Lehto Asuntojen Optimi-kodit

 

Huoletonta asumista viihtyisässä naapurustossa

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Moni suomalainen unelmoi edelleen luonnonläheisestä pientaloasumisesta, mutta kaikilla ei ole aikaa, halua tai varaa ryhtyä uuvuttavaan rakennusurakkaan. Juuri heitä varten syntyi kohtuuhintainen mutta laadukas  LEHTO OPTIMI -asuntoperhe! 

Optimi-perheeseen kuuluu kaksikerroksisia paritaloja, erillistaloja ja rivitaloasuntoja vehreillä pientaloalueilla. Jokainen Optimi-koti on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat. Aikaa jää siis tärkeimpään: leppoisaan yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken!

Lehdon Optimi-asuntoperheeseen kuuluu saunallisia kolmioita, neliöitä ja viisiöitä, joiden pinta-ala vaihtelee 65:stä aina 120 neliömetriin. Ne soveltuvat kodeiksi hintatietoisille tyylikkään arkkitehtuurin ystäville ensiasunnon ostajista pariskuntiin ja perheisiin. Toisin sanoen kaikille, jotka kaipaavat arkeensa tyyliä ja luonnonläheisyyttä mutta myös nopeita kulkuyhteyksiä töihin ja palvelujen pariin.

 

 

Oivaltavaa arkkitehtuuria

Kilpailijoiden tarjonnasta Lehto Asuntojen Optimi-kodit erottautuvat paitsi hinta-laatusuhteellaan, erityisesti suunnittelutyön laadulla. Optimi-kohteiden arkkitehtuuri on modernia, linjakasta ja näyttävää. Esteettisten arvojen lisäksi suunnittelijoiden työtä ohjaa halu tarjota helppoa ja huoletonta asumista asukkaille. Voit siis olla varma, että kotisi paitsi näyttää hyvältä, myös toimii erinomaisesti arjessa! 

Fiksuja pohjaratkaisuja

Avaruus ja valoisuus ovat Optimi-kotien huolellisesti mietittyjen pohjaratkaisujen lähtökohta. Näissä kodeissa kaikelle on paikkansa ja arki toimii. Kaksikerroksiset asunnot on jaettu niin, että yhdessä kerroksessa kokataan, herkutellaan ja viihdytään yhdessä, toisessa rentoudutaan ja uneksitaan. Avara olohuoneen ja keittiön yhdistelmä säästää paitsi neliöitä, myös mahdollistaa lasten leikkien silmällä pitämisen arkena ja yhdessä kokkailun ystävien kanssa viikonloppuisin. 

Säilytystilaa löytyy mukavasti niin kodin sisältä kuin erillisestä, asuntokohtaisesta varastostakin. Pihalla odottaa viihtyisä, yhteisöllinen leikkipaikka. Myös autopaikkoja löytyy aivan kotioven läheltä.

 

 

Laajoja ikkunapintoja ja vesikiertoinen lattialämmitys

Ensivaikutelma valmiiseen Optimi-kotiin astuessa on valon yltäkylläisyys. Vesikiertoinen lattialämmitys ei lämpöpattereiden tapaan vie tilaa seiniltä, jolloin ikkuna-pinta-alaa ja siten valoa on näissä kodeissa suorastaan ruhtinaallisesti. Kun patterit eivät ole tiellä, Optimi-koti on varsinainen sisustajan unelma! Lattialämmitys tuo myös arkeen paitsi lisää valoa, myös ihanaa luksusta jalkojen alle.

 

 

Moderni saunaosasto sekä ylelliset parveeket ja terassit

Arjen luksusta Optimi-koteihin tuovat myös hulppea saunaosasto sekä parvekkeet ja terassit. Saunassa löylyt heitetään Harvian tyylikkälle design-kiukaalle. Löyly- ja suihkuhuoneen välinen lasiseinä tuo modernia ilmettä ja avaruutta mutta myös turvallisuutta erityisesti lasten kanssa saunomiseen. 

Ylellisiä terasseja ja parvekkeita Optimi-kodeista löytyy aina, sillä pitäähän ympäröivästä luonnon rauhasta ja kauneudesta päästä nauttimaan! Monissa Optimi-kodeissa on myös omaa pihaa.

Selaa optimi-asuntoja hakusivullamme osoitteessa