Koy Kalevan Airut

Sarvijaakonkatu 24, 33540 Tampere

Myyty

VALMISTUU 01/2020 - 03/2020

Upeita city-yksiöitä Tampereen Kalevassa uuden maauimalan ja tulevan ratikkareitin läheisyydessä!

Kalevanharjun metsäpolkujen kupeeseen, vain vajaan kahden kilometrin päähän yliopistolta ja ammattikorkeakoululta valmistuu uusi näyttävä Koy Kalevan Airut. Kalevan Airuessa valittavanasi on 84 upeaa yksiötä. Kattoterassin ja upean saunaosaston myötä nautit löylyistä ja huikeista näköaloista vaikka joka viikko.

Koy Kalevan Airut

Etsitkö kaunista ja toimivaa pikkukotia läheltä Tampereen opiskelu- ja työpaikkoja sekä keskustan palveluita? Linjakkaan valkea Koy Kalevan Airut kohoaa luonnonläheiselle paikalle erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle Kalevaan. Airueessa valittavanasi on 83 upeaa 23-neliöistä yksitä. Hauskasti rytmitelty valkea julkisivu, ranskalaiset parvekkeet ja kiiltävät lasipinnat antavat kohteelle kevyen, modernin ja raikkaan ilmeen. Airueen kruununjalokivi on katolle rakennettava upea saunaosasto huikeine näköaloineen. Täällä kelpaa rentoutua pitkän viikon päätteeksi!

Pyörämatkan päässä kaikesta

Koy Kalevan Airut sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella vain kolmisen kilometria Tampereen ydinkeskustasta. Ruokaostokset voi tehdä korttelin päässä ja bussi pysähtyy kotikadulla. Ammattiopisto Tredulle kävelee parissa minuutissa ja Tampereen yliopistolle ja ammattikorkeakoululle hurauttaa pyörällä alle 10 minuutissa. Rautatieaseman junayhteydetkin ovat vain 2,5 kilometrin päässä. Ratikkalinjan valmistuttua yhteydet keskustaan ja Hervannan suuntaan sujuvoituvat entisestään, sillä lähimmälle ratikkapysäkillekin on kotiovelta vain muutaman minuutin matka.

Ihania city-asuntoja!

Pariovelliset ranskalaiset ikkunat, laadukkaat pintamateriaalit sekä avokeittiöiden integroidut kodinkoneet ovat omiaan luomaan avaraa ja viihtyisää tunnelmaa. Moderni ja viimeistelty tyyli jatkuu läpi asunnon aina wc- ja suihkutiloihin saakka. Toimivan arjen paketin viimeistelevät pyörä- ja autopaikat sekä huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Luonnon helmassa, Kalevanharjun kupeessa!

Kalevan airueen takaovella Kalevanharjun metsä kutsuu lenkkipolulle, ja taloyhtiön saunasta voi käydä löylyjen välissä vilvoittelemassa terassilla. Liikun- nanharrastajille ja ulkoilijoille taloyhtiön sijainti on muutenkin ihanteellinen. Suositulle kuntosalille on vain 500 metriä, uintikeskukselle kävelee tai polkaisee hetkessä ja kilometrin päässä Iidesjärven maisemat kutsuvat reippailemaan ja viettämään aikaa raittiissa ulkoilmassa. Myös Tampere Areena tapahtumineen sijaitsee lähellä.

Varauksia voit tehdä täällä!

Viisi pointtia

Lähellä keskustan houkutuksia

Kun kaikki tarvittava on lähellä, arkikin sujuu leppoisammin.

Luonto alkaa takapihalta

Takapihalta nimittäin alkaa kutsuvana humiseva Kalevanharju.

Kattoterassilla sauna

Asukkaat rentoutuvat kuin kuninkaat kattoterassille rakennettavalla upealla saunaosastolla, jossa kelpaa nauttia löylyistä ja huikeista näköaloista.

Tehoneliöitä pettämättömällä tyylillä

Koy Kalevan Airueen 23-neliöiset yksiöt hurmaavat valoisuudellaan, tyylillään ja tehokkaalla tilankäytöllään.

Tarkan asuntosijoittajan unelmakohde

Tampereen kantakaupungissa opiskelukeskusten lähellä on aina kova kysyntä laadukkaista vuokrayksiöistä.

Kustannusohjattua laatua

Me Lehto Asunnoilla olemme erittäin ylpeitä ainutlaatuisesta konseptistamme, jonka avulla tuomme korkealaatuiset kaupunkiasunnot kaikkien ulottuville.

Kohteen osoite: Sarvijaakonkatu 24, 33540 Tampere

Alueen palvelut

 • Ruokakauppa 170 m 

 • Bussipysäkki 280 m 

 • Tampereen ammattiopisto Tredu Sammonkatu 250m 

 • Kuntosali 500 m 

 • Uintikeskus 700 m 

 • Koulu 1 km 

 • Kalevan uimahalli 1,1 km 

 • Sammon keskuslukio 1,3 km  

 • Päiväkoti 1.7 km 

 • Tammerkosken lukio 1,6 km 

 • TAMK Kuntokatu 1,7 km 

 • Sampolan kirjasto ja tietotori 1,7 km 

 • Tampereen yliopisto 2 km 

 • Kauppakeskus Tullintori 2,3 km 

 • Rautatieasema 2,5 km 

 • Keskustori 3,1 km 

Rakennusaikataulu

elokuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

elo-syyskuu 2018

Kauppojen teko alkaa

syksy 2019

Valmistuminen

Koti oman maun mukaan

Lehto tarjoaa tyylikkään modernit sisustusratkaisut. Asunnonostajat voivat valita mieleisensä pintamateriaalit niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on useita sekä seiniin, lattioihin että kaapistoihin. Asuntojen varustelutaso on erinomainen. Keittiöön asennetaan uusinta suunnittelua ja tekniikkaa edustavat integroitavat kodinkoneet sekä induktioliedet. Kylpyhuoneessa on otettu huomioon esteettömyys. 

Lehdon Nero-tuoteperheen asunnoissa on VTT-laatusertifioidut märkätilat.

NERO - Ratkaisu valtavaan kohtuuhintaiste asuntojen pulaan!

Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa.

Lehdon Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Ota yhteyttä

Emmi Lindholm

040 773 8631
emmi.lindholm@lehto.fi

Lähetä viesti

Lataa kohteen infopaketti

• Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
• Näe miten asunnot hinta muodostuu

Koy Kalevan Airutin Infopaketti

Ota yhteyttä

Lähetä viesti