Asunto Oy Vantaan Onnenpuu

Maauunintie 12, 01450 Vantaa

Ennakkomarkkinoinnissa

VALMISTUU 09/2020 - 11/2020

Asuntoja vapaana 28/82

Velaton hinta alk. 109 000,0 €

Ihanan kodikas, puukerrostaloista koostuva pikkukylä kallioisella rinnetontilla!

As. Oy Vantaan Onnenpuun yksiöt, kaksiot ja kolmiot ovat idyllinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat asua tyylikkäästi viihtyisässä pihapiirissä, luonnon ja palvelujen ympäröiminä. Uudistuvassa Korson Kulomäessä päiväkodit, koulut, kaupat sekä asema ovat kaikki kävelyetäisyydellä.

Onnenpuun asuintalot kiertyvät luonnonläheisen korttelipihan ympärille. Rakennusten keskelle jäävä suojaisa, vihreä piha on omistettu yhteisölliselle oleskelulle, pihapeleille, yhteisviljelylle ja leikeille.

Luonnonläheinen lintukoto

Kulomäki on luonnonläheinen, uudistuva alue kävely- tai pyöräilymatkan päässä Korson asemalta, palveluista ja opiskelupaikoista. Kulomäen ympäristön hienot harju- ja kalliomaisemat mäntymetsineen tekevät alueesta virkistävän raikkaan. Tässä ympäristössä itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen tulee kuin luonnostaan. Aivan kotioven tuntumasta löytyy upeat puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viereiset urheilukentät tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa omaa kunto-ohjelmaa, ja hyvät sekä vehreät kevyen liikenteen polut ja reitit houkuttelevat nauttimaan liikunnan riemusta.

Kuin linnuntietä kaikkialle

Tuusulan moottoritien ja Lahdenväylän ansiosta Kulomäestä on kätevät ajoyhteydet moniin suuntiin. Esimerkiksi Tikkurilaan ajaa asioille 13 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo palvelevat 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustan kaupat 30 minuutin päässä. Myös bussin kyytiin pääsee kivenheiton päässä kotiovelta. Korson juna-asemalta 1,2 kilometrin
päästä pääsee helposti Helsinkiin ja naapurikuntiin esimerkiksi Keravalle.

Palvelut

Avaimet hyvään arkeen ovat Onnenpuulla helposti käden ulottuvilla kattavien palveluiden ansiosta. Nopeat kauppareissut kotimatkan varrella takaa K-Market Kulomäki vain puolen kilometrin päässä Onnenpuulta. Korson juna-aseman vieressä kaksi S-Marketia ja K-Supermarket takaavat monipuolisen valikoiman makumatkojen iloksi.

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Edelläkäyvää puukerrostalorakentamista

Onnenpuu on upean tyylikäs esimerkki siitä, miten laadukkaita asuintaloja syntyy, kun suomalaisen puurakentamisen perinnetieto ja tämän vuosituhannen asunnonostajien tarpeiden tuntemus yhdistyvät taitavien arkkitehtien pöydällä. Perinteestä lainaava, modernilla maustettu wau arkkitehtuuri tekevät tästä kohteesta yhtä kauniin kuin taidokkaankin!

Kävellen kaikkialle

Ehkä tärkein tekijä Onnenpuun onnellisessa arjessa on kohteen sijainti kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Päiväkodit, koulut, kaupat, terveyskeskus, neuvola, kirjasto, kuntosalit, suosittu liikunta- ja kulttuurikeskus… Mihinkään ei ole täältä pitkä matka!

Asuntosijoitus tuottamaan

Onnenpuu on myös erinomainen valinta tarkalle asuntosijoittajalle. Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä, erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet sekä pyöräilymatka Peijaksen sairaalalle tekevät juuri tästä kohteesta todella tutustumisen arvoinen. Rakennamme aina laadukkaasti, aikataulussa ja vain kasvaville ja kysytyille alueille. Mikä parasta, hintamme ovat niin kohtuulliset, että saat mukavasti etumatkaa kohti muhkeaa tuottoa jo asuntokaupat tehdessäsi!

Nopeasti junalla, bussilla ja autolla

Bussipysäkki 70 metrin päässä, juna-asemalle vaikka kävellen. Nopeat autoiluyhteydet Vantaan suurimpiin työpaikka- ja ostoskeskittymiin, lentoasemalle, Keravalle sekä Helsinkiin. Onnenpuussa arkiaamusi sujuvat leppoisasti, kun yhteydet pelaavat ja matkat taittuvat joutuisasti.

Luonnonläheistä elämää

Onnenpuussa asut arkeasi luonnosta ja sen virkistäytymismahdollisuuksista nauttien. Pihapiirin lukuisat puut ja pensaat, ekologinen ja hiiltä sitova rakennusmateriaali sekä laajat lähimetsät ja Korson monet hiihtoladut tuovat arkeesi roppakaupalla elämänlaatua, hyvinvointia, rauhaa ja hyvää mieltä.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Maauunintie 12, 01450 Vantaa

Tuusulan moottoritien ja Lahdenväylän ansiosta Kulomäestä on kätevät ajoyhteydet moniin suuntiin. Esimerkiksi Tikkurilaan ajaa asioille 13 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo palvelevat 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustan kaupat 30 minuutin päässä. Myös bussin kyytiin pääsee kivenheiton päässä kotiovelta. Korson juna-asemalta 1,2 kilometrin päästä pääsee helposti Helsinkiin ja naapurikuntaan Keravalle. As. Oy Vantaan Onnenpuun asukkaiden arki sujuu vaivatta, kun kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 400-500 metrin säteeltä löytyy koulu ja peräti kaksi päiväkotia sekä Kulomäen oma K-Market. Lumon uusi ja suosittu lukio, monitoimikeskus sekä kirjasto sijaitsevat vain 1,2 kilometrin päässä, samoin Korson terveysasema ja neuvola. Lumon läheisyys on kulttuurin, liikunnan, lukemisen ja taiteiden harrastajille ehdottomasti yksi Onnenpuun suurista valteista: täällä voit harrastaa ja oppia uutta vaikka joka päivä!

Alueen palvelut

 • Bussipysäkki 70 m
 • Kulomäen koulu 360 m
 •  Kiirunatien päiväkoti 360 m
 • Maauuninpolun päiväkoti 400 m
 • K-Market Kulomäki 550 m
 • Kunto- ja liikuntasali Korso Gym 930 km
 • Liikuntakeskus Vida 1,1 km
 • Juna-asema 1,2 km
 • Neuvola 1,2 km
 • Lumon lukio, monitoimikeskus, kirjasto ja kuvataidekoulu 1,2 km
 • Terveysasema 1,2 km
 • Korson Keskuspuisto 1,3 km
 • Peijaksen sairaala ja yhteispäivystys 1,7 km
 • K-Citymarket 3,1 km
 • Kauppakeskus Jumbo 10,7 km
 • Viihdekeskus Flamingo 10,2 km
 • Helsingin keskusta n. 25 km

Rakennusaikataulu

elokuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

syksy 2019

Kauppojen teko alkaa

loka-joulukuu 2020

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista ja edistyksellisillä plisee-kaihtimilla voit säätää ikkunoiden näkymän mieleiseksesi. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella. Pientä luksusta kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin tuo lattialämmitys

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

 

Deco-talot rakennetaan suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmista rakennusaineista - suomalaisesta puusta, edistyksellisillä rakentamismenetelmillä. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista, koska puu hengittää materiaalina hyvin. Puun käyttö rakennusmateriaalina lisääntyy Suomessa jatkuvasti, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Suomessa puurakentamisella on pitkät perinteet, ja puurakentamisen hyödyt tunnetaan hyvin. Kotimaisena raaka-aineena puun käytön lisäämisellä on myös kansantaloudellista hyötyä ja sen työllisyysvaikutukset ovat merkittävät.

DECO - Laadukas puukoti

Lehto Deco -puukerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon vaatiman puumateriaalin alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja hyödynnämme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – asuinrakentamiseen.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Haluaisitko ihanan yksiön, kaksion tai kolmion Helsingistä tai Espoosta ilman vuosien säästämistä? Ei vuokralle vaan omaksi. Nyt se on ihan oikeasti mahdollista. Ilman säästöjä. Ilman ASP-tiliä. Lehto Rahan avulla kasaat omarahoitusosuuden ja saat lainan asunnon hankintaan helposti. Katso video alta!

Omaan kotiin ilman vuosien säästämistä - uusi palvelu ensiasunnon ostajalle

Asu vuosi vuokralla ja osta asunto omaksi palvelun maksaman 5% omarahoitusosuuden avulla ilman erillisiä lainoja tai säästöjä.

Mitä hyötyä Lehto Rahasta on ensiasunnon ostajalle?

Lehto Rahan avulla ensiasunnon ostaja voi asua ensin 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

1. Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

2. Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

3. Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis

4. Hae asuntolaina

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista

5. Lunasta oma asunto

Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko?

Lehto Rahan stepit

Etsi asunto

Valitse "Lehto Raha" -leimalla varustettu asunto osoitteesta asunnot.lehto.fi

Jätä hakemus

Täytä hakemus, tapaa pankin edustaja ja tutustu asuntoon asuntomyynnissä. Hakemuksen voit jättää myös Lehto Rahan sivuilla: https://lehtoraha.fi/

Asu vuokralla

Allekirjoita määräaikainen vuokrasopimus ja voit muuttaa, kun asunto on valmis.

Hae asuntolaina & Lunasta oma asunto

Hae asuntolaina vuokra-ajan päätteeksi valitsemastasi pankista. Lunasta asunto palvelun maksaman omarahoitusosuuden avulla.

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Topi Hakkarainen

0407731464
topi.hakkarainen@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Esittelemme kaksion jo valmistuneesta kohteestamme osoitteessa KULORASTAANTIE 3 C1, VANTAA
Su 06.10.2019 klo 12:00-12:30

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Onnenpuun Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha