Asunto Oy Vantaan Perhoskaarre

Ajolenkki 18a, 01700 Vantaa

Rakenteilla

VALMISTUU 03/2020 - 05/2020

Asuntoja vapaana 2/12

Velaton hinta alk. 239 900,0 €

Näyttäviä rivitalokoteja luonnonsuojelualueen naapuriin!

Keimolanmäen uudelle asuinalueelle rakentuvan As. Oy Vantaan Perhoskaarteen tyylikkäät saunalliset kolmiot ja neliöt tarjoavat täydelliset puitteet sinulle, joka haluat asua lähellä palveluita mutta myös luonnon äärellä, erinomaisten liikenneyhteyksien ja harrastusmahdollisuuksien lähellä.

Yhdistelmä rauhaa ja palveluita

Kaikki arjen palvelut ovat mukavan lähellä. Päiväkoteja parin kilometrin säteeltä löytyy peräti kymmenen kappaletta! Aurinkokiven uusi koulu, päiväkoti ja neuvola löytyvät kaikki 2,1 kilometrin päästä kotoa.

Näyttävä ja tyylikäs arkkitehtuuri

As. Oy Vantaan Perhoskaarre erottuu muista uudiskohteista erityisesti näyttävällä ja tinkimättömän tyylikkäällä arkkitehtuurillaan. Modernien rivitalojen ilme on hienostunut ja moderni mutta puupäällysteen ansiosta samaan aikaan myös kodikas ja ajaton. Valoa ja tilaa kaksikerroksisiin koteihin tuovat suuret ikkunapinnat sekä tilavat parvekkeet ja terassit.

Ulkoilijan paratiisi

As. Oy Vantaan Perhoskaarteen asukkaita hemmotellaan kerta kaikkiaan ainutlaatuisilla ulkoilumahdollisuuksilla. Vieressä sijaitsee 8 000 -vuotias luonnonsuojelukohde, ja sen takana Petikon laajat ja maisemiltaan vaihtelevat ulkoilualueet, jonne rakennetaan Keimolanmäeltä oma kevyen liikenteen väylä. Muutaman kilometrin päässä odottavat kansainväliset kisavaatimukset täyttävät Keimola Golfin laajat viheriöt.

Varauksia voit tehdä täällä!

Kuusi syytä ostaa asunto täältä

Sijainti

Bussipysäkille on kotiovelta noin 300 metrin matka, ja sieltä matka taittuu asemalle neljssä minuutissa. Pyöräillen asemalle ehtii lähes samassa ajassa. Junamatka kahden pysäkinvälin verran lentokentälle vie vain kuusi minuuttia, Helsingin keskustaan ennättää 24 minuutissa. Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n läheisyyden ansiosta autoilijan yhteydet ovat ihanteelliset niin etelään, pohjoiseen, itään kuin länteenkin.

Näyttävä ja tyylikäs arkkitehtuuri

As. Oy Vantaan Perhoskaarre on geometrisen linjakas, hienostuneesti väritetty ja maisemoitu moderni puutalokohde. Kaksikerroksisiin koteihin virtaa runsaasti valoa suurista ikkunoista. Tilavat parvekkeet ja terassit muuttuvat kesäisin viihtyisiksi lisähuoneiksi havisevien pihapuiden katveessa.

Yhdistelmä rauhaa ja palveluita

As. Oy Vantaan Perhoskaarteen vierestä aukeaa varsinainen ulkoilijan paratiisi. Naapurissa sijaitsee Isosuon 8000 vuotta vanha Natura-alue ja sen takana Petikon huikean laajat virkistysalueet sekä Keimola Golfin viheriöt. Petikossa on upeita reittejä kävelijöille, hiihtäjille ja retkeilijöille sekä loistavat sieni- ja marjametsät.

Laadukkaat materiaalit

Materiaaleissa ja kodinkoneissa tärkeimpänä kriteerinä on ollut laadukkuus. Sisustusvalinnat ovat tarkkaan mietitty kokonaisuus ja tekemällä omat valintasi saat luotua juuri oman näköisesi kodin, jossa viihdyt!

Elegantit ja toimivat asunnot

Moderni arkkitehtuuri ja viimeistelty työn jälki tuovat näihin koteihin lisäarvoa, joka huomataan varmasti. Viimeisimmät energiamääräykset, huoliteltu työn jälki ja nykyaikainen talotekniikka takaavat turvallisen ostoksen

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehtolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Ajolenkki 18a, 01700, Vantaa

Alueen palvelut

• Bussipysäkki 300 m
• Päiväkoti ja koulu (arvioitu valm. 2019) 200 m
• Kivistön asema 1,5 km
• Kivistön kaupunkikeskus 1,5 km
• K-Market Kivistö 1,9 km
• Aurinkokiven koulu ja päiväkoti 2,1 km
• Neuvola 2,1 km
• FitnessGym 3 km
• Keimola Golf 4 km
• Aviapolis 9,4 km
• Helsinki-Vantaan lentoasema 10,4 km
• Helsingin keskusta 20 km

Rakennusaikataulu

Toukokuu 2019

Ennakkomarkkinointi

Kesäkuu 2019

Kauppojen teko

Huhtikuu 2020

Valmistuminen

Rakenna oma tyylisi

Materiaaleissa ja kodinkoneissa tärkeimpänä kriteerinä on ollut laadukkuus. Sisustusvalinnat ovat tarkkaan mietitty kokonaisuus ja tekemällä omat valintasi saat luotua juuri oman näköisesi kodin, jossa viihdyt!


Asunnot ovat sisältä elegantteja ja toimivia. Moderni arkkitehtuuri ja viimeistelty työn jälki tuovat näihin koteihin lisäarvoa, joka huomataan varmasti. Viimeisimmät energiamääräykset, huoliteltu työn jälki ja nykyaikainen talotekniikka takaavat turvallisen ostoksen. Nämä kodit toteuttavat kaikki omakotiasumisen tarpeet ja toiveet sekä vapaut- tavat asiakkaan rakentamisen huolilta. Koditvluovutetaan muuttovalmiina pihoineen, avaimet käteen -periaatteella.

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Se on kodikas ja rauhallinen. Turvallinen lapsillesi.

OPTIMI - Laadukas pari-, erillis- tai rivitaloasunto perheellesi

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Ota yhteyttä

Anna Isotalo

0401621060
anna.isotalo@lehto.fi

Lähetä viesti

captcha

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

As. Oy Vantaan Perhoskaarteen Infopaketti

Perhoskaarre sisustusesite

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

captcha