Asunto Oy Rovaniemen Taiga

Korkalonkatu 36

Rakenteilla

VALMISTUU 11/2022 - 01/2023

Asuntoja vapaana 49/98

Velaton hinta alk. 99 900,0 €

As. Oy Rovaniemen Taiga - Kohtuuhintaista ja innovatiivista asumista Rovaniemen ydinkeskustassa 

Haaveiletko rauhallisesta ja laadukkaasta asunnosta Rovaniemen ydinkeskustassa, siellä missä arktisen pääkaupunkimme sydän sykkii? As. Oy Rovaniemen Taiga on viimeisenä valmistuva 95 uudisasunnon kerrostalo uudessa ja innovatiivisesti suunnitellussa kaupunkikorttelissa Lapin pääkaupungin ydinkeskustassa. Kun astut kuusikerroksisen Taigan rappukäytävästä kadulle, on urbaanin tiede- ja taidekaupungin koko kulttuurielämä ja palvelutarjonta ulottuvillasi. Kotimaisemiasi ovat Toripuistikko, Ounas- ja Kemijoen havisevat rantapuistot sekä ikonisen Jätkänkynttilän sillan Lapin yössä hehkuvat ”tulet”. Jos mieli tekee omia kulmia pidemmälle, voit mobiilisovelluksella varata allesi yhden korttelin yhteiskäyttöautoista helposti ja mukavasti! 

Asu tyylikkäämmin, kaupunki kynnykselläsi

As. Oy Rovaniemen Taiga kohoaa keskustaan Korkalonkadulle, vain 200 metrin päähän Koskikadun ostoskeskuksista, kahviloista ja ravintoloista. Jätkänkynttilän sillalle on 300 metrin matka ja Lordin aukiolle 200 metriä. Kaikki palvelut ovat lähellä: Kauppatori, kirjasto, uimahalli, teatteri, linja- autoasema, rautatieasema sekä terveyskeskus. Kävelymatkan päässä väriä ja uusia ideoita arkeen tuovat Kulttuuritalo Korundi ja tiedekeskus Arktikum. Unohtamatta tietenkään Rovaniemen Palloseuran RoPSin kotikenttää, joka kuuluu myös kotireviirillesi!

● Ydinkeskusta 200 m
● Sampokeskus 250 m
● Kemijoelle ja Jätkänkynttilän sillalle 300 m-
● Kauppatori 1,1 km
● Rautatie- ja linja-autoasema 1,6 km
● Ounasvaaran hiihtokeskus 3 km
● Lapin yliopisto ja AMK 2,7 km
● Santapark 5,4km
● Joulupukin Pajakylä 7,6km

Moderneja kaupunkikoteja

As. Oy Rovaniemen Taiga tarjoaa valittavaksesi 24 upeaa yksiötä sekä 71 valoisaa kaksiota. Yksiöt ovat kooltaan 22,5-34,5m2 ja kaksiot 35,5-49m2, pohjaratkaisuissa löytyy mukavasti valinnanvaraa. Avarat asunnot jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö -kokonaisuuksien ympärille. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä asuntopohjasta riippuen suuret ranskalaisten parvekkeiden pariovet, terassit, kattoterassit tai lasiseinäiset kulmaparvekkeet tuovat väljyyttä, tilan tuntua ja valoa. Kaksioiden makuuhuoneet erotetaan oleskelutiloista upeilla koko seinän korkuisilla liukuovilla.

Toimiva korttelikokonaisuus

Korttelin keskelle jää tiivis ja tunnelmallinen kantakaupunkipiha oleskelualueineen. Korttelin talot ovat perinteiseen tapaan sisäpihan puolelle iloisesti monimuotoisempia kuin katujulkisivut. Sekä asukkaiden omat että yhteiskäyttöautot sijoittuvat kätevästi talojen alla olevaan puolilämpimään pysäköintihallin, jossa sähköautotkin on helppo ladata. Iltalenkiltä paluuta varten voit varata rentouttavat löylyt yhdessä Taigan kahdesta talosaunasta. Toimivan asumispaketin viimeistelevät kellarikerroksesta löytyvät huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Monipuoliset vapaa-ajan palvelut lähettyvilläsi

As. Oy Rovaniemen Taigan asukkaita hemmotellaan inspiroivilla vapaa-ajanviettomahdollisuuksilla. Arktikumin näyttelyt, luennot ja tapahtumat, Rovaniemen teatterin näytökset, Korundin konsertit sekä muut kulttuurielämykset ovat oikeastaan lähipalveluitasi. Eikä kaupungista suinkaan tarvitse lähteä kauas erämaahan päästäkseen luonnon helmaan virkistymään. Esimerkiksi Jyrhämän laavu Kemijoen rannalla kutsuu nauttimaan maisemista aivan keskustan tuntumassa. Laavulta pääsee helmi-maaliskuussa kävelylle tai hiihtolenkille suoraan jäälle! Kesäisin laajat rantapuistot kutsuvat siirtämään kotitoimiston ja ystävien tapaamiset jokimaisemiin, nurmikolle puiden varjoon.

Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä asuntopohjasta riippuen suuret ranskalaisten parvekkeiden pariovet, terassit, kattoterassit tai lasiseinäiset kulmaparvekkeet tuovat väljyyttä, tilan tuntua ja valoa.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Uudiskortteli yliopistokaupungin ydinkeskustassa

Uudiskohde – uudiskorttelista puhumattakaan – yliopistokaupungin ydinkeskustassa on asuntomarkkinoilla harvinaista herkkua. Totta puhuen vastaavia kohteita ei tule myyntiin juuri milloinkaan! Nk. Kymppikorttelin rakennustyöt päättävä As. Oy Rovaniemen Taiga sijaitsee vain parinsadan metrin päässä Lordin aukiolta ja ydinkeskustan kävelykadulta. Valitse oma unelma-asuntosi ja tee elämäsi asuntokaupat pikimmiten, sillä nämä kodit eivät taatusti kauaa markkinoilla viihdy!

Kaikkialle helposti ja nopeasti – vaikka kätevällä yhteiskäyttöautolla

As. Oy Rovaniemen Taigasta on helppo lähteä minne tahansa. Kaupungin sisäisillä busseilla on helppo liikkua, sillä lähin bussipysäkki sijaitsee vain 100 metrin päässä. Alle voi ottaa myös oman tai mobiilisovelluksella edullisesti vuokralle varattavan yhteiskäyttöauton, jonka kyydissä E4-valtatie/Eurooppatie 75 vie joutuisasti Ouluun, Jyväskylään tai vaikka aina Helsinkiin saakka. Lapin suuret Iso-Syöte, Levi, Ylläs ja Ruka ovat kaikki Rovaniemeltä parin tunnin ajomatkan päässä. Rovaniemen lentoasemalle Taigasta on alle kymmenen minuutin ajomatka. Sieltä lennähtää Helsinki-Vantaalle reilussa tunnissa.

Kaikki palvelut kävelymatkan päässä kotiovelta

Teki mielesi sitten pizzaa tai sushia, näytelmiä tai konsertteja, shoppailemaan tai kahvittelemaan, As. Oy Rovaniemen Taigasta on kohteen upean keskeisen sijainnin ansiosta kaikkialle helppo kävelymatka. Sampo-keskus sijaitsee 250 metrin päässä ja Rinteenkulman ostoskeskus vain sata metriä kauempana. Ravintoloita ja kahviloita löytyy ympäriltä moneen makuun, samoin kuin taide- ja kulttuurielämyksiä vuoden ympäri.

Yllättävän luonnonläheistä arkea

Kyllä, arktisella Rovaniemellä huikeat luontoelämykset alkavat ydinkeskustassakin melkeinpä kotiovelta! Upean Kemijoen rantaan on Taigasta vain 300 metrin matka, ja sen toisella puolella Ounasvaaran huikeat lenkkeilymaastot odottavat reippailijoita. 1,3 kilometrin päässä sijaitsevalta laavulta pääsee kevättalvisin suoraan joen jäälle hiihtämään. Eikä pidä unohtaa joen rannan kauniita puistoalueita, jotka on kuin tehty kesäisille ex tempore -piknikeille!

Erinomainen tuotto sijoituksellesi

As. Oy Rovaniemen Taiga tarjoaa myös asuntosijoittajille mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Kaupungin 8 000 korkeakouluopiskelijaa pitävät erityisesti pienten vuokra-asuntojen kysynnän korkealla, samoin kuin Rovaniemen muihin isoihin kaupunkeihin verrattuna vielä suuri keskimääräinen asuntojen koko. Vuokra-asunnot viedään täällä käsistä keskimäärin jopa kahdessa viikossa! (Lähde: Suomen vuokranantajien vuosikatsaus 2018.) Taiga on malliesimerkki halutusta keskustakohteesta, jonka hankintahinta on erittäin kilpailukykyinen ja jossa hukkakuukausista ei tarvitse murehtia.

Pohjoista laatuarkkitehtuuria ja toimiviksi suunnitellut asunnot

Pohjoissuomalainen LUO Arkkitehdit -toimisto on suunnitellut As. Oy Rovaniemen Taigan sopimaan kauniisti kaupunkimaisemaan. Valkealle julkisivulle luo lämmintä kontrastia rouhea punatiili. Taigan asunnot on suunniteltu tyylikkäiksi, valoisiksi ja toimiviksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Rakennuksen kruunaavat kattohuoneistot, joiden terasseilta on upeat näköalat yli kaupungin. Joistain asunnoista on näkymät aina Kemijoelle saakka.

Kohteen osoite: Korkalonkatu 36, 96200 Rovaniemi

Palvelut ja etäisyydet: 
 

 • Bussipysäkki 100 m

 • Ydinkeskusta 200 m

 • Sampokeskus 250 m

 • Kemijoelle ja Jätkänkynttilän sillalle 300 m

 • Moottoritie 500 m

 • Terveyskeskus 650 m

 • Lukio 700 m

 • Tiedekeskus Arktikum 800 m

 • Kulttuuritalo Korundi 900 m

 • Uimahalli 1 km

 • Ounasvaaran lenkkeilymaastot 1 km

 • Kauppatori 1,1 km

 • Kirjasto 1,2 km

 • Rautatie- ja linja-autoasema 1,6 km

 • Ounasvaaran hiihtokeskus 3 km

 • Lapin yliopisto ja AMK 2,7 km

 • Santapark 5,4km

 • Joulupukin Pajakylä 7,6km

Rakennusaikataulu

Lokakuu 2021

Ennakkomarkkinointi alkaa

Tammikuu 2022

Kauppojen teko alkaa

Marras-Joulukuu 2022

Arvioitu valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavia kodinkoneita (osassa asunnoista integroitavia), laadukas jääkaappi sekä induktioliesi. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 


 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella.

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Miika Pihlajaniemi

040-5437084
miika.pihlajaniemi@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

As. Oy Rovaniemen Taigan Esite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha