Asuntotuoteperheet - uuden ajan asumista

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Deco

Ekologinen ja vastuullinen DECO-puukerrostalokoti on ympäristötietoisen kodinostajan valinta. Kestävä, kodikas ja kohtuuhintainen puurakenteinen Deco-puukerrostalo valmistetaan kotimaisista raaka-aineista. Sinulla on mahdollisuus oman kotisi sisustuksen ja kalustuksen suunnitteluun helposti uudessa verkkopalvelussamme decokodit.fi. Tiesithän myös, että sijoittajana voit tilata kokonaisen teollisesti valmistettavan puukerrostalon avaimet käteen toimitettuna – yhdellä sopimuksella ja edulliseen hintaan.

Lue lisää Decosta https://asunnot.lehto.fi/fi/myytavat-asunnot/asuntoperheet/deco/
Tai siirry tästä sisustamaan uusi Deco-kotisi: decokodit.fi

Cosmos

Saneerauskohteissa asunto on aina sovitettu runkoon mahdollisimman tehokkaasti ja toiminnat on tarkasti mietitty, jotta asunto olisi viihtyisä ja ainutkertainen. Kaikki pintamateriaalit ovat aina sovitettu asunnon arvoon tarkoin valitusti. Cosmos nostaa talon historian jalustalle ja palauttaa sen arvoonsa.