Asunto Oy Oulun Valjastehdas

Isokatu 1, 90100 Oulu

Valmis

Asuntoja vapaana 3/75

Velaton hinta alk. 386 882,24 €

LOFT -asumista keskustan ja Hupisaarten tuntumassa

Åströmin puistoa vastapäätä, noin puolen kilometrin päässä keskustan kävelykaduista, kohoaa Oulun charmikas vanha valjastehdas.

Katso Valjastehtaan esite tästä >>

Harvinaislaatuisia koteja on jäljellä enää yksi! 3h+kt+s+parveke asunnon huonekorkeus on hulppea ja uniikkia ilmettä koteihin tuovat myös rakennuksen historiasta muistuttavat kookkaat ruutuikkunat. Valjastehtaan sijainti on lyömätön: ulottuvillasi ovat niin Hupisaarten polut ja purot, kuin kaikki ydinkeskustan palvelutkin. Valjastehtaasta löytyy myös kaksi valmiiksi vuokrattua liiketilaa.

Weljekset Åströmin valjastehtaat rakennettiin aikanaan puutalomiljööseen, omistajiensa mukaan nimetyn puiston laidalle, osaksi Åströmien tehdasaluetta Myllytullissa. Oulun keskusta on sittemmin kasvanut ja kaupungin väkiluku moninkertaistunut, mutta valjastehdas seisoo yhä vanhan puistoalueen ja uuden keskustan välissä – kuin kahden aikakauden rajalla, osana molempia. 

Palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet kävelyetäisyydellä

Valjastehtaan ihka ensimmäisten asukkaiden arki soljuu mukavasti, sillä kaikki palvelut ovat täältä helpon kävelymatkan päässä. Pienemmät ostokset hoituvat 450 metrin päässä K-Marketissa ja isommat kauppakeskus Valkeassa (550 m). Naapurikortteleissa sijaitsevat Myllytullin koulu sekä Oulun kansainvälinen koulu. Vastapäisen puiston kulmalla Tuba Food & Lounge toivottaa tervetulleeksi tunnelmalliseen ravintolakortteliin, jossa Tuba, Rauhala ja Voimala 1889 tarjoilevat kilvan hyvää ruokaa, tapahtumia ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi tietysti kaikki ydinkeskustan työpaikat, ostos- ja harrastusmahdollisuudet sekä kunnalliset palvelut ovat täältä kävelyetäisyydellä.

- Bussipysäkki talon edessä
- Myllytullin peruskoulu 50 m
- Kuntosali Fressi 200 m
- K-Market Linnanherkku 450 m
- Oulun Lyseon lukio 450 m
- Päiväkoti 500 m
- Kauppakeskus Valkea 600 m
- Rautatieasema 650 m
- Oulun pääkirjasto ja teatteri 1 km
- Prisma 1,1 km
- Oulun urheilutalo 1,5 km

Upeita LOFT-asuntoja

Weljekset Åström Oy:n yli 120-vuotias tehdasrakennus on saanut arvoisensa uuden elämän! Rakennus on saneerattu asuinkäyttöön siten, että kohteen historiallinen julkisivu säilyy osana katukuvaa.
Valjastehtaan useissa asunnoissa on lisätilaa tuova oma parvi –melkoinen löytö näillä postinumeroilla. Yksiöt (26 m2 – 41,5 m2) ja kaksiot (39 m2-53 m2) ovat erityisen tilavia ja sopivat erityisen hyvin omistusasujien kodeiksi. Entisen tehdasrakennuksen kookkaista ruutuikkunoista virtaa sisään roppakaupalla valoa. Monissa asunnoissa on parvekkeet, ja kadun puoleisten ikkunoiden ikkunapenkeiltä aukeavat kauniit puistonäkymät. Muutamissa asunnoissa luksusta arkeen tuo vielä oma sauna. Valjastehtaan asukkaiden käytössä on lisäksi talosauna sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot. Korttelipihalla on pienimmille myös leikkipaikka.

Liikuntaa ja kulttuuria lähietäisyydellä

Uudistunut Valjastehdas on mainio kotipesä sekä liikunnan että kulttuurin ystäville - Hupisaarten ja keskustan tuntumassa kun on helppo keksiä tekemistä vaikka joka viikonpäivälle. Aamu- ja iltalenkit maistuvat vehreissä jokimaisemissa. Viikonloppuisin kutsuvat keskustan kulttuuririennot: keikat, konsertit, taidenäyttelyt ja tapahtumat. Uimahalli, kaupunginteatteri, kirjasto ja urheilutalo löytyvät kaikki 1-1,5 km säteeltä, ja taidemuseoon (350 m) kipaisee vielä näppärämmin. Kulttuuritalo Valveen (600 m) katon alla järjestetään taiteen ja kulttuurin alan festivaalit, näyttelyt, kerhot, työpajat ja teatteriesitykset. Lapsiperheiden rakkaimmat kohteet Myllytullissa ovat Hupisaarten keskusleikkipuisto (400 m) sekä läheinen Tietomaa (500 m).

Tutustu asuntojen 3D-esittelyihin

3h+kt+s+parvi+parveke 78 m²

Weljekset Åströmin valjastehtaat rakennettiin aikanaan puutalomiljööseen, omistajiensa mukaan nimetyn puiston laidalle, osaksi Åströmien tehdasaluetta Myllytullissa. Oulun keskusta on sittemmin kasvanut ja kaupungin väkiluku moninkertaistunut, mutta valjastehdas seisoo yhä vanhan puistoalueen ja uuden keskustan välissä – kuin kahden aikakauden rajalla, osana molempia.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Huonekorkeus, tehdasikkunat ja muut herkut

Valjastehtaan ajoista muistuttaa näissä kodeissa erityisesti huonekorkeus, jonka ansiosta useimpiin asuntoihin mahtuu hienosti parvi lisätilaa tuomaan. Kadunpuoleisiin asuntoihin rakennetaan ikkunapenkit ikkunoiden alareunan tasolle. Penkin päällä seisomalla ruutuikkunat toimivat ikään kuin ranskalaisena parvekkeena, sillä ikkunoiden ulkopuolelle asennetaan puitteeton lasikaide. Penkki sopii myös mainiosti istuskeluun ja seurusteluun kavereiden ja perheen kesken.

Historiallinen kohde keskustan tuntumassa

As. Oy Oulun Valjastehdas on harvinaista herkkua kaikille, jotka haaveilevat omasta kodista historiallisessa talossa, Oulun keskustan liepeillä. Eikä tämä ole edes mikä tahansa vanha talo, vaan ihka oikea tehdasrakennus, jonka ensimmäisiä asukkaita etsitään nyt!

Virikkeitä ja helppoa arkea lapsiperheille

Oulun Valjastehtaan suuremmat kodit sopivat mainiosti myös aktiivisten perheiden tukikohdaksi. Koulu ei juuri lähempänä voisi olla, eivätkä puistot liioin! Päiväkodillekin kävelee muutamassa minuutissa. Kävely-, pyöräily- ja bussiyhteyksien ansiosta isompien lasten on helppo kulkea harrastuksiinsa omin päin. Pienimmille löytyy korttelipihalta leikkipaikka. Kun aikaa on enemmän, voidaan suunnata yhdessä Hupisaarten keskuspuistoon 400 metrin päähän.

Palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet kävelyetäisyydellä

Valjastehtaan arjesta ei puutu yhtäkään palaa, sillä kaikki palvelut ja vapaa-ajan riennot ovat täältä kävelyetäisyydellä. Peruskoulu löytyy naapurikorttelista, kauppa ja päiväkoti noin puolen kilometrin säteeltä. Noin 500 metrin päästä alkavat jo ydinkeskustan kävelykadut. Hupisaarten puiston lisäksi kävellen tai pyöräillen pääsee myös vaikkapa urheilutalolle tai uimahalliin. Kulttuuritarjontaa löytyy yllin kyllin puiston kulmasta alkavasta ravintolakorttelista, jossa järjestetään keikkoja ja muita tapahtumia - kesäisin ulkona korttelin sisäpihalla. Siellä tarjoillaan myös mainiota sapuskaa.

Hupisaaret kynnykselläsi

Oulun Valjastehdas sijaitsee vastapäätä viihtyisää Åströmin puistoa, jonka takaa aukeavat kaikkien paikallisten rakastamat Hupisaarten puistoalueet. Taimenpurot, valkoiset sillat ja vanhojen puiden humina – tämä kaikki on Valjastehtaalta vain muutaman juoksuaskeleen takana!

Kohtuuhintaista kaupunkiasumista

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä konseptistamme, jonka avulla voimme tarjota laadukkaita kaupunkikoteja kohtuuhintaan sielläkin, missä asuntojen hinnat ovat liian usein karkaamassa asunnonostajien käsistä. Oulun Valjastehdas on paitsi uniikki, myös yhtiölainaton kohde, eivätkä asukkaat siis ole yhteisvastuullisia yhtiön veloista. Tontti on valinnainen vuokratontti, mikä tarkoittaa sitä, että asunnon ostaja voi halutessaan lunastaa oman tonttiosuutensa itselleen ja säästää näin asumiskustannuksissa.

Kohteen osoite: Isokatu 1, 90100 Oulu

Palvelut ja etäisyydet: 


-    Bussipysäkki talon edessä
-    Myllytullin peruskoulu 50 m
-    Tuba Food & Lounge 80 m 
-    Oulun kansainvälinen koulu 100 m
-    Voimala 1889 140 m
-    Ravintola Rauhala 150 m
-    Kuntosali Fressi 200 m 
-    Oulun taidemuseo 350 m
-    Hupisaarten keskusleikkipuisto 400 m
-    K-Market Linnanherkku 450 m
-    Oulun Lyseon lukio 450 m
-    Päiväkoti 500 m
-    Kauppakeskus Valkea 600 m
-    Myllytullin K-Market 600 m
-    Rautatieasema 650 m
-    Oulun pääkirjasto ja teatteri 1 km 
-    Kauppatori 1 km
-    Uimahalli 1,1 km
-    Prisma 1,1 km
-    Yksityinen englanninkielinen päiväkoti 1,3 km
-    Oulun urheilutalo 1,5 km

Rakennusaikataulu

Huhtikuu 2020

Ennakkomarkkinointi alkaa

Kesäkuu 2020

Kauppojen teko alkaa

Joulukuu 2021

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ruutuikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Riikka Korkia-aho

050 308 1227
riikka.korkia-aho@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Oulun Valjastehdas esite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha