308 1227
riikka.korkia-aho@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Oulun Kapiteeli esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha