Asuntotuoteperheet

Uuden ajan asumista

 

 

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Lue lisää Nerosta

 

 

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Lue lisää Optimista

 

 

Deco

Ekologinen ja vastuullinen DECO-puukerrostalokoti on ympäristötietoisen kodinostajan valinta. Kestävä, kodikas ja kohtuuhintainen puurakenteinen Deco-puukerrostalo valmistetaan kotimaisista raaka-aineista. Sinulla on mahdollisuus oman kotisi sisustuksen ja kalustuksen suunnitteluun helposti uudessa verkkopalvelussamme decokodit.fi. Tiesithän myös, että sijoittajana voit tilata kokonaisen teollisesti valmistettavan puukerrostalon avaimet käteen toimitettuna – yhdellä sopimuksella ja edulliseen hintaan.

Lue lisää Decosta
Tai siirry tästä sisustamaan uusi Deco-kotisi