Asunto Oy Oulun Marskinpuisto

Albertinkatu 9, 90100 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 2/151

Velaton hinta alk. 269 800,0 €

Asuntoesittelyissä huolehdimme turvallisuudestasi. Malliasuntoihin otamme aina yhden seurueen kerrallaan (max. 10 henkilöä). Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin koko esittelyn ajan. Olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä henkilöstömme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme hyvinvoinnin varmistamiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Asuntomyyjämme kertoo mielellään lisää esittelyssä olevasta kohteesta.

 

Mannerheimin puiston viereen nousee uusi maamerkki - As. Oy Oulun Marskinpuisto. 

Marskinpuisto on ainutlaatuinen keskustarakentamisen taidonnäyte Oulussa. Marskinpuisto koostuu 12-kerroksisesta torniosasta, sekä viereen tulevasta matalemmasta osasta. Tämän veistoksellisen ja arkkitehtuurillisesti merkittävän uudiskohteen kruunaa linjakkaasti kaareutuva parvekevyöhyke. Rakennuksen arvokkuutta ja raikasta ilmettä lisäävät kookkaat lasipinnat. Idyllinen Mannerheimin puiston alue on pala parasta Oulun keskustaa ja yksi kaupungin parhaista asuinpaikoista. Viihtyisä puisto tuo Marskinpuiston edustalle kaivattua vehreyttä ja rauhallisuutta. 

Rotuaarin läheisyydessä

Oulun kuuluisa Rotuaari-kävelykatu alkaa As. Oy Marskinpuiston naapurista, ja kaupunki aikoo laajentaa elinvoimaista kävelykatua entisestään. Kotikulman takana odottaa Oulun keskusta palveluineen ja Valkean kauppakeskus (400 m). Koko kaupunki kynnykselläsi aikaa säästyy elämän tärkeille asioille.

Briljantti asuntotarjonta

As. Oy Oulun Marskinpuiston asuntotarjonta on monipuolinen - tarjolla on yhteensä 148 avaraa ja modernia yksiötä, kaksiota ja kolmiota eri variaatioilla. Asuntojen suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa painottuu tila, valo, linjakkuus ja hienovarainen tyylikkyys. Yläkerrosten ikkunoista on huikea näköala kaupungin yli, ja alakerroksten miellyttävät näkymät avautuvat joko puistoon, Kirkkokadulle tai korttelin puolelle.

Kattopihat

Toisen ja seitsemännen kerroksen viihtyisillä kattopihoilla Marskinpuiston asukkaat voivat nauttia päivänpaisteesta tai raikkaasta iltailmasta muun muassa upeassa talosaunassa otettujen löylyjen välissä puistonäkymiä ihaillen.

Tervetuloa virtuaalivierailulle Marskinpuistoon!

Katso alta malliasunnon 3D -esittely ja videot Marskinpuiston asuntotyypeistä:

A108 3h+kt+parv. 68,50m² 3D-esittely

”Oulun komein talo” on jo harjakorkeudessa

06.05.2020 Uudiskohteet, Kattopiha, Haastattelut, Oulu Aino

Koronakevät ei ole vaikuttanut Marskinpuiston työmaan aikatauluihin  Huhtikuisena aamuna Oulussa aurinko nousee kello 5.19. Päivän ensimmäiset säteet osuvat rakennustelineisiin korkeuksissa, Mannerheimin puiston laidalla. Lehdon 12-kerroksinen ylpeys As. Oy Oulun Marskinpuisto on kohonnut koko 42 metrin harjakorkeuteensa ja odottaa nyt, kuten jok…

Varauksia voit tehdä täällä!

 

Viisi pointtia

Harvinainen uudiskohde

As Oy Oulun Marskinpuiston kaltaisia uudiskohteita ei suurimpien kaupunkiemme ydinkeskustoihin juurikaan rakenneta.

Koko kaupunki kynnykselläsi

Ydinkeskustassa kaikki on lähellä ja kaikkialle pääsee nopeasti. Kun kaikki on lähellä, arkesi on kiireetöntä ja voit käyttää aikasi juuri niin kuin itse haluat!

Sauna 7. kerroksessa

Upea 12-kerroksinen uudiskohde tarjoaa valittavaksesi runsaasti vaihtoehtoja. Seitsemännen kerroksen talosaunasta käyt vilvoittelemassa viereisellä viihtyisällä kattopihalla, mistä voit katsella kaupungin menoa lintuperspektiivistä.

Sijoitus ydinkeskustaan kannattaa aina

Sijoittajan näkökulmasta katsoen Oulun alueen väkiluvun kasvaessa ydinkeskustasta tulee aina vain harvinaisempaa ja halutumpaa herkkua asunnonetsijöiden keskuudessa.

Kattoterassit

Toisen ja seitsemännen kerroksen viihtyisillä kattopihoilla Marskinpuiston asukkaat voivat nauttia päivänpaisteesta tai raikkaasta iltailmasta muun muassa upeassa talosaunassa otettujen löylyjen välissä puistonäkymiä ihaillen.

Kustannusohjattua laatua

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Kirkkokatu 33, 90100 Oulu

Alueen palvelut

As. Oy Oulun Marskinpuisto kohoaa yhteen koko kasvavan kaupungin halutuimmista osoitteista.

Kotitaloa vastapäätä havisee suuri ja kutsuva puisto, mutta silti kaikki palvelut ovat aivan käden ulottuvilla.

 • Paikallisbussipysäkkejä on puiston tienoilla useita, lähin 120 metrin päässä.
 • Korttelin päästä alkavalla Rotuaarilla ja sen naapurikaduilla voit pistäytyä kahvilassa (110 m), vaatekaupassa (45 m), ravintolassa (120 m) tai Valkean monipuolisessa ostoskeskuksessa (300 m) tekemässä löytöjä.
 • Torin kauppahallilta (500 m) nappaat mukaan tuoreet herkut, kun taas Vänmannin saaren kirjastossa ja teatterissa (800 m) ravintoa saavat mieli ja sielu.
 • Merenrannan (400 m) ja Hupisaarten (800 m) upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat lenkkeilemään ja nauttimaan maisemista.
 • Mannerheimin puiston vanhojen jalavien, syreenien, omenapuiden ja suihkulähteen äärelle on mukava mennä piknikille tai leikkipuistoon. Siirtäisitkö kotitoimiston kauniina kesäpäivänä ehkä ulos aurinkoon? 

As. Oy Oulun Marskinpuisto on myös menevän pienperheen sekä tarkan asuntosijoittajan valinta.

 • Koulut, päiväkodit ja neuvola ovat kävelyetäisyydellä ja lähin leikkipuisto löytyy vastapäisestä puistosta.
 • Liikennepuistossa (700 m) on tarjolla lisää menoa ja meininkiä ja neuvolaan (450 m) sekä uimarannalle (650 m) on lyhyt matka.
 • Sijoittajia ilahduttaa tieto siitä, että lyhyen kävelymatkan päässä Marskilta ovat esimerkiksi Diakonia-ammattikorkeakoulu (240 m), PSK-aikuisopisto (450 m) sekä Oulun lyseon lukio IB-linjoineen (700 m). 

Palvelut ja etäisyydet:

 • Mannerheiminpuisto 10 m
 • Rotuaari 100 m
 • Robert’s Coffee 110 m
 • Bussipysäkki 120 m
 • McDonald’s sekä H&M 120 m
 • Yksityinen päiväkoti Pallero 130 m
 • Elokuvateatteri 160 m
 • Svenska Privatskolan 180 m
 • Lidl 210 m
 • K-Supermarket 240 m
 • Diakonia-ammattikorkeakoulu 240 m
 • Rotuaarin aukea 250 m
 • Yksityinen terveysasema 250 m
 • Kauppakeskus Valkea 300 m
 • Kiikelin uimaranta 650 m
 • Hupisaaret 800 m
 • Kaupunginkirjasto ja -teatteri 800 m

Rakennusaikataulu

elo-syyskuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

syys-lokakuu 2018

Kauppojen teko alkaa

loka-joulukuu 2020

Valmistuminen

Marskinpuiston sisustusratkaisut

As. Oy Oulun Marskinpuistossa kaikissa asunnoissa on linjakkaat, huippumodernit keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut laadukkailla kodinkoneilla. Pintamateriaalivalikoimasta löytyy sisustusinspiraatiota jokaiseen makuun. Vesikiertoinen lattialämmitys hellii jalkoja ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys kruunaa talvi-iltojen kiireettömät vaahtokylpyhetket.

Koti oman maun mukaan

Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Tutustu tarkemmin asuntojen pohjakuviin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu!

Lataa kohteen infopaketti (PDF)

Lataa kohteen asuntolistaus ja hinnasto (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha