Myytävät asunnot

 

Lehto mahdollistaa omistusasumisen kohtuuhintaan joka puolella Suomea

Lehdolla myytävät asunnot sijaitsevat Suomen vilkkaimmissa kasvukeskuksissa. Asunnot rakennetaan aina alueensa keskeisimmille paikoille hyvien palveluiden sekä kulkuyhteyksien välittömään läheisyyteen Oulusta Helsinkiin.

Suurin osa uusista kerrostaloasunnoistamme sijoittuu hinnaltaan 100 000 € – 170 000 € välille, mikä mahdollistaa laadukkaan omistusasumisen kohtuuhintaan yhä useammalle suomalaiselle.

Löydät tältä sivulta Lehdon myytävät asunnot ja hyödyllistä tietoa liittyen asunnon ostamiseen sekä järkihintaisiin tuoteperheisiimme. Myytävät asunnot paikkakunnittain löydät täältä.

 

Myytävät asunnot -sivulla käymme läpi

1) Suomalaisten tarpeisiin suunnitellut tuoteperheemme

2) Kuinka Lehto mahdollistaa omistusasumisen järkevään hintaan?

3) Asunnon ostaminen - Mitä asuntoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon?

 

Suomalaisten tarpeisiin suunnitellut tuoteperheemme:

Lehto kerrostalot

Lehdon betonirakenteiset kerrostaloasunnot ovat käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia kaupunkikoteja, jotka on suunniteltu yksinasujille, pariskunnille ja pienille perheille.

Kerrostaloasuntojen suunnittelun keskiössä ovat modernius, tarkkaan mietityt yksityiskohdat sekä järkevät tilaratkaisut ilman hukkaneliöitä, jolloin myytävät asunnot eivät nouse hinnoiltaan korkealle ylimääräisten neliöiden takia.

Oikeanlaisella suunnittelulla voimme rakentaa esimerkiksi kolmion 60-neliöiseksi, mutta silti tehdä siitä käytännöllisemmän, kuin mitä tyypilliset ja hintavat 80-neliöiset kolmiot ovat.

Kerrostaloasuntojen ominaisuuksista kerromme lisää alempana tätä sivua kohdassa: ”Kuinka Lehto mahdollistaa laadukkaan omistusasumisen kohtuuhintaan?”

 

Lehto puukerrostalot

Lehto puukerrostalot ovat korkeatasoisia puutalokoteja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.  Lehdon ekologinen puukerrostalo on laadukas ja kodikas valinta. Puukerrostaloasumisessa yhdistyvät puun positiiviset vaikutukset. Puurakenteiset tilat ovat kodikkaita ja tunnelmaltaan lämpimiä. Ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta asunnoissa on toimivat, tilavan tuntuiset pohjaratkaisut. Lehto puukerrostaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin.

Positiivisten ekologisten puolien lisäksi puu on myös kaunis luonnonmateriaali. Lehto puukerrostalojen hiilidioksidia sitova ja uusiutuva materiaali pääsee upeasti edukseen modernissa ja toimivassa arkkitehtuurissa. Uudet puukerrostalot rakennetaan aina viihtyisään asuinympäristöön, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Kaikki onnellisen ja terveellisen asumisen elementit ovat näissä kodeissa kohdallaan!

 

Kuinka Lehto mahdollistaa laadukkaan omistusasumisen kohtuuhintaan?

Koko toimintamme perustuu laadukkaaseen ja vakioituun rakennusprosessiin. Prosessin avulla pystymme rakentamaan moderneja ja laadukkaita asuntoja halutuille paikoille järkevään hintaan. Rakennamme asunnot tarkkaan suunnitelluista ja tehdasolosuhteissa valmistetuista moduuleista.

Kuivat ja vakioidut tehdasolosuhteet takaavat tasaisen rakentamisen laadun, eikä rakenteisiin pääse näin kosteutta koskaan. Tämän ansiosta sivustollamme myytävät asunnot ovat korkealaatuisia, ja niiden arvo nousee keskeisten asuinalueiden kehityksen mukana.

Kun rakennusprosessi on vakioitu, niin pystymme rakentamaan kerrostaloasuntoja nopeammin ja pienemmillä kustannuksilla. Ainutlaatuisen ja vakioidun rakennustyylimme ansiosta voimme tuoda markkinoille kohtuuhintaisia asuntoja, mikä mahdollistaa omistusasumisen yhä useammalle suomalaiselle.

 

Myytävät asunnot suomalaisiin tarpeisiin

Jos olet seurannut asuntomarkkinoita, niin olet ehkä huomannut, että monet kerrostaloasunnot sijaitsevat mukavilla paikoilla ja vaikuttavat laadukkailta, mutta niiden hinnat ovat tavattoman suuria. Se johtuu usein siitä, että asunto on rakennettu liian suureksi, jolloin neliömäärä nostaa hinnan sekä vastikkeen korkeaksi. Hukkaneliöt eivät tee asunnosta käytännöllisempää, vaan kalliimman ja työläämmän ylläpitää.

Isoja ja kalliita asuntoja on myös vaikeampi myydä eteenpäin, koska suomalaiset perheet ovat pienentyneet tasaisesti vuosien mittaan. Lisäksi pariskuntien sekä yksinasujien määrä on kasvussa, mikä vähentää liian suurien asuntojen kysyntää. Siitä syystä kompakti asunto säilyttää tai kasvattaa arvoaan yleensä suurta asuntoa paljon paremmin.

Kaikissa kerrostaloasunnoissa on avattavat pariovet ranskalaiselle parvekkeelle. Pariovet toimivat samalla suurena ikkunana, joka tuo luonnonvaloa koko asuntoon. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, minkä ansiosta asunto on talvella lämmin ja kesällä viileä. Lattialämmityksen ansiosta seinäpattereita ei tarvita, mikä puolestaan mahdollistaa asuntojen monipuolisemman tilakäytön ja tekee niiden yleisilmeestä modernimman.

Keittiiön kalusteet ovat laadukkaita, sisältäen integroidut kodinkoneet, induktiolieden sekä yhdistelmäuunin. WC:hen on tuotu lisää tilaa seinäkiinnitteisellä WC-istuimella, mikä helpottaa myös WC:n puhtaana pitämistä.

Kun rakennamme myytävät asunnot moduulirakentamisen periaattein ja yhdistämme siihen tarkkaan luodun tilasuunnitelman, niin asunnoista tulee sijainniltaan, sisutukseltaan ja hinnaltaan sellaisia, jotka vastaavat tämän hetken asunnonostajan tarpeita.

 

Asunnon ostaminen - Mitä asuntoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon?

Rakentamamme myytävät asunnot sijaitsevat halutuilla paikoilla, minkä takia ne menevät yleensä nopeasti kaupaksi. Tällöin päätökset tarjousten jättämisestä tai ostosta tulee tehdä nopeasti. Siksi on tärkeää, että neuvottelet pankkisi kanssa ja hankit tarjouksen lainasta ennen kuin aloitat varsinaisen asunnon etsimisen. Lainatarjouksen avulla pystyt tekemään nopeita ja kannaltasi edullisia päätöksiä silloin, kun vastaasi tulee oma unelma-asuntosi.

Kun haet lainaa, niin suosittelemme kilpailuttamaan eri pankkeja, koska lainatarjoukset voivat vaihdella ehdoiltaan ja hinnoiltaan hyvin paljon pankista riippuen. Asuntolainan hinta tarkoittaa asuntolainan korkoa. Korko koostuu viite- ja marginaalikorosta.

Lainaa ottaessasi kiinnitä huomiota myös takaisinmaksusuunnitelmaan. Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että lainanhoitokulut pysyvät kuukaudessa alle 33 %:ssa nettotuloistasi. Näin rahaa jää hyvin muuhun elämiseen, eivätkä kulut aiheuta turhaa stressiä arkeesi. Ota myös huomioon mahdolliset muutokset taloudellisessa tilanteessasi, jos sinä tai kumppanisi jäätte työttömäksi, tai jos tulonne pienenevät jostain muusta syystä selkeästi. Näistä asioista voi kuitenkin keskustella aina suoraan lainan myöntäneen pankin kanssa.

Lyhyt muistilista asunnon ostamiseen:

  1. Millaisia palveluita alueella on ja sijaitseeko alue hyvien kulkuyhteyksien varrella?
  2. Millainen kaavoitus ja rakennussuunnitelma alueelle on tehty?
  3. Soveltuuko asunto tulevaisuuden suunnitelmiisi?
  4. Miten asunto tulee säilyttämään arvonsa? (Koko, ikä ja sijainti)
  5. Onko asunto sen hintainen, että lainanhoitokulut eivät ylitä 1/3 nettotuloistasi?

Sivustollamme myytävät asunnot ovat yleensä uusia, minkä takia niihin ei ole tulossa isoja remontteja pitkään aikaan. Näin niistä ei synny myöskään yllättäviä kuluja. Uusille asunnoille on tyypillistä, että ne ostetaan jo rakennusvaiheessa. Silloin varsinaista asuntonäyttöä ei voi suorittaa, vaan ostaminen tapahtuu pohjapiirustusten ja kuvien avulla.

 

Yhteenveto

Kun perehdyt hieman syvemmin asunnon ostamiseen ja hankit lisätietoa asuntolainasta, niin huomaat, ettei asunnon ostaminen olekaan niin vaikeaa tai pelottavaa kuin moni ajattelee. Toki asunnon ostaminen on todella merkittävä asia – onhan kyseessä tuleva kotisi.

Tärkeintä on vain aloittaa asunnonostoprosessi esimerkiksi olemalla yhteydessä pankkiin. Suuna päänä asuntokauppoja ei kannata tehdä koskaan, vaan aseta asunnolle ja sijainnille tarkat, mutta hintahaarukkaasi verrattuna realistiset kriteerit, joiden haluat täyttyvän. Silloin tiedät koko ajan, mitä olet tekemässä.

Katso seuraavaksi, miten myytävät asunnot meidän sivustollamme vastaavat sinun tarpeisiisi. Löytäessäsi mukavan alueen ja tarpeisiisi sopivan asunnon, niin varaa se itsellesi. Se on ensimmäinen askel kohti omaa unelma-asuntoasi ja varallisuuden kerryttämistä.

Lähetä viesti

captcha