Asunto Oy Vantaan Onnenpuu

Maauunintie 12, 01450 Vantaa

Rakenteilla

VALMISTUU 09/2020 - 11/2020

Asuntoja vapaana 8/82

Velaton hinta alk. 157 000,0 €

Yleiset asuntoesittelyt on peruttu koronavirustilanteen takia. Ota yhteyttä asuntomyyjään ja sovi oma yksityisesittely!
 

Ihanan kodikas, puukerrostaloista koostuva pikkukylä kallioisella rinnetontilla!

Meillä Suomessa on puurakentamisessa pitkät perinteet. Suomalaisesta puusta on valmistettu historian saatossa lähes kaikkea mahdollista mutta osataanko puusta nykypäivänä rakentaa 2020-luvun elämäntyyliin sopivia koteja? Lehdolla ainakin osataan, sillä Vantaan Kulomäkeen on nousemassa moderneja, sekä idyllisiä DECO-puukerrostaloja.

Vantaan Onnenpuu on Lehdon ekologinen puutalohanke Kulomäessä. Lähtökohta hankkeelle on ollut luoda ekologisia, moderneja, sekä kohtuuhintaisia koteja. Arvostat sitten loistavia ulkoilumaastoja tai helppoa liikkumista pääkaupunkiseudulla, Onnenpuun asunnot ovat rakennettu juuri sinulle. Kodin tulee tukea omaa elämäntyyliä ja helpottaa arkea. Oma koti tekee onnelliseksi.    

Tervetuloa virtuaalivierailulle Onnenpuuhun!

Katso alta kolmion 3D-esittely.

D12 3h+k+ph+parveke, 56 m²

“Rakennuksissa on enemmän varastointitilaa polkupyörille ja portaiden alla on säilytyspaikka lastenvaunuille. Lisäksi kerroksissa on säilytysvarastotilat”, - Onnenpuun vastaava työnjohtaja Petri Imponen.   

Luonnonläheinen lintukoto

Kulomäki on luonnonläheinen, uudistuva alue kävely- tai pyöräilymatkan päässä Korson asemalta, palveluista ja opiskelupaikoista. Kulomäen ympäristön hienot harju- ja kalliomaisemat mäntymetsineen tekevät alueesta virkistävän raikkaan. Tässä ympäristössä itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen tulee kuin luonnostaan. Aivan kotioven tuntumasta löytyy upeat puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viereiset urheilukentät tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa omaa kunto-ohjelmaa, ja hyvät sekä vehreät kevyen liikenteen polut ja reitit houkuttelevat nauttimaan liikunnan riemusta.

Kuin linnuntietä kaikkialle

Tuusulan moottoritien ja Lahdenväylän ansiosta Kulomäestä on kätevät ajoyhteydet moniin suuntiin. Esimerkiksi Tikkurilaan ajaa asioille 13 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo palvelevat 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustan kaupat 30 minuutin päässä. Myös bussin kyytiin pääsee kivenheiton päässä kotiovelta. Korson juna-asemalta 1,2 kilometrin päästä pääsee helposti Helsinkiin ja naapurikuntiin esimerkiksi Keravalle.

Palvelut

Avaimet hyvään arkeen ovat Onnenpuulla helposti käden ulottuvilla kattavien palveluiden ansiosta. Nopeat kauppareissut kotimatkan varrella takaa K-Market Kulomäki vain puolen kilometrin päässä Onnenpuulta. Korson juna-aseman vieressä kaksi S-Marketia ja K-Supermarket takaavat monipuolisen valikoiman makumatkojen iloksi.

Onnenpuu on ihanan kodikas, viidestä pienestä puukerrostalosta koostuva pikkukylänsä
Kulomäen kupeessa kallioisella rinnetontilla.

Mikä ihmeen DECO?

Deco-talot ovat Lehdon taidonnäyte puurakentamisesta. Deco-talot rakennetaan pääsääntöisin suomalaisesta puusta, joka tarjoaa ekologisen rakennustavan. Kyseessä on moderni puurakentaminen. Onnenpuun asuntojen Lehdon myyjä Marika Nurminen kuvailee asuntoja seuraavasti: “Deco-kodissa asukkaat saavat korkealaatuisen kodin kohtuulliseen hintaan. Asuntojen varustelutaso on erinomainen ja isot lattiasta lähtevät ikkunat, sekä hyvät pohjaratkaisut tekevät asunnosta neliöitään suuremman. Keittiön kodinkoneet ovat tyylikkäästi integroituja ja kylpyhuoneen ratkaisut ovat mietitty toimiviksi ja tyylikkäiksi”, kuvailee Marika. Sen lisäksi, että rakennusaineena käytetty puu sitoo hiiltä, se tuottaa moderneja koteja.                                   
 

“Suunnittelun, hankinnan ja rakentamisen puolella on edetty hyvin ja pysytty aikataulussa, niin omassa tuotannossa kuin aliurakoitsijoidenkin puolella” - Onnenpuun vastaava työnjohtaja Petri Imponen.   

 

Kohteen asunnot

1

Tutki pohjakuvia ja varaa mieleisesi asunto. Olemme yhteydessä ensi tilassa.

2

Asunto myydään ensimmäiselle halukkaalle ostajalle.

3

Mikäli haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä varausjonoon. Asuntoa tarjotaan kaikille jonossa oleville.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Edelläkäyvää puukerrostalorakentamista

Onnenpuu on upean tyylikäs esimerkki siitä, miten laadukkaita asuintaloja syntyy, kun suomalaisen puurakentamisen perinnetieto ja tämän vuosituhannen asunnonostajien tarpeiden tuntemus yhdistyvät taitavien arkkitehtien pöydällä. Perinteestä lainaava, modernilla maustettu wau arkkitehtuuri tekevät tästä kohteesta yhtä kauniin kuin taidokkaankin!

Kävellen kaikkialle

Ehkä tärkein tekijä Onnenpuun onnellisessa arjessa on kohteen sijainti kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Päiväkodit, koulut, kaupat, terveyskeskus, neuvola, kirjasto, kuntosalit, suosittu liikunta- ja kulttuurikeskus… Mihinkään ei ole täältä pitkä matka!

Asuntosijoitus tuottamaan

Onnenpuu on myös erinomainen valinta tarkalle asuntosijoittajalle. Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä, erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet sekä pyöräilymatka Peijaksen sairaalalle tekevät juuri tästä kohteesta todella tutustumisen arvoinen. Rakennamme aina laadukkaasti, aikataulussa ja vain kasvaville ja kysytyille alueille. Mikä parasta, hintamme ovat niin kohtuulliset, että saat mukavasti etumatkaa kohti muhkeaa tuottoa jo asuntokaupat tehdessäsi!

Nopeasti junalla, bussilla ja autolla

Bussipysäkki 70 metrin päässä, juna-asemalle vaikka kävellen. Nopeat autoiluyhteydet Vantaan suurimpiin työpaikka- ja ostoskeskittymiin, lentoasemalle, Keravalle sekä Helsinkiin. Onnenpuussa arkiaamusi sujuvat leppoisasti, kun yhteydet pelaavat ja matkat taittuvat joutuisasti.

Luonnonläheistä elämää

Onnenpuussa asut arkeasi luonnosta ja sen virkistäytymismahdollisuuksista nauttien. Pihapiirin lukuisat puut ja pensaat, ekologinen ja hiiltä sitova rakennusmateriaali sekä laajat lähimetsät ja Korson monet hiihtoladut tuovat arkeesi roppakaupalla elämänlaatua, hyvinvointia, rauhaa ja hyvää mieltä.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Maauunintie 12, 01450 Vantaa

Tuusulan moottoritien ja Lahdenväylän ansiosta Kulomäestä on kätevät ajoyhteydet moniin suuntiin. Esimerkiksi Tikkurilaan ajaa asioille 13 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle vartissa. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo palvelevat 10 minuutin ajomatkan päässä, ja Helsingin keskustan kaupat 30 minuutin päässä. Myös bussin kyytiin pääsee vain parin sadan metrin päässä kotiovelta. Korson juna-asemalta 1,2 kilometrin päästä pääsee helposti Helsinkiin ja naapurikuntaan Keravalle. As. Oy Vantaan Onnenpuun asukkaiden arki sujuu vaivatta, kun kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 400-500 metrin säteeltä löytyy koulu ja peräti kaksi päiväkotia sekä Kulomäen oma K-Market. Lumon uusi ja suosittu lukio, monitoimikeskus sekä kirjasto sijaitsevat vain 1,2 kilometrin päässä, samoin Korson terveysasema ja neuvola. Lumon läheisyys on kulttuurin, liikunnan, lukemisen ja taiteiden harrastajille ehdottomasti yksi Onnenpuun suurista valteista: täällä voit harrastaa ja oppia uutta vaikka joka päivä!

Alueen palvelut

 • Bussipysäkki 200 m
 • Kulomäen koulu 360 m
 •  Kiirunatien päiväkoti 360 m
 • Maauuninpolun päiväkoti 400 m
 • K-Market Kulomäki 550 m
 • Kunto- ja liikuntasali Korso Gym 930 km
 • Liikuntakeskus Vida 1,1 km
 • Juna-asema 1,2 km
 • Neuvola 1,2 km
 • Lumon lukio, monitoimikeskus, kirjasto ja kuvataidekoulu 1,2 km
 • Terveysasema 1,2 km
 • Korson Keskuspuisto 1,3 km
 • Peijaksen sairaala ja yhteispäivystys 1,7 km
 • K-Citymarket 3,1 km
 • Kauppakeskus Jumbo 10,7 km
 • Viihdekeskus Flamingo 10,2 km
 • Helsingin keskusta n. 25 km

Rakennusaikataulu

elokuu 2019

Ennakkomarkkinointi alkaa

syksy 2019

Kauppojen teko alkaa

loka-joulukuu 2020

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Koteihin virtaa valoa suurista ikkunoista ja edistyksellisillä plisee-kaihtimilla voit säätää ikkunoiden näkymän mieleiseksesi. Kalusteisiin integroidut upouudet kodinkoneet viimeistelevät asunnot modernin tyylikkäällä silauksella. Pientä luksusta kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin tuo lattialämmitys

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

 

Deco-talot rakennetaan suurimmaksi osaksi yhdestä maailman laadukkaimmista rakennusaineista - suomalaisesta puusta, edistyksellisillä rakentamismenetelmillä. Puutalojen sisäilma on laadultaan erinomaista, koska puu hengittää materiaalina hyvin. Puun käyttö rakennusmateriaalina lisääntyy Suomessa jatkuvasti, sillä hengittävyytensä lisäksi puu on kestävää, uusiutuvaa ja ekologista. Suomessa puurakentamisella on pitkät perinteet, ja puurakentamisen hyödyt tunnetaan hyvin. Kotimaisena raaka-aineena puun käytön lisäämisellä on myös kansantaloudellista hyötyä ja sen työllisyysvaikutukset ovat merkittävät.

DECO - Laadukas puukoti

Lehto Deco -puukerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Suomen metsät tuottavat yhden puukerrostalon vaatiman puumateriaalin alle minuutissa. Puuta meillä suomalaisilla siis riittää ja hyödynnämme sitä parhaaseen mahdolliseen käyttöön – asuinrakentamiseen.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Omaan asuntoon ilman säästöjä!

Lehto Rahan avulla asunnon ostaja voi asua 12 kk vuokralla valitsemassaan asunnossa ja sitten lunastaa sen omakseen. Oman asunnon ostamiseen tarvittava 5 % omarahoitusosuus hyvitetään tällöin jo maksetuista vuokrista, joten sinun ei tarvitse säästää vuokranmaksun ohessa omaa asuntoa varten.

Miten etenen?

Täytä hakemus toivomaasi asuntoon täällä.

Lehto Raha

Lehto Raha on vaivaton tapa ostaa uusi asunto.

Perinteistä asuntosäästämistä fiksumpi vaihtoehto!
1. Valitse unelmiesi asunto (lehtoraha.fi)
2. lähetä hakemus ja tutustu asuntomyynnissä
3. ja lunasta omaksi asuttuasi 12 kk vuokralla.
Pääset muuttamaan valitsemaasi uuteen asuntoon ja hyödyt hyvitettävästä osuudesta, kun lunastat asunnon itsellesi.
LEHTORAHA.FI

Tutustu kohteen dokumentteihin

Oheisista dokumenteista löydät kaiken, mitä sinun tulisi tietää Kohteesta. Voit ladata dokumentin klikkaamalla sen linkkiä.

Ensiasunnon ostajan opas (PDF)

Ota yhteyttä

Marika Nurminen

040 773 5448
marika.nurminen@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Onnenpuun Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha