Myytävät asunnot Helsinki

 

Myytävät asunnot Helsinki -sivultamme löydät kattavan asuntotarjontamme Helsingin osalta.

Lisäksi opit yleistä informaatiota Helsingistä kaupunkina ja asuinpaikkana.

Pääkaupunkimme Helsinki on väkiluvun perusteella mitattuna Suomen suurin kunta, ja sen väkiluku kattaa yli 10 % Suomen koko väestöstä.

Helsinki on monelle tuttu eduskuntatalosta, metrosta, raitiovaunuista ja Linnanmäestä. Suomen suurimpana kuntana ja kaupunkina Helsingissä on kuitenkin valtavasti nähtävää ja koettavaa, jota moni viikonloppulomailija ei keskustan kauppojen ja gallerioiden ohella ole vielä nähnyt. Se tekeekin Helsingistä niin jännittävän asuinpaikan, sillä uusia kahviloita, ravintoloita ja elämyksiä löytyy jokaisen uuden nurkan takaa.

Aktiivisen ja eläväisen keskustan lisäksi Helsingissä pääsee nauttimaan myös Itämeren tuomasta raikkaudesta sekä hyvin lähellä sijaitsevista luontoalueista. Moderni pohjoismaalainen pääkaupunkimme on onnistunut yhdistämään luonnon erinomaisesti kaupunkikuvaan, sillä puistoja ja luontoalueita löytyy ympäri kaupunkia.

Katso rauhassa myytävät asunnot Helsinki -sivumme kattavaa asuntotarjontaa. Laajasta tarjonnastamme löydät varmasti sinua miellyttävän asunnon hyvältä sijainnilta!

 

Helsingin kulkuyhteydet toimivat erinomaisesti

Helsingin julkinen liikenne on huippuluokkaa. Bussit, junat, metrot ja raitiovaunut vievät sinut mihin tahansa Helsingissä. Vaikka omistaisitkin auton, niin toimiva julkinen liikenne on stressitön keino kulkea oma työ- tai koulumatka. Aamu- ja iltapäiväruuhkatkin menevät julkisissa mukavasti esimerkiksi kirjaa lukien. Pyöräilijälle Helsinki on yksi Suomen parhaita asuinkaupunkeja, sillä pyöräilijät on huomioitu varsinkin keskusta-alueella vain pyörille tarkoitetuilla pyöräkaistoilla.

Myös yksityisautoilijan on helppo liikkua Helsingissä. Ydinkeskustasta pääsee hyvin suoraviivaisia reittejä pitkin valtaväylille, joita pitkin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on nopea liikkua.

 

Tekeminen, harrastaminen ja vapaa-aika

Helsingistä löytyy tekemistä ihan jokaiselle. Urheilua, kulttuuria ja viihdettä on tarjolla montaa eri sorttia, kun vain osaa etsiä oikeista paikoista. Helsingin kesä huipentuu Helsingin juhlaviikoille, joka on monta viikkoa kestävä kaupunkijuhla. Sen aikana kuulet musiikkia ja näet teatteri- sekä taidenäyttelyesityksiä.

Elävältä keskusta-alueelta pääsee nopeasti luonnon rauhaan. Suosittuja luontopolkuja ja -alueita ovat mm. Seurasaari, lintubongareiden suosima Viikki, Lauttasaaren rannat sekä Kallahdenniemi, josta löydät Helsingin suurimman hiekkaharjun. Näissä paikoissa vieraillessa unohtaa olevansa Suomen suurimmassa kaupungissa.

 

Koulutus ja työllisyys Helsingissä

Helsinki on mahdollisuuksien kaupunki päämäärätietoiselle osaajalle, ja Suomen portti muuhun maailmaan. Helsinkiä pidetään yhtenä maailman houkuttelevimmista digi- ja teknologiaosaamisen kaupungeista. Osaavalla tekijälle töitä on siis varmasti tarjolla usealta eri alalta.

Kasvavan turismin myötä niin Helsingissä kuin myös koko Suomessa palvelualan työpaikat ovat selvästi lisääntymässä. Helsingin elinkeinorakenne onkin ollut jo pitkään hyvin palveluvaltainen, mikä mahdollistaa työpaikan saannin takuulla ahkerasti töitä hakevalle henkilölle.

Helsingin työttömyysaste on pudonnut tasaisesti vuoden 2016 loppupuolen 12,7 %:sta vuoden 2018 loppupuolen 8,9 %:iin. Väestön ikääntyminen vaikuttaa myös siihen, että vanhus- ja hoivapalvelualoille tarvitaan jatkuvasti uutta osaamista, mikä lisää työpaikkojen määrää tulevaisuudessa entisestään.

Yliopistoja Helsingissä on neljä ja ammattikorkeakouluja maanpuolustuskorkeakoulu mukaan lukien seitsemän. Peruskouluja Helsingissä on n. 100. Jos laskemme kaikki opiskelijat peruskouluista yliopistoihin, niin Helsingissä on reilusti yli 100 000 opiskelijaa.

Tutustu myytävät asunnot Helsinki -sivumme asuntotarjontaan.

 

Yleistä tietoa Helsingistä

Helsinki lukuina:

Väkiluku: 645 482 (huhtikuu 2018)

Ikäjakauma: 0–14-vuotiaiden osuus 14,1 % - 15–64-vuotiaiden osuus 69,2 % - yli 64-vuotiaiden osuus 16,7 % (2016)

Äidinkieli: suomenkielisten osuus 79,6 %, ruotsinkielisten osuus 5,7 %, muut 14,7 % (2016)

Kunnallisvero: 18,5 %

Keskimääräinen neliöhinta vanhassa osakehuoneistossa: 4 933 €

Lähes 5 000 euron keskimääräinen neliöhinta on Suomen korkein kuntakohtainen neliöhinta, ja esimerkiksi Kaivopuistossa neliöhinta nousee lähemmäksi 8 000 euroa. Näistä syistä olemme keskittäneet uudisrakentamisen suurimmaksi osaksi muualle kuin aivan Helsingin ytimeen. Siksi pystymme tarjoamaan muiden kaupunkien ja kuntien tavoin kohtuuhintaisia ja uusia kaupunkikoteja hyvien kulkuyhteyksien varrelta myös Helsingistä.

Pääkaupungissamme asumisen ei siis tarvitse maksaa maltaita, vaan pääset kiinni omistusasuntoon kohtuuhintaan, kun ostat itsellesi asunnon Lehdon rakentamista uudiskohteista. Se on kätevä tapa alkaa kerryttämään myös omaa varallisuutta varsinkin ensiasunnon ostajalle.

 

Lehdon myytävät asunnot Helsingissä – Hanki omistusasunto kohtuuhintaan Helsingistä

Miten pystymme tarjoamaan kohtuuhintaisia omistusasuntoja keskeisiltä ja halutuilta sijainneilta myös Helsingistä, jossa asunto-osakkeiden hinnat ovat neliöhinnaltaan Suomen korkeimpia?

Syy tähän löytyy asumisen trendien seuraamisesta, ainutlaatuisesta rakentamiskonseptistamme sekä uudiskohteiden järkevistä sijaintiratkaisuista.

Me Lehdolla huomioimme asumisen trendejä hyvin voimakkaasti siinä, mitä teemme. Tällä hetkellä trendi on se, että suomalaiset perheet pienenevät ja yksinasujien sekä pariskuntien määrä on kasvussa. Jos 80 neliöinen kolmio oli kaksi vuosikymmentä sitten standardi, niin nykyisen ja tulevaisuuden asumistrendin perusteella esimerkiksi 60 neliöinen kolmio on sopivampi.

Kun kolmion suunnittelee oikein järkevillä pohjaratkaisuilla, niin siitä saadaan paljon käytännöllisempi kuin esimerkiksi 80 neliön kolmiosta. Samalla vältytään ylimääräisiltä ja käyttämättömiltä hukkaneliöiltä, jotka vain nostaisivat asunnon ostohintaa, kasvattaisivat vastikehintaa ja tekisivät asunnon vuokraamisesta tai myymisestä hankalampaa kalliimman hinnan takia.

Me suunnittelemme ja rakennamme koteja, jotka vastaavat suomalaisten tarpeita, katsoen sekä nykyhetken että tulevaisuuden trendejä.

 

Lehdon rakentamiskonsepti – Korkealaatuisia asuntoja, jotka on rakennettu suoraan asiakkaidemme tarpeisiin

Kerrostalorakentamisen keskiössä meillä Lehdolla on hyvin vahvasti moduulirakentaminen. Moduulirakentaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että nopeutamme uudiskohteidemme rakentamista, kuten esimerkiksi kaikkien tältä myytävät asunnot Helsinki -sivulta löytyvien kohteiden rakentamista, käyttämällä kuivissa ja vakioiduissa tehdasolosuhteissa valmistettuja keittiö- ja pesuhuonemoduuleja. Moduulit sisältävät valmiiksi asennettuna kaikki kosteat tilat, täysvarustellun keittiön sekä LVIS-talotekniikan.

Kun moduulit valmistetaan tehtaassa, eikä työmaan tuulessa, sateessa ja pimeydessä, niin sen lisäksi, että takaamme paremman rakentamisen kuivaketjun, moduulit valmistuvat aina yhtä tasaisella laadulla. Moduulien ydin on aina vakio, mutta niiden lopullinen yksilöllinen ulkonäkö on muunneltavissa eri asuntojen välillä. Näillä periaatteilla syntyvät esimerkiksi suositut Lehto Nero ­–kerrostaloasunnot.

Moduulirakentamisen ansiosta koko kohteen läpimenoaika lyhenee, eli kohde valmistuu nopeammin, mikä laskee rakentamisesta syntyviä kustannuksia.

Otetaan esimerkki. Kuvitellaan, että kerrostalo valmistuu meidän rakentamiskonseptilla puolessatoista vuodessa, kun taas ”perinteisellä” konseptilla se valmistuisi kahdessa vuodessa. Se tarkoittaa puolta vuotta vähemmän juoksevia kuluja, jotka pitäisi ”normaalitilanteessa” kattaa asuntojen hinnalla. Pienemmät rakentamiskustannukset heijastuvat siis suoraan asuntojen kohtuulliseen hinnoitteluun.

Siitä syystä rakentamamme asunnot ovat myös hyvin suosittuja, minkä takia suosittelemme seuraamaan myytävät asunnot Helsinki -sivuamme aktiivisesti. Kun valmistuvan uudiskohteen asunnot tulevat sivuillemme varattavaksi, niin monissa tapauksissa asunnoista 50 % - 100 % on varattu jo ensimmäisten tuntien aikana.

Lehto Nero –kerrostaloasunnot ovat niin ulkoa kuin sisältäkin suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäytteitä, joiden keskiössä ovat laadukas arki ja kohtuullinen hinta.

 

Rakennamme moderneja ja avaria kaupunkikoteja pienille perheille, pariskunnille ja yksinasujille

Suuret ikkunat, lasiset ovet ranskalaiselle parvekkeelle, avarat pohjaratkaisut ja vesikiertoinen lattialämmitys ovat asioita, jotka yhdistyvät rakentamissamme asunnoissa toistuvasti. Suuret ikkunat ja lasiovet päästävät auringonvalon tulvimaan sisään, eivätkä ylimääräiset väliseinät ole estämässä valon pääsyä vastakkaiselle puolelle taloa avarien pohjaratkaisujen ansiosta.

Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta saat asunnon talvisin lämpimäksi, kun taas kesällä lattian saa viileäksi. Lattialämmitys mahdollistaa myös sen, että seinäpattereita ei tarvita keräämään pölyä ja viemään tilaa asunnosta.

Keittiö on olohuoneen ohella yksi asuntojen keskipisteistä, minkä takia rakennamme kaikkiin kohteisiin tyylikkäät keittiöt, joissa yhdistyvät laadukkaat pintamateriaalit sekä integroidut kodinkoneet. Keittiömme ovat huippusuunnittelijoiden suunnittelemia, mikä tuo ripauksen luksusta tavalliseen arkeen.

 

Selaa myytävät asunnot Helsinki -sivumme asuntoja

Omistusasunnon ostaminen Helsingin kaltaisesta kasvukeskuksesta on viisas ratkaisu paitsi mieluisan asuinympäristön, myös rahallisen sijoituksen kannalta. Helsinki kasvaa jatkuvasti, minkä takia asuntojen hinnat eivät ole ainakaan laskemassa. Lisäksi Helsinki on viihtyisä asuinpaikka, koska Helsingissä yhdistyvät suuren kaupungin eloisuus sekä meren ja luonnon tuoma rauha.

Kun tutustut myytävät asunnot Helsinki -sivumme asuntotarjontaan, niin löydät taatusti tarpeitasi vastaavan ja kohtuuhintaisen asunnon hyvältä sijainnilta. Varaa asunto itsellesi tai ole yhteydessä asuntomyynnin asiantuntijoihimme! He auttavat sinua mielellään ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla.

Lähetä viesti

captcha