}}

Asunto Oy Vehkapolku

Ratatie 4, 01300, Vantaa

Rakenteilla

Asuntoja vapaana 12/12

Velaton hinta alk. 342 400,0 €

Seuraavat esittelyt

Ratatie 4 A
Su 21.10.2018 klo 12:00-13:00

Tikkurilan upean aseman vieressä nautit runsaista palveluista ja mahtavista liikkumismahdollisuuksista.

Upeita kattohuoneistoja Tikkurilassa

As. Oy Vehkapolun kattohuoneiston asukkaana nouset arjen yläpuolelle joka kerta tullessasi kotiin! Valon määrä, ylellinen tilan tuntu sekä hulppea terassi näkymineen auttavat karistamaan kiireisen päivän stressin heti kynnyksellä.

Kattohuoneistossa asut ylellisesti arjen yläpuolella

Tikkurilan juna-aseman viereen toteutetaan täydennysrakennusprojektina uusia kattohuoneistoja olemassaolevan rakennuksen päälle. As. Oy Vantaan Vehkapolun 7. kerroksessa sijaitsevista huoneistoista avautuu upeat maisemat Vantaan ylitse. Täällä arki on helppoa, kun asemalle kipaisee hetkessä ja Tikkurilan keskustan palvelut odottavat yhtä lähellä. Valon määrä, ylellinen tilan tuntu sekä hulppea terassi näkymineen auttavat karistamaan kiireisen päivän stressin heti kynnyksellä.

Ylempi Tikkurilan asemakuva: Spacedout apollo

Menevä ympäristö Tikkurilan aseman vieressä

As. Oy Vehkapolku on ihanteellinen tukikohta menevää arkea eläville sinkuille, pariskunnille ja pienille perheille. Juna-asemalle ja Matkakeskus Dixiin (280 m) kipaisee täältä kolmessa minuutissa. Junia kulkee Helsingin keskustaan tiheästi ja matka-aika sinne on Tikkurilasta vain 13 minuuttia. Aviapolikseen juna vie Kehärataa pitkin 12 minuutissa. Matkakeskuksesta on myös erinomaiset bussiyhteydet ympäri Vantaata ja koko pääkaupunkiseutua.

Kaksioita ja kolmioita hulppeilla kattoterasseilla

Kattavasti saneeratun seitsenkerroksisen yhtiön katolle kohoaa yhteensä 12 kappaletta 53.5-60,5​m2 kokoisia kaksioita ja kolmioita, joiden hulppeilta kattoterasseilta aukeavat upeat näkymät etelään tai länteen. Putkiremontit on yhtiössä juuri tehty eikä uusiin asuntoihin kohdistu korjausvelkaa aiemmin tehdyistä remonteista. Voit siis huoleti suunnitella uutta, upeampaa arkeasi kaupungin kattojen yllä!

Valoa ja avaruutta

Sisältä uudet asunnot ovat valoisia, avaria ja tunnelmaltaan rauhallisia. Asuintila on maksimoitu oivaltavien avokeittiöratkaisujen ja linjakkaiden kalusteratkaisujen avulla. Suurten ikkunoiden ja lasikaiteisten kattoterassien ansiosta nämä kodit suorastaan kylpevät luonnonvalossa! Omalta huoneiston levyiseltä kattoterassiltasi tarkkailet yläilmoista taivaan värejä kaikessa rauhassa, hetkestä ja raittiista ilmasta nauttien. Lasitusten ansiosta terassilla voi ruokailla tai loikoilla lueskelemassa pitkälle syksyyn. Kiireisen päivän päätteeksi maistuvat löylyt ikioman saunan lauteilla.

Oma sauna lienee useimpien suomalaisten vapaa-ajanhaave numero yksi. Monissa kerrostalokodeissa se ei kuitenkaan ole mahdollinen ̶ täällä se kuuluu totta kai pakettiin! As. Oy Vehkapolun uudisasunnoissa löylyt heität omalle kiukaalle koska vain. Vilvoitellessasi voit viivähtää ihastelemassa kattoterassilta aukeavia näkymiä ja tummuvaa taivasta kaupungin yllä.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Kattohuoneistossa asut ylellisesti arjen yläpuolella

Lasitetulla terassilla voit nostaa jalat ylös, nauttia kupin kuumaa tai lasin kylmää ja katsella kaupunkia lintuperspektiivistä, kaikessa rauhassa, hetkestä ja omasta ajasta nauttien.

Löylyt omassa saunassa

As. Oy Vehkapolun uudisasunnoissa löylyt heität omalle kiukaalle koska vain.

Huippukätevät liikenneyhteydet kaikkialle

Kun arjen matkat eivät haukkaa päivästäsi liian suurta palaa, sinulle säästyy aikaa tehdä aamuistasi ja illoistasi juuri sen näköistä kuin haluat!

Helppoa arkea kaikkien palvelujen keskellä

Teatteria, ulkoilua, vesiurheilua, museoelämyksiä, elokuvailtoja, kamppailulajeja tai sirkuskoulua – minkälaisilla harrastuksilla sinä mieluiten värittäisit arki-iltojasi?

Arkkitehtuuria, designia, tilaa ja valoa

Kattohuoneistojen suurten ikkunoiden sekä terassin lasikaiteen ansiosta uudiskerroksen ilme on upean moderni ja kotiisi suorastaan kylpee kauniissa luonnonvalossa.

Loistava hinta-laatusuhde

Me Lehdolla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Ratatie 4, 01300, Vantaa

Alueen palvelut

As. Oy Vehkapolun asukkaiden arki sujuu mukavasti, kun kaikki palvelut ovat kotiovelta kävelymatkan päässä. Päiväkoti (260 m), koulut (1,2 tai 1,3 km), Prisma (600 m), kirjasto (500 m), elokuvateatteri (260 m) sekä tietysti Kauppakeskus Tikkurin (160 m) upeat valikoimat aivan naapurissa varmistavat, että aamusi ja iltasi sujuvat stressittömästi ja leppoisasti. Mitä tahansa tarvitsetkin, kaikki on täällä käden ulottuvilla!

 • Tikkurilan asema, Matkakeskus ja Kauppakeskus Dixi 280 m
 • Kauppakeskus Tikkuri 160 m
 • K-Market 300 m
 • Prisma 600 m
 • Päiväkoti 260 m
 • Jokiniemen koulu 1,2 km
 • Dickursby Skola 1,3 km
 • Terveysasema 450 m
 • Yksityinen lääkärikeskus 400 m
 • Neuvola 900 m
 • Kirjasto 500 m
 • Uimahalli 1,5 km
 • Urheilupuisto 1,9 km
 • Elokuvateatteri 260 m
 • Kulttuuritehdas Vernissa ja Vantaan Teatteri 300 m
 • Lasten Taidetalo Pessi 270 m
 • Tiedekeskus Heureka 450 m
 • Fitness24Seven Dixi 400 m
 • Helsingin keskusta 19 km
 • Helsinki-Vantaan lentoasema 8 km

Rakennusaikataulu

Kesä 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Loppuvuosi 2018

Kauppojen teko alkaa

Lokakuu 2018

Valmistuminen

Laadukkaat sisustusvalinnat

Olemme koonneet vankan kokemuksemme pohjalta Vehkapolun asuntoihin tyylikkäät ja laadukkaat sisustuskokonaisuudet. 

Haluatko tietää tarkemmin kohteen sisustusvalinnoista? Ota yhteyttä oikealla reunassa näkyvään myyjän sähköpostiin tai puhelinnumeroon!

Olemme koonneet vankan kokemuksemme pohjalta Vehkapolun asuntoihin tyylikkäät ja laadukkaat sisustuskokonaisuudet. Voit kysyä lisätietoa sisustusvalinnoista myyjältä! Yhteystiedot löydät oikeasta reunasta!

COSMOS - Uniikki koti arvokiinteistössä

Saneerauskohteissa asunto on aina sovitettu runkoon mahdollisimman tehokkaasti ja toiminnat on tarkasti mietitty, jotta asunto olisi viihtyisä ja ainutkertainen. Kaikki pintamateriaalit ovat aina sovitettu asunnon arvoon tarkoin valitusti. Cosmos nostaa talon historian jalustalle ja palauttaa sen arvoonsa.

Ota yhteyttä

Pirjo Kerttula

0407711518
pirjo.kerttula@lehto.fi

Seuraavat esittelyajankohdat

Ratatie 4 A
Su 21.10.2018 klo 12:00-13:00

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Lataa Vehkapolun/Ratatien infopaketti (PDF)

Ota yhteyttä

Lähetä viesti