Myytävät asunnot Kirkkonummi

 

Löydä unelmiesi koti Myytävät asunnot Kirkkonummi -sivultamme. Tutustu rauhassa! 

Lataa esite tai pari (tai vaikka kaikki!). Lehto Asuntojen Myytävät asunnot Kirkkonummi -listauksesta löydät laadukkaita koteja monenlaisiin asumistarpeisiin ja monille eri budjeteille. Kaikille Lehto Asuntojen kodeille on yhteistä loistava hinta-laatusuhde, joten minkä tahansa asunnon valitsetkin, voit luottaa siihen, että olet tehnyt erinomaisen valinnan.

 

Joko bongasit Lehdon myytävät asunnot Kirkkonummella? 

Kun edessä on oman tai sijoitusasunnon ostaminen Kirkkonummelta, Lehto Asuntojen laadukkaat uudisasunnot ovat varma valinta. Mutta minkälainen asuinpaikka Kirkkonummi on? 

Lue lisää Kirkkonummen palveluista, asuinalueista sekä vapaa-ajanmahdollisuuksista tästä!

 

Kirkkonummi asuinpaikkana

Espoon naapurissa Suomenlahden rannikolla sijaitseva Kirkkonummi on 39 000 tuhannen asukkaan eloisa ja kasvava kehyskunta Helsingin ja Turun välisen Rantaradan varrella. Kaksikielisen kunnan asukkaista 76 prosenttia puhuu äidinkielenään suomea ja 17 prosenttia ruotsia. Monipuolisesta luonnostaan tunnetulle Kirkkonummelle muuttaa vuosittain paljon perheitä pääkaupunkiseudun kunnista, eikä ihme: Suomen Rahatiedon mukaan kirkkonummelainen säästää asumismenoissa helsinkiläiseen verrattuna palkastaan vuositasolla tuhansia euroja - työmatkoihin käytetyt rahat huomioiden. Kirkkonummen asumiskulut ovat kohtuulliset myös Espooseen ja Vantaalle verrattuna. Ja mikäs silloin asuessa, kun rahaa jää kaikkeen muuhun mukavaan?

Kirkkonummen asukkaat kehuvat kotikunnassaan erityisesti upeaa ja monipuolista luontoa ja kauniita maisemia. On pikku järviä, metsiä, romanttisia maalaisteitä, hevostiloja ja kauniita vanhoja taloja. Kunnan eteläkärjestä aukeavat hurmaavat upeat avomerimaisemat, ja sieltä löytyy myös tutkitusti Uudenmaan hiljaisin paikka. Tunnelma Kirkkonummella on turvallinen ja rauhallinen, ihmiset sympaattisia ja palvelu ystävällistä. Kunnalliset ja kaupalliset palvelut ovat kattavat, samoin harrastusmahdollisuudet lapsille ja aikuisille. Moni kirkkonummelainen käy töissä pääkaupunkiseudulla, mikä onnistuu helposti ja nopeasti myös julkisilla.

 

Yhteydet Kirkkonummelta pääkaupunkiseudulle 

Kirkkonummen väkiluku kasvaa tasaista tahtia, ja yksi tärkeimmistä syistä positiiviselle kehitykselle on nopeissa kulkuyhteyksissä Helsingin ja Espoon suuriin työpaikkakeskittymiin. Työmatkalaisten käytössä on peräti neljä rautatieasemaa: Kirkkonummi ja sieltä Espoon suuntaan radan varressa Tolsan, Jorvaksen ja Masalan asemat. Espoon keskukseen ehtii junalla 19 minuutissa, Leppävaaraan 30, Pasilaan 36 ja Helsingin rautatieasemalle 41 minuutissa. Kirkkonummen matkakeskuksesta Kampin bussiterminaaliin matka-aika on melkeinpä sama: noin 42 minuuttia. 

Myös autoilijan arkiset matkat Kirkkonummelta Espooseen ja Helsinkiin sujuvat joutuisasti. Isoon Omenaan tai Espoonlahteen ajaa ruuhka-aikojen ulkopuolella noin vartissa, Espoon keskukseen tai Tapiolaan 20 minuutissa, Leppävaaraan 25 minuutissa ja Kamppiin alle puolen tunnin!

 

Suosittuja asuinalueita Kirkkonummella

Suurimmat asutuskeskukset Kirkkonunnella ovat keskustan alue eli Kirkkonummen kirkonkylä, Gesterby, Masala, Veikkola kunnan pohjoisosassa, Kantvik meren läheisyydessä sekä meren rannalla sijaitseva Upinniemen varuskunta. Nopeimmin kehittyvä alue on varmaankin parin kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Tolsan uuden rautatieaseman ympäristö, jonne rakennetaan tällä hetkellä paljon uutta. Kaikkiaan Kirkkonummen keskustataajamassa asuu yli 15 000 asukasta. Keskustan asukkailla on ulottuvillaan kattavat palvelut: muiden muassa kunnallinen ja yksityinen terveysasema, kirjasto, posti, K-Citymarket, apteekki sekä kahviloita ja ravintoloita sekä tapahtumakeskuksena toimiva monitoimihalli. 

 

Kannattaako sijoitusasunnon ostaminen Kirkkonummelta?    

Suomen vuokranantajien ja Pellervon taloustutkimuksen mukaan pääkaupunkiseudulla parhaan vuokratuoton saa kasvavassa ja vireässä kehyskunnassa. Juuri tällainen on tilaisuus on kasvava Kirkkonummi! Täällä uuden sijoitusasunnon saa edullisemman kuin Espoosta tai Vantaalta (Helsingistä puhumattakaan), ja vuokratuotto on hyvillä sijainneilla oikein mukava. Suurin osa kirkkonummelaisista käy töissä pääkaupunkiseudulla, ja monet suosivat helppouden ja nopeuden vuoksi nimenomaan junaa. Siksi asemien lähellä sijaitsevat vuokra-asunnot ovat täällä erityisen haluttuja ja aina erinomainen sijoitus. 

Psst! Kiinnostaako sijoitusasunnon ostaminen Kirkkonummelta? Lehto Asuntojen kohteet ovat erinomaisia sijoituskohteita keskeisen sijaintinsa ja kilpailukykyisen hinnoittelunsa ansiosta. Katso Myytävät asunnot Kirkkonummi -listauksemme yltä ja laita salkkusi tuottamaan kasvavassa yliopistokaupungissa!

 

Liikkuminen Kirkkonummella – Onko oma auto tarpeen?

Mielikuvissa Kirkkonummi saattaa liittyä yksityisautoiluun, mutta itse asiassa Kirkkonummella auton tarve riippuu asuinpaikasta ja päivittäisestä liikkumisen tarpeesta. Juna-asemien läheisyydessä asuville auto ei ole pakollinen hankinta, jos työmatkat taittuvat kätevästi junalla tai bussilla. Kirkkonummen keskusta ympäröivine asuinalueineen on hyvinkin pyöräiltävä ja palvelut löytyvät helposti omilta kulmilta tai sitten Espoon radanvarren keskittymistä. Kauempana julkisisen liikenteen yhteyksistä auto onkin sitten usein tärkeä liikkumisen kannalta.

 

Luontoa ja liikuntaa

Kirkkonummi on tunnettu upeasta luonnostaan ja ulkoilma-aktiviteetit ovat kovasti paikallisten suosiossa. Kirkkonummi tarjoaa hiukeita elämyksiä esimerkiksi melonnan, kalastuksen, purjehduksen ja veneilyn, patikoinnin, paint ballin, pyöräilyn ja ratsastuksen ystäville. Tolsassa pääsee sekä laskettelemaan että golfaamaan. Kirkkonummella on myös useita uimarantoja meren ja järvien rannoilla, huikean pitkä rantaviiva ja upea, laaja saaristo. Kirkkonummella on myös peräti 67 luonnonsuojelualuetta ja Porkkalanniemellä Itämeren mittakaavassa merkittävä muuttolintujen pysähdyspaikka. Nuuksion kansallispuistostakin osa on Kirkkonummen puolella. 

 

Lapsiperheiden Kirkkonummi 

Monet pääkaupunkiseudulta muuttaneet lapsiperheet ovat ikihyviksi ihastuneet Kirkkonummeen - eikä ihme! Turvallinen ja luonnonläheinen lintukoto, jossa vallitsee ystävällinen pikkupaikkakunnan tunnelma viehättää rauhallisemmasta elämäntahdista haaveilevia perheellisiä. 

Kotona hoidetut pienet vanhempineen aloittavat toisiinsa tutustumisen asukaspuistoissa, varhaiskasvatuksen kerhoissa ja päiväkodeissa, joissa on mahdollisuus tilapäiseen hoitoon. Kirkkonummelta löytyy 20 kunnallista päiväkotia ja 15 yksityistä, joten valinnanvaraa riittää niin kielen kuin painotuksenkin suhteen. Yhessä päiväkodissa suomenkielisten lasten on mahdollista päästä ruotsin kielen kielikylpyyn, joka jatkuu myös peruskoulun puolella. Kirkkonummen kouluverkko on suunniteltu niin, että lähes kaikki oppilaat voivat opiskella sekä ala- että yläoulun oman asuinalueensa lähikoulussa. Yhteensä suomenkielisiä kouluja löytyy Kirkkonummelta 11 ja ruotsinkielisiä neljä. Uusia koulurakennuksia on lähivuosina valmistumassa kolme ja uusia päiväkotirakennuksia kaksi. 

Kirkkonummella alueittain määrätyillä kouluilla järjestetään koulupäivän yhteydessä lapsille maksutonta ja vapaaehtoista iltapäiväkerhotoimintaa. Eri-ikäisille suunnatuissa kerhoissa voi kuvaamataidon ja muiden perinteisempien aktiviteettien lisäksi oppia esimerkiksi kansainvälisyyttä, espanjaa, saksaa, ohjelmointia ja robotiikkaa, joogaa, koiratemppuja, laserleikkausta ja 3D-tulostusta, parkouria, kepparin rakennusta, itsetuntemusta ja sosiaalisia taitoja. 

Psst! Etsitkö unelmiesi perheasuntoa Kirkkonummella? Katso Myytävät asunnot Kirkkonummi -listauksemme yltä ja tee elämäsi asuntokaupat!

Lehto Asuntojen koti on erinomainen valinta perheelliselle, sillä kaikki kohteemme sijaitsevat viihtyisillä alueilla lähellä palveluja ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi kohtuuhintaiset asuntokaupat säästävät rahaa muuhun mukavaan!

 

Kirkkonummi lukuina

Väkiluku: 39 275 (jouluk. 2018), Suomen 28. suurin

Ikäjakauma (2016):

  • 0-14-v. 21,1 %

  • 15-64-v. 61,1 %

  • yli 64-v. 14,9 %

Kunnallisveroprosentti 19,75 %, 261.nneksi suurin 2019 

Äidinkieli: 

  • suomenkielisiä 76,0 %

  • ruotsinkielisiä 16,9 %

  • muut 7,1 %

Kiinnostaako oman tai omistusasunnon ostaminen Kirkkonummelta? Etsi oma unelmakotisi Myytävät asunnot Kirkkonummi -listauksestamme ja ota rohkeasti yhteyttä Lehdon asiakaspalvelutiimiin! Kerromme mielellämme lisää kaupungista sekä Lehto Asuntojen vapaista asunnoista Kuopiossa.

Lähetä viesti

captcha