Asunto Oy Oulun Roobert

Isokatu 1, 90100 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 2/68

Velaton hinta alk. 159 900,0 €

As. Oy Oulun Roobert

Viimeinen puuttuva pala vanhan valjastehtaan ympärille kohonneesta Lehdon laadukkaasta uudiskorttelista.

As. Oy Oulun Roobert tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kaupunkiasumisen parhaat puolet luonnonläheiseen arkeen. 8 -kerroksinen kohde viimeistelee historiallisen valjastehtaan uudiskorttelin aivan keskustan tuntumassa, kaupungin kauneinta puistoaluetta vastapäätä. Etenkin omistusasujien tarpeisiin suunnitellun kohteen sijainti on kerrostaloasumiselle täydellinen: sekä keskeinen että rauhallinen. Asuntopohjia ja parvekeratkaisuja löytyy eri budjeteille ja eri asumismieltymyksiin. Kohteen vetovoimaa lisäävät kaksi talosaunaa, myös sähköautoille varusteltavissa oleva pysäköintihalli maan alla.

Valitse itsesi näköinen koti Oulun parhaalta paikalta! Kohteen asuntokaupat voidaan järjestää myös virtuaalisesti. 
 

Lue nyt Roobertin kuulumisia blogistamme

 

Kohtuuhintaiset asuntokaupat halutulla alueella

As. Oy Oulun Roobertissa kaikki keskustan palvelut ovat helpon kävelymatkan päässä. Pienemmät ostokset hoituvat 450 metrin päässä K-Marketissa ja isommat kauppakeskus Valkeassa. Naapurikorttelin ravintolat tarjoilevat muun muassa ekologista ruokaa, tapahtumia ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi tietysti kaikki ydinkeskustan työpaikat, ostos- ja harrastusmahdollisuudet sekä kulttuuririennot ovat täällä itsestään selvä osa asukkaiden arkea. Naapurikortteleissa sijaitsevat Myllytullin koulu sekä Oulun kansainvälinen koulu. 500 metrin säteeltä löytyy sekä suomen- että englanninkielinen päiväkoti.

● Myllytullin koulu 50 m
● Bussipysäkki 250 m
● Terveysasema 350 m
● Oulun Lyseon lukio 400 m
● K-Market LinnanHerkku 450 m
● Ainolan päiväkoti 500 m
● Kauppakeskus Valkea 500 m
● Rautatieasema 700 m
● Linja-autoasema 1 km
● Prisma 1,1 km

Arjen palvelut ulottuvillasi

As. Oy Oulun Roobertin sijainti on oivallinen sekä kaupungin imussa viihtyvälle sekä toisaalta myös ulkoilmasta nauttivalle city-ihmiselle. Musiikkia ja tapahtumia on tarjolla paitsi naapurikorttelissa, myös kulttuuritalo Valveessa (600 m), teatterissa ja pääkirjastossa (1 km). Pitkät kävely- ja pyörälenkit Åströmin puiston kautta Hupisaarille, jokisuiston ulkoilureiteille ja Pikisaareen piristävät kaikkina vuodenaikoina. Hikiliikunnan ystäville Heikinkadun Fressissä on tarjolla ryhmäliikuntaa, kuntosalia sekä PT-palveluja.

● Kuntosali Fressi 180 m
● Oulun taidemuseo 400 m
● Kulttuuritalo Valve 600 m
● Torinranta, teatteri ja pääkirjasto 1 km
● Kiikelin uimaranta 1,3 km

Monipuolinen valikoima toimivia asuntoja

As. Oy Oulun Roobertin laadukas arkkitehtuuri erottuu elegantisti naapuritaloista hillityllä punavihreällä värityksellään. Linjoiltaan kohde imartelee sekä naapurin valjastehdasta että uusia kavereita vieressä. Kohteeseen valmistuu kaksi liikehuoneistoa sekä yhteensä 66 asuntoa.

Kiinnostaisiko sinua iso yksiö alkovilla (34 m2) tai vaatehuoneella (36,5 m2)? Tai vähän pienemmät tehoneliöt (27,5—28,5 m2)? Kaksioissa (34,5 - 50m2) on tarjolla muun muassa erilaisia parvekeratkaisuja ranskalaisista parvekkeista viihtyisiin parvekkeisiin puistonäkymillä. Kolmioissa (62 –71,5m2) löytyy sekä moderneja että suorakaiteen muotoisia pohjaratkaisuja – kaikissa oma sauna. Kohteen hulppeimmat asunnot löytyvät 7.kerroksesta puiston puolelta. Niissä on yli kolmen metrin huonekorkeus ja hienot näkymät puistoon. Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla.

As. Oy Oulun Roobertin monipuolinen asuntovalikoima merkitsee ihanteellisia kauppoja erilaisille ja eri-ikäisille asunnonetsijöille.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Sijainti keskustan ja puistoalueen välissä

As. Oy Oulun Roobert sijaitsee upealla paikalla Åströmin puistoa vastapäätä, vain puolen kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Sijainti on rauhallinen, mutta joka paikkaan pääsee nopeasti jalan tai pyöräillen. Keskustan ravintolat, kahvilat ja kaupat ovat Roobertin asukkaiden arjessa lähipalveluita. Toisaalta naapurista alkava puistoalue taimenpuroineen, siltoineen ja ulkoilureitteineen tuo arkeen tärkeitä mahdollisuuksia nauttia luonnon piristävästä vaikutuksesta päivittäin – kaikkina neljänä vuodenaikana.

Omannäköisiä koteja erilaisiin asumistarpeisiin

As. Oy Oulun Roobert on suunniteltu sinulle, joka haluat valita juuri omiin asumistarpeisiisi sopivan kodin erilaisten pohjaratkaisujen joukosta. Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita löytyy eri budjeteille ja erilaisiin elämäntilanteisiin, perinteisemmistä linjoista modernin persoonallisiin. Yhteistä kaikille asunnoille on suuret ikkunat, joista soljuu runsaasti luonnonvaloa joko puistokadun tai sisäpihan puolelta. Kodinkoneet, sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet ovat laadukkaita. Sisustusratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa kohteen varausaikataulun alkukuukausina.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Laadukas kaupunkilaisen arki on tehty monipuolisista lähipalveluista. As. Oy Oulun Roobertissa kaikki keskustan palvelut ovat helposti ulottuvillasi. Lähikauppaan kävelet parissa minuutissa, kuntosali on vielä lähempänä ja maittavaa ravintolaruokaa tarjoillaan kadun toisella puolella. Rotuaari alkaa noin 450 metrin päästä ja kauppakeskus Valkean liikkeet palvelevat 500 metrin päässä kotiovelta. Päiväkotia ja koulua voi käydä lähikortteleissa. Myös muut kunnalliset palvelut terveysasemasta kirjastoon ja uimahalliin ovat helposti pyöräilyetäisyydellä.

Vapaa-ajan mahdollisuuksia eri päiville

As. Oy Oulun Roobertin sijainnin ansiosta voit järjestää itsellesi kivaa vapaa-ajan tekemistä vaikka viikon jokaiselle päivälle. Puistotreffit piknikin tai lenkkeilyn merkeissä, kuntosalitreenit, kulttuuripajat, ravintola- ja taide-elämykset: mikä sinua tänään houkuttelisi? Harrastusmahdollisuuksia riittää keskustassa kaikille perheenjäsenille vauvasta vaariin.

Kohtuuhintaista asumista kaupungin sydämessä

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville. Kustannusohjattu rakentaminen sekä uraauurtava teknologiakehitys mahdollistavat laadukkaan rakennusjäljen sekä kohtuuhintaiset kaupat sielläkin, missä asuntojen hinnat ovat liian usein karkaamassa ostajien ulottuvilta. Me toteutamme kaikki asumisunelmasi ja sinä saat elää omannäköistäsi elämää, kun rahaa säästyy muuhunkin!

Laadukasta kaupunkiarkkitehtuuria

Tiesitkö, että As. Oy Oulun Robertin koko kortteli on moninkertaisesti palkitun arkkitehtitoimiston LUO Arkkitehtien suunnittelema? LUO:n raikas mutta aina hienostunut kädenjälki näkyy muun muassa julkisivun värityksessä, tehokkaassa tilasuunnittelussa sekä ajoittaisena linjoilla leikittelynä. Tasokas arkkitehtuuri kerää katseita ja kestää aikaa – semminkin kun Roobert on osa yhtenäistä, tyylikästä korttelikokonaisuutta.

Kohteen osoite: Isokatu 1C, 90100 Oulu

Palvelut ja etäisyydet: 

●   Myllytullin koulu 50 m
●   Tuba Food & Lounge 100 m
●   Oulun kansainvälinen koulu 130 m
●   Kuntosali Fressi 180 m 
●   Bussipysäkki 250 m
●   Terveysasema 350 m
●   Oulun Lyseon lukio 400 m
●    Oulun taidemuseo 400 m
●   K-Market LinnanHerkku 450 m
●   Kielipäiväkoti StarBright 450 m
●   Ainolan päiväkoti 500 m
●   Kauppakeskus Valkea 500 m
●   Kulttuuritalo Valve 600 m
●   Rautatieasema 700 m
●   Torinranta, teatteri ja pääkirjasto 1 km
●   Linja-autoasema 1 km
●   Prisma 1,1 km
●   Kiikelin uimaranta 1,3 km

Rakennusaikataulu

Toukokuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Elokuu 2021

Kauppojen teko alkaa

Elo-Syyskuu 2022

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Isokatu 1 C, 90100 Oulu
Su 16.10.2022 klo 13:00-13:30

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Oulun Roobertin esite

Sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha