Asunto Oy Oulun Valjaskartano

Isokatu 1, 90100 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 2/57

Velaton hinta alk. 339 800,0 €

Asuntoesittelyissä huolehdimme turvallisuudestasi. Malliasuntoihin otamme aina yhden seurueen kerrallaan (max. 10 henkilöä). Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin koko esittelyn ajan. Olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä henkilöstömme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme hyvinvoinnin varmistamiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Asuntomyyjämme kertoo mielellään lisää esittelyssä olevasta kohteesta.

 

Asunnon ostajalle sähköautopaikka kaupan päälle!
Edun arvo 22 900€. Kampanja voimassa 31.10.2021 saakka ja koskee As. Oy Oulun Valjaskartanon uusia asuntokauppoja.


As. Oy Oulun Valjaskartano – Moderneja ekokoteja puistomaisemissa Oulun keskustassa

Saisiko olla oma upea kaupunkikoti puiston laidalla, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Rotuaarilta? Keskustan tuntumaan kohoaa uusi ekologisesti suunniteltu kerrostalokohde vanhan valjastehtaan pihapiiriin, lähelle sekä suomenkielistä että kansainvälistä koulua.

Moninkertaisesti palkittujen arkkitehtien suunnitteleman As. Oy Oulun Valjaskartanon yksiöt, kaksiot, kolmiot ja neliöt sopivat kaikille, jotka haluavat asua luonnonläheisesti Oulun keskustassa, Hupisaarten vehreiden pyöräily- ja lenkkipolkujen äärellä. Maalämmön, viherkattojen, sähköautojen latauspisteiden sekä taloyhtiön yhteiskäyttöauton ansiosta Valjaskartanosta voit asua ekologisesti ja kustannuksissa säästäen – aivan kaupungin sydämessä!

 

Uniikki puistomiljöö lähellä ydinkeskustan palveluja

As. Oy Oulun Valjaskartano rakentuu kauniin vanhan Valjastehtaan naapuriin, puolen kilometrin päähän Oulun ydinkeskustan kävelykaduilta. Vieressä havisee Åströminpuisto, jonka takana odottavat lenkkeilijöitä Hupisaarten valkeat sillat, solisevat taimenpurot sekä jokisuiston vehreät kävely- ja pyöräilyreitit. Keskustan ravintolat, kahvilat ja kaupat ovat As. Oy Valjaskartanon asukkaiden arjessa lähipalveluita. Toisaalta joenranta
sekä valkoisten siltojen saaristoksikin kutsuttu Hupisaarten laaja puistoalue aivan naapurissa tuovat Myllytullin asukkaiden arkeen ainutlaatuisia mahdollisuuksia nauttia luonnon piristävästä vaikutuksesta päivittäin.

Lehto tarjoaa yhteiskäyttöauton vuodeksi taloyhtiön käyttöön!

As. Oy Oulun Valjaskartano toimii esimerkkinä ekologisen kaupunkiarkkitehtuurin tulevaisuudesta. Maalämmöllä lämpeävä taloyhtiö säästää
sekä luonnonvaroja että asukkaiden asumiskustannuksia. Viherkatot auttavat niin ikään säästämään energiaa ja samalla hallitsemaan sadevettä. Sähköautot latautuvat helposti joko pihalla, pihakannen alla tai kellarissa sijaitsevilla autopaikoilla, joista kolmasosassa on varaus sähköautoa varten. Oma auto ei Valjaskartanossa tosin ole välttämätön ollenkaan, sillä taloyhtiön parkkipaikalta löytyy myös asukkaiden käyttöön tarkoitettu yhteiskäyttöauto. Ensimmäisen vuoden jälkeen taloyhtiö voi neuvotella jatkosopimuksen niin halutessaan.

Viihtyisä korttelikokonaisuus

Korttelin toiminnallisin ja toisaalta rauhallisin piha-alue sijoittuu pysäköintitilan päälle sijoittuvalle pihakannelle, josta löytyy myös korttelin leikki- ja oleskelualue grillipaikalla varustettuna. As. Oy Valjaskartanon taloyhtiön yhteiset saunatilat sijoittuvat pihakannen tasoon ja niiden yhteydessä on pieni pihakannelle avautuva vilvoitteluterassi. Autopaikoitus sijoittuu maanalaiseen parkkikerrokseen ja maanpäälliseen pihakannen alaiseen parkkitilaan. Pyöräpaikoitukselle on varattu hyvin tilaa ja runkolukittavia pyöräpaikkoja löytyy niin sisätiloista kuin ulkotiloistakin katettuina ja kattamattomina.Korttelikokonaisuus luo väreillään ja rakennusten vaihtelevilla muodoilla ja korkeuksilla rikasta ja monimuotoista kaupunkiympäristöä. Toisaalta massoittelu ja valitut värit muodostavat rauhallisen, miellyttävän ja hallitun kokonaisuuden. Asuinrakennusten vaaleita pastellisävyjen rinnalla on piharakennuksissa ja sisäänkäyntikatoksissa käytetty rosoisempaa ruskeaa tiilimuurausta.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Ihana Myllytulli

Myllytulli on keskeisen sijaintinsa ja upeiden puistojensa ansiosta yksi Oulun halutuimpia asuinalueita. Keskustan ravintolat, kahvilat ja kaupat ovat As. Oy Valjaskartanon asukkaiden arjessa lähipalveluita. Toisaalta joenranta sekä valkoisten siltojen saaristoksikin kutsuttu Hupisaarten laaja puistoalue aivan naapurissa tuovat Myllytullin asukkaiden arkeen ainutlaatuisia mahdollisuuksia nauttia luonnon piristävästä vaikutuksesta päivittäin.

Kaupungin parhaat vapaa-ajan mahdollisuudet

Kotitalon pihalla on oma pienimmille oma suojaisa leikkipaikka, koulut ja päiväkodit ovat myös ihan lähellä. Harrastusmahdollisuuksia riittää keskustassa kaikille perheenjäsenille ja vaikka joka viikonpäivälle!

Komeaa kaupunkiarkkitehtuuria ja tyylikästä suunnittelua

As. Oy Valjaskartanon kaksiosainen talokokonaisuus on tyylikäs taidonnäyte moninkertaisesti palkittujen oululaisten LUO Arkkitehtien kynästä. Korkeamman osan ilmeikäs punatiili muistuttaa korttelin teollisesta menneisyydestä, kun taas matalamman osan viileänharmaa väritys ja molempien lasipinnat tuovat kohteen ilmeeseen modernia särmää.

Uusilla ratkaisuilla ekologisempaa asumista

As. Oy Oulun Valjaskartano toimii komeana esimerkkinä ekologisen kaupunkiarkkitehtuurin tulevaisuudesta. Maalämmöllä lämpeävä taloyhtiö säästää sekä luonnonvaroja että asukkaiden asumiskustannuksia. Viherkatot auttavat niin ikään säästämään energiaa ja samalla hallitsemaan sadevettä. Oma auto ei Valjaskartanossa tosin ole välttämätön ollenkaan, sillä taloyhtiön parkkipaikalta löytyy myös asukkaiden käyttöön tarkoitettu yhteiskäyttöauto.

Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä

Lähikauppaan kävelee parissa minuutissa, kuntosali löytyy kotikorttelista ja maittavaa ravintolaruokaa tarjoillaan kadun toisella puolella. Rotuaari alkaa 500 metrin päästä ja kauppakeskus Valkean liikkeet palvelevat 550 metrin päässä kotiovelta. Terveysasemalle on 350 metriä, rautatieasemalle 700, kirjastoon, linja-auto-asemalle, Kauppatorille ja uimahallille noin kilometri.

Kohtuuhintaista asumista kaupungin sydämessä

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Isokatu 1, 90100 Oulu

Uniikki puistomiljöö lähellä ydinkeskustan palveluja!

As. Oy Oulun Valjaskartano rakentuu kauniin vanhan Valjastehtaan naapuriin, puolen kilometrin päähän Oulun ydinkeskustan kävelykaduilta. Vieressä havisee Åströminpuisto, jonka takana odottavat lenkkeilijöitä Hupisaarten valkeat sillat, solisevat taimenpurot sekä jokisuiston vehreät kävely- ja pyöräilyreitit. Kaikki tarvittava on As. Oy Valjaskartanolta helpon kävelymatkan päässä. Pienemmät
ostokset hoituvat 450 metrin päässä K-Marketissa ja isommat kauppakeskus Valkeassa (550 m). Naapurikortteleissa sijaitsevat Myllytullin koulu sekä Oulun kansainvälinen koulu. 500 metrin säteeltä löytyvät niin kunnallinen suomenkielinen kuin yksityinen kielipäiväkotikin. Kotikorttelista löytyy myös hyvä kuntosali lapsiparkilla. Naapurikorttelissa Tuba Food & Lounge tarjoilee ekologista ruokaa, tapahtumia ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi tietysti kaikki ydinkeskustan työpaikat, ostos- ja harrastusmahdollisuudet sekä kulttuuririennot ja muut huvitukset ovat täällä suorastaan kadehdittavan lähellä.

Lisää etäisyyksiä:

 • • Myllytullin koulu 50 m
  • Kuntosali Fressi 180 m
  • Tuba Food & Lounge 100 m
  • Oulun kansainvälinen koulu 130 m
  • Bussipysäkki 250 m
  • Terveysasema 350 m
  • Oulun taidemuseo 400 m
  • K-Market LinnanHerkku 450 m
  • Kielipäiväkoti StarBright 450 m
  • Ainolan päiväkoti 500 m
  • Tiedekeskus tietomaa 500 m
  • Kauppakeskus Valkea 550 m
  • Kulttuuritalo Valve 600 m
  • Rautatieasema 700 m
  • Kauppatori 1 km
  • Linja-autoasema 1 km
  • Kaupunginkirjasto 1 km
  • Prisma 1,1 km
  • Raatin uimahalli 1,1 km

Rakennusaikataulu

touko-kesäkuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

lokakuu 2019

Kauppojen teko alkaa

joulu 2020 - helmi 2021

Valmistuminen

Ensiluokkaiset materiaalit, kodinkoneet ja kalusteet

Uuden kotisi persoonallinen tyyli syntyy yksilöllisten valintojesi pohjalta. As. Oy Oulun Valjaskartanon kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja käytännöllisiä. Kun varaat kotisi hyvissä ajoin, pääset itse valitsemaan sisustusvalikoimasta esim. sisäseinien värin, laminaatin tai parketin, keittiön ovien värin sekä kylpyhuoneen lattialaatat. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin. Autamme sinua mielellämme valinnoissasi.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Oulun Valjaskartanon Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha