Asunto Oy Rovaniemen Nordica

Valtakatu 35 B, 96200 Rovaniemi

Valmis

Asuntoja vapaana 5/83

Velaton hinta alk. 159 800,0 €

Seuraavat esittelyt

Huolehdimme terveydestänne. Ethän tule esittelyyn mikäli tunnet olosi kipeäksi! Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin esittelyn ajan.
To 01.10.2020 klo 16:30-17:00

Nyt vuoden hoitovastikkeet 0 €!

Tee asuntokaupat 31.10.2020 mennessä ja etusi on jopa 4 356 euroa. 
Esimerkkilaskelma on As. Oy Rovaniemen Nordican asunnosta B51. 

Etu koskee vain As. Oy Rovaniemen Nordican uusia asuntokauppoja ja etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kysy lisää asuntomyyjältä!

 

As. Oy Rovaniemen Nordica - Laadukasta asumista Rovaniemen sydämessä.

Muuttovalmiin As. Oy Rovaniemen Nordican sijainti on napakymppi. Kohde on aivan Rovaniemen keskustassa, palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kaupungin kulttuuritarjonta avautuu heti kotioveltasi kauppakeskuksineen ja ravintoloineen, Ounasjoen kauneutta unohtamatta.

Tervetuloa virtuaalivierailulle Nordicaan!

Valitse alta asunto, josta olet kiinnostunut.

B1 2h+kt+s+terassi, 60.5 m² vh. 189 950 €

B3 3h+kt+terassi, 49.5 m², vh. 159 800 €

B51 3h+kt+s+parveke, 60.5 m², vh. 203 950 €

Palvelut lähellä

Aivan Rovaniemen Nordican vierestä löytyy kaksi kauppakeskusta: Sampokeskus sekä kauppakeskus Revontuli. Peruspalveluiden lisäksi asukkailla on mahdollisuus shoppailla kansainvälisten vaatemerkkien liikkeissä, käydä elokuvissa tai nauttia hyvä illallinen jossain lähialueen lukuisista ravintoloista.

Premium-kohde

Asuinkorttelin keskelle jää tiivis, tunnelmallinen ja julkisivultaan iloisen monimuotoinen kaupunkipiha. Ylimpien kerrosten kattoterasseilta voi ihailla revontulia ja yötöntä yötä, osasta asuntoja näkyy myös upea Ounasjoki. Asuntojen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä makuuhuoneen oleskelutiloista erottava koko seinän korkuinen lasiovi tuovat asuntoihin runsaasti avaruutta ja tilan tuntua.

Edelläkävijäkorttelissa varaudutaan myös liikkumisen suuriin murroksiin – taloyhtiöön on hankittu asukkaiden käyttöön suunniteltuja yhteiskäyttöautoja. Autojen yhteiskäyttöpalvelulla mahdollistetaan tarpeen mukaisen auton saaminen ilman omistamisesta aiheutunutta vaivaa!

Järkevän hintaista omistusasumista Rovaniemellä

Rovaniemen omistusasuntojen hintataso on koko maan tilannetta ja muita kasvukeskuksia tarkasteltaessa varsin kohtuullinen ̶ mieleisen asunnon saa täältä edullisemmin kuin muista suurista kaupungeista. Vanhat asunnot myytiin täällä vuonna 2018 keskimäärin 1 700 eurolla neliötä kohti, kun koko maan vastaava luku oli pääkaupunkiseudun hintavat kunnat pois laskien vajaat 1 900 euroa.

Uudet myytävät asunnot Rovaniemellä ovat nekin hintatasoltaan usein edullisempia kuin vastaavat uudisasunnot vaikkapa Oulussa. Esimerkiksi puolitoista kilometriä keskustasta sijaitsevan oululaisen uuden kaksion hinnalla voi hyvinkin löytää Rovaniemen ydinkeskustasta kodikseen samantasoisen, suuremman uuden kolmioasunnon, ja rahaa voi jäädä vielä ylikin.

Kaksio Rovaniemen Nordicassa maksaa vain 124 800 € kuin vastaava kohde Oulussa (Marskinpuisto) maksaa 159 900 €. Omistaminen kannattaa varsinkin kaupunkien keskustoissa!

Viisi pointtia

Premium-tason asumista

Sisustuksen oivaltavat ratkaisut tuovat avaruutta ja valoisuuttaan asuntoihin. Autojen yhteiskäyttöpalvelulla mahdollistetaan tarpeen mukaisen auton saaminen ilman omistamisen vaivaa.

Upea sijainti

Kohde rakentuu aivan Rovaniemen keskustaan, palveluiden välittömään läheisyyteen. Kaupungin kulttuuritarjonta avautuu heti kotioveltasi kauppakeskuksineen ja ravintoloineen, Kemijoen kauneutta unohtamatta.

Palvelut lähellä

Aivan Rovaniemen Nordican vierestä löytyy kaksi kauppakeskusta: Sampokeskus sekä kauppakeskus Revontuli. Myös peruskoulut, sekä esimerkiksi yliopisto löytyvät kävelymatkan päästä.

Yksilöllinen sisustus

Asukkaille on suunniteltu 3 valmista sisustuskokonaisuutta, joista kukin voi valita itselleen sopivan. Asukkaat voivat halutessaan myös yhdistellä valmiita kokonaisuuksia keskenään.

Yhtiön saunatilat

Yhteisten saunatilojen ansiosta tilaa säästyy asumiselle! As. Oy Rovaniemen Nordicassa on asukkaiden käytössä ensimmäisen kerroksen sekä kellarikerroksen saunatilat.

Kustannusohjattua laatua

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Valtakatu 35, 96200 Rovaniemi

Alueen palvelut

  • Sampokeskus 250 m

  • Kauppakeskus Revontuli 450 m

  • Ounasvaaran Golfpuisto 4 km

  • Ounasvaaran Hiihtokeskus 3,5 km

  • Ounasvaaran peruskoulu 1,5 km

  • Lapin urheiluopisto 2 km

  • Lappi Areena 2 km

  • Lapin ammattiopisto 2 km

  • Lapin yliopisto 3 km

  • Rovaniemen lentoasema 8,5 km

Rakennusaikataulu

Kesäkuu 2017

Ennakkomarkkinointi alkaa

Kesä 2017

Kauppojen teko alkaa

Loka-marraskuu 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Ostaessaan asunnon ajoissa, asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Lehdon Nero-tuoteperheen asunnoissa on VTT-laatusertifioidut märkätilat.

Arkkitehtien sanat

Kymppikorttelin sijainti on napakymppi. Kun astut rappukäytävästä kadulle, on kaupungin koko kulttuurielämä ja  palvelutarjonta kävelyetäisyydellä. Sijainti Toripuistikon vieressä tuo viihtyisää vehreyttä ja väljyyttä. Ounasjoki ja ikoninen Jätkänkynttiläsilta sijaitsevat aivan nurkan takana.

Korttelin keskelle jää tiivis ja tunnelmallinen kantakaupunkipiha. Talot ovat perinteiseen tapaan sisäpihan puolelle iloisesti monimuotoisempia kuin katujulkisivut. Ylimpien kerrosten kattoterasseilta voi ihailla revontulia ja yötöntä yötä. Osasta asuntoja näkyy myös upea Ounasjoki. 

Arkkitehtuuri on ilmeeltään urbaania. Toripuistikon, Korkalonkadun ja Valtakadun suuntaan näyttäytyy talvikaupungin valkea kortteli, johon punatiilipinnat tuovat hienostunutta kontrastia. Arkkitehtuurin kruunaavat ylimpien kerrosten näköala-asunnot suurine kattoterasseineen. 

Asuntosuunnittelussa olemme keskittyneet erityisesti kompakteissa asunnoissa tärkeän designin hiomiseen. Tilat jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö-kokonaisuuksien ympärille. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä suuret ranskalaisten parvekkeiden ovet tuovat väljyyttä ja tilan tuntua asuntoihin. Makuuhuoneet erotetaan oleskelutiloista koko seinän korkuisilla lasiliukuovilla, jolloin asunnon tilat liittyvät avarasti toisiinsa. Välipohjat valetaan paikalla, jolloin kattoihin ei tule lainkaan elementtirakentamista leimaavia saumoja.  

Edelläkävijäkorttelissa varaudutaan myös liikkumisen suuriin murroksiin. Autojen yhteiskäyttöpalvelulla mahdollistetaan tarpeen mukaisen auton saaminen ilman omistamisen vaivaa. Sekä asukkaiden omat että yhteiskäyttöautot sijoittuvat kätevästi talojen alla olevaan puolilämpimään pysäköintihallin, josta on suora yhteys kaikkiin porrashuoneisiin. Myös pyörille löytyy hyvin säilytystilaa niin pysäköintihallista kuin maan pinnaltakin.  

Rovaniemi on juuri nyt kaupunki kiinnostavassa muutoksessa. On innostavaa päästä suunnittelemaan nousevan ja kasvavan kaupungin ydinkeskustakorttelia ja olla mukana kehittämässä Rovaniemen kaupunkikuvaa.

Terveisin, 

Virve Väisänen ja Riikka Kuittinen
LUO arkkitehdit Oy

 

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Ville Kimpimäki

050-9116183
ville.kimpimaki@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Huolehdimme terveydestänne. Ethän tule esittelyyn mikäli tunnet olosi kipeäksi! Emme kättele ja pidämme suositellun turvavälin esittelyn ajan.
To 01.10.2020 klo 16:30-17:00

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Rovaniemen Nordican Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha