Asunto Oy Oulun Luoto

Satamatie 20, 90520 Oulu

Myyty

VALMISTUU 04/2019 - 06/2019

Seuraavat esittelyt

Satamatie 20, 90520 Oulu.
Ma 17.06.2019 klo 16:30-17:00

Nopean ostajan etu!
Oulun Luodon asuntoihin 24kk vuokratakuu tai 6kk hoitovastikkeet veloituksetta! 
24kk Vuokratakuu = Markkinahintaista vuokratuloa 24kk ajan. Sisältää vuokranvälityksen yhteistyökumppanimme kautta. Kysy lisää myyjältä!


Merta, luontoa ja tyylikästä asumista rakastavan unelmakohde Oulun Toppilansalmessa! Näihin koteihin pääset muuttamaan jo kesäkuussa!

Vanhan satama-alueen tarinassa alkaa uusi uljas luku, kun Toppilansalmeen ja Toppilansaareen rakentuu uusi, komea asuinalue.

Valitse tänään uusi kotisi, johon voit ihastua uudestaan joka aamu!

As. Oy Oulun Luoto on komea, matala kerrostalokohde, jonka urbaani arkkitehtuuri sulautuu upeasti vanhan sataman historialliseen kehykseen. Hohtavan valkea julkisivu hienostuneine linjoineen kerää katseet ja sisäpihan puolen tiiliseinä luo sille upeata rustiikkista kontrastia. Viihtyisälle sisäpihalle rakennetaan suuri terassimainen, korotettu pihakansi, joka on Karvelin korttelin sydän. Ihana pihasauna sekä viihtyisät leikkin-, oleskelu-ja kuntoilualueet kutsuvat tutustumaan naapureihin, jakamaan arkea ja viihtymään yhdessä.

Toimivaa arkea palveluiden läheisyydessä

As. Oy Oulun Luodon asukkaana sinun ja perheesi toimivan arjen reseptistä ei puutu yhtään avainainesosaa. Oulun keskustan kaikki palvelut ja yliopistokampus ovat täältä pyörämatkan päässä ja omalta alueelta löytyy kaikki arjessa tarvittava. As. Oy Oulun Luodon asukkaita odottavat muun muassa ruokakauppa, päiväkoti, koulu, upeat merelliset ulkoilualueet sekä tietysti venelaiturit.

Asukkaita varten suunnitellut kodit

Sisältä asunnot ovat avaria, ilmavia ja viimeiseen yksityiskohtaan saakka hiotun tyylikkäitä. Upeat, viimeistellyt keittiöratkaisut sekä isompien asuntojen lasiset liukuovet sekä suojaisat kulmaparvekkeet alleviivaavat kotien modernia ilmettä. Pienemmissä kodeissa merituulen voi tuntea kasvoillaan avaamalla viehättävän ranskalaisen parvekkeen suuret pariovet ja nojautumalla hetkeksi parvekkeen auringonlämmittämää kaidetta vasten

Nautinnollista elämää Oulun Luodon asukkaana

Auringonnousu ulapalla, laineiden unelias liplatus venelaiturissa odottavien veneiden kylkiin. Heräät hitaasti, päästät merituulen raikastamaan asuntosi ja lähdet lenkille rantatietä pitkin. Nautinnollisen lenkin jälkeen pulahdat hetkeksi mereen vilvoittelemaan itsekin. Tästä tulee hieno päivä!

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Nopean ostajan etu!

Oulun Luodon asuntoihin 24kk vuokratakuu tai 6kk hoitovastikkeet veloituksetta! 

24kk Vuokratakuu = Markkinahintaista vuokratuloa 24kk ajan. Sisältää vuokranvälityksen yhteistyökumppanimme kautta. Kysy lisää myyjältä!

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Sijainti

KARVELIN korttelin sijainti Toppilansalmen alueen keskeisellä paikalla on ihanteellinen. Toppilansalmi yhdessä Toppilansaaren kanssa muodostaa Oulussa ainutlaatuisen kanavan ympärille rakentuvan asuinalueen, jossa vanhan Toppilan satama-alue herää uuteen elämään.

Palvelut lähellä

Korttelin ja alueen välittömässä läheisyydessä on monipuolisesti palveluita ruokakaupan sijaitessa aivan nurkan takana.

Urbaani arkkitehtuuri

Ulkopuoli on ilmeeltään hillityn ja tyylikkään valkoista sisäpihan puolen ollessa leikkisämpää ja ilmeeltään monipuolisempaa. Sisäpihan materiaalimaailmassa asuinrakennusten punaruskeaan ja tummaan tiilipintaan yhdistyvät piharakennusten ruskeat puupinnat.

Modernit kodit

Asunnot ovat avaria, ilmavia ja viimeiseen yksityiskohtaan saakka hiotun tyylikkäitä. Upeat, viimeistellyt keittiöratkaisut sekä isompien asuntojen lasiset liukuovet sekä suojaisat kulmaparvekkeet alleviivaavat kotien modernia ilmettä.

Sisäpiha

Pihakansi on Karvelin asukkaiden yhteinen aarre, joka tarjoaa muusta piha-alueen liikenteestä rauhoitetun pihan, jonne sijoittuu korttelin yhteinen pihasauna terasseineen, leikki-, kuntoilu- ja oleskelualueita sekä pyörä- ja ulkoiluvälinesuojia.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Satamatie 14, 90520 Oulu

Luodon asukkaana asukkaana sinun ja perheesi toimivan arjen reseptistä ei puutu yhtään avainainesosaa. Oulun keskustan kaikki palvelut ja yliopistokampus ovat täältä pyörämatkan päässä ja omalta alueelta löytyy kaikki arjessa tarvittava. As. Oy Oulun Luodon asukkaita odottavat muun muassa ruokakauppa, päiväkoti, koulu, upeat merelliset ulkoilualueet sekä tietysti venelaiturit.

 

 • K-Supermarket 50 m
 • Peruskoulu 1,1 km
 • Nallikari 1,5 km
 • Kirjasto 2,2 km
 • Pizzeria, kahvila 50 m
 • Keskusta 3,1 km
 • Yliopisto 3,6 km
 • Bussipysäki 300 m
 • Terva-Toppilan koulu 850 m
 • Liikuntapäiväkoti Touhula 900 m
 • Apteekki 1,4 km
 • Terveysasema 1,6 km 
 • Yliopisto 4,5 km 
 • Kuntosali ja CrossFit 1,3 km
 • Meri-Toppilan puisto ja Frisbeegolf-kenttä 1,9 km 
 • Kylpylä Eden Spa 1,9 km

Rakennusaikataulu

Kesä 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Kesä 2018

Kauppojen teko alkaa

Kesäkuu 2019

Valmistuminen

VAALEA SISUSTUSKOKONAISUUS

Asuntoihin on valittu raikas valkoinen keittiö ja lattiaksi vaalea Panama laminaatti. Kylpyhuoneessa on klassiset valinnat, lattiassa on tummanharmaa laatta ja valkokuulto mäntypaneeli kattomateriaalina. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet.

As. Oy Oulun Luodon kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja käytännöllisiä. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Satamatie 20, 90520 Oulu.
Ma 17.06.2019 klo 16:30-17:00

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Oulun Luodon Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha