Myytävät asunnot Tampere

 

Myytävät asunnot Tampere -sivulle olemme koonneet kaikki Tampereella sijaitsevat myytävänä olevat uudiskohteemme.

Löydät sivuiltamme myös kohteita, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi.

Käymme tällä sivulla läpi myös sitä, kuinka kustannustehokas rakentamistapamme mahdollistaa kohtuuhintaisten kaupunkikotien valmistamisen kasvukeskusten keskeisimmille paikoille. Lisäksi esittelemme Tamperetta kaupunkina, ympäristönä ja asuinpaikkana.

Tampere on väkiluvultaan Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki ja Suomen kolmanneksi suurin kaupunki heti Helsingin ja Espoon jälkeen. Tampere sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa Näsijärven ja Pyhäjärven rannalla. Näsijärven ja Pyhäjärven yhdistävät toisiinsa Tampereen läpi kulkeva Tammerkoski. Tammerkosken lisäksi Tampere on tunnettu Suomen korkeimmasta rakennuksesta, eli Näsinneulasta, sekä sen ympärillä olevasta huvipuistosta, eli Särkänniemestä.

Kaupunkirakenteeltaan Tampere on hyvin tyypillinen suomalainen kaupunki. Sillä on yksi selkeä ja melko tiivis keskusta, jonka ympärille kaikki suurimmat ja tärkeimmät palvelut ovat sijoittuneet. Kaupungin ulkokehä koostuu puolestaan asutusalueista, joista löytyvät kaikki tarvittavat palvelut.

Uskomme, että löydät Tampereen asuntovalikoimastamme sinulle soveltuvan kompaktin kaupunkikodin. Rakentamiemme asuntojen keskiössä ovat modernit ja yksinkertaiset muodot, suuret ja valoisat ikkunat sekä avarat sisätilat ilman ylimääräisiä hukkaneliöitä. Tutustu siis myytävät asunnot Tampere -sivumme asuntotarjontaa sivun yläosasta ja varaa sopivalta tuntuva asunto itsellesi!

 

Liikkuminen Tampereella – jaloin, pyörällä, bussilla, autolla ja pian myös raitiovaunulla.

Vaikka Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, niin keskusta- ja kaupunkialueella liikkuminen on tehty hyvin mutkattomaksi kävellen tai pyöräillen. Vuonna 2013 Tampere sai mm. Vuoden pyöräilykunta -tittelin jatkuvista panostuksistaan pyöräilyreittien parantamiseksi.

Tamperetta kiertää kehätie, minkä ansiosta autolla liikkuminen kaupungin toiselta puolelta toiselle on nopeaa. Lisäksi kaupungissa on kattava paikallisbussien joukkoliikenneverkosto.

Vuonna 2017 Tampereelle alettiin rakentamaan raitiotietä, joka tekee keskustan liikenteestä entistä sujuvampaa mm. arvioidun autoilun vähenemisellä. Raitiovaunut aloittavat liikennöinnin vuonna 2021 kahdella eri linjalla Hervanta–Pyynikintori ja Pyynikintori–Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays).

Pääkaupunkiseudulle Tampereelta pääsee parissa tunnissa sekä autolla, bussilla, että junalla. Tampereen rautatieasema onkin yksi Suomen vilkkaimista rautatieasemista Tampereen keskeisen sijainnin ansiosta. Tampereen rautatieasemalle saapuu ja lähtee päivittäin 150 junaa ja vuosittain sen läpi kulkee yli 8 miljoonaa matkustajaa.

Tutustu lisää myytävät asunnot Tampere -sivumme asuntotarjontaan tämän sivun yläosasta.

 

Tekeminen, harrastaminen ja vapaa-aika

Tampereelta löydät tekemistä ihan jokaiselle ja kaiken ikäisille. Kesäisin ehdoton vetonaula on Särkänniemi, joka on koko Tampereen suosituin matkailukohde. Keskusta-alueelta löydät paljon ravintoloita, kahviloita ja museoita. Lisäksi Tampere on tunnettu urheilukaupunki, joten voit olla varma, että kaupungissa on kattavat mahdollisuudet harrastaa käytännössä lajia kuin lajia.

Tampere on myös hyvin luonnonläheinen kaupunki. Järvi sekä metsät ulottuvat aivan kaupungin keskustaan asti, joten luontomaisemiin pääset nopeasti. Lisäksi aivan muutama kilometri kaupungin keskustasta sijaitsee moreeniharju, josta on todella kauniit näköalat kaupungin ja järvien yli kauas horisonttiin. Moreeniharju sijaitsee Pyynikissä ja Pispalassa.

 

Koulutus ja työllisyys Tampereella

Helmikuussa 2018 Tampereen työttömyysprosentti oli 13,3 %. Muualla Pirkanmaalla kyseinen luku oli 10,7 %. Tampereen suhteellisen korkeaa työttömyysprosenttia on perusteltu osittain sillä, että moni Pirkanmaalla tai naapurikunnissa asuva työtön muuttaa Tampereelle parempien työmahdollisuuksien toivossa. Vaikka työttömiä on siis prosentuaalisesti hieman enemmän, niin Tampereella on työmahdollisuuksia suhteellisesti muuta Pirkanmaata enemmän.

Lisäksi korkeaa työttömyyttä selittää osittain se, että Tampere on opiskelijakaupunki. Heti valmistumisen jälkeen töihin pääsevät opiskelijat lähtevät usein eri puolille Suomea töihin, mutta työpaikkaa vielä etsivät jäävät usein siihen kaupunkiin, jossa he opiskelivat. Tampereen työpaikoista yli 70 % keskittyy palvelualoille ja n. 20 % teollisuuteen.

Tampereella on 38 peruskoulua, joista 22 ovat alakouluja, 7 yläkouluja ja 9 yhtenäiskouluja. Tampereella sijaitsi aiemmin kolme yliopistoa: Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen kesäyliopisto. Vuoden 2019 alusta Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu yhdistyvät uudeksi Tampereen yliopistoksi. Näiden lisäksi kaupungissa toimii poliisiammattikorkeakoulu.

 

Yleistä informaatiota Tampereesta

Tampere lukuina:

Väkiluku: 232 407 (huhtikuussa 2018)

Ikäjakauma: 0–14-vuotiaiden osuus 13,7 % - 15–64-vuotiaiden osuus 67,7 % - yli 64-vuotiaiden osuus 18,7 % (2016)

Äidinkieli: suomenkielisten osuus 92,3 %, ruotsinkielisten osuus 0,5 %, muut 7,2 % (2016)

Kunnallisvero: 19,75 %

Keskimääräinen neliöhinta vanhassa osakehuoneistossa: 2 707 €

Tampereen kaupunkiseutu on Suomen toiseksi suurin kaupunkiseutu heti pääkaupunkiseudun jälkeen. Jos vilkas kaupunkikeskittymä tuntuu houkuttelevalta, mutta pääkaupunkiseudun asuntojen hinnat eivät miellytä, niin Tampere on erinomainen valinta. Tampereen kaupunkiseutuun kuuluvat Kangasala, Orivesi, Nokia, Lempäälä, Vesilahti, Pirkkala, Ylöjärvi ja tietysti Tampere. Asukkaita Tampereen kaupunkiseudulla on yli 380 000, ja nykyisellä kasvutahdillaan asukasmäärä tulee ylittämään 400 000 asukkaan rajapyykin lähitulevaisuudessa.

 

Moduulirakentaminen tekee rakentamisesta laadukasta, nopeaa ja kustannustehokasta

Perinteistä kerrostalorakentamista nopeuttaaksemme käytämme vakioiduissa tehdasolosuhteissa valmistettuja keittiö- ja pesuhuonemoduuleja. Kyseiset moduulit sisältävät valmiiksi täysin varustellun keittiön sekä märkätilojen LVIS-talotekniikan. Näiden moduulien ydin on vakio, mutta ulkonäkö ja sisustuksellinen puoli on yksilöitävissä.

Moduulit toimitetaan työmaalle asennusvalmiina, jolloin rakentaminen nopeutuu huomattavasti. Vakioiduilla tehdasolosuhteilla varmistamme myös kuivaketjun katkeamattomuuden sekä korkealaatuisen rakentamisen. Kun työmaalla tehtävä työpanos pienenee, niin kerrostalo valmistuu nopeammin. Se tarkoittaa pienempiä rakennuskuluja, mikä näkyy suoraan asuntojemme kohtuullisessa hinnoittelussa.

Kun rakennamme asunnot kaiken lisäksi suomalaisten arkkitehtien ja suunnittelijoiden piirtämien järkevien pohjaratkaisujen mukaan, niin saamme karsittua asunnoista ylimääräisiä neliöitä viemästä tilaa.

 

Rakennamme asumisen trendien mukaisia asuntoja suomalaisiin tarpeisiin

Asumisen trendit heijastuvat suoraan siitä, minkä kokoisia perheitä Suomessa on. 2000- ja 2010-lukujen aikana yksinasujien määrä on kasvanut ja perheiden koko on pienentynyt. Sen takia suurten asuntojen tarve on vähentynyt, minkä seurauksena olemme keskittyneet rakentamaan kompakteja kaupunkikoteja, jolloin niiden osto- ja ylläpitohinta ovat kohtuullisia.

Lisäksi Tampere on yliopistokaupunki, minkä takia sellaisilla asunnoilla, joissa on kohtuullinen vuokra, on huutava kysyntä. Siksi Tampereelta ostettu asunto on sijoitusmielessäkin hyvä ratkaisu, sillä kaupunki on kiistaton kasvukeskus. Kompaktin kokoinen asunto on myös helpompi saada myytyä tai vuokrattua uudestaan vuokralaisen vaihtuessa, koska asunnon myynti- tai vuokrahinta on kilpailukykyinen.

Vaikka asunto olisi neliömäärältään kompakti, esimerkkinä 25-30 neliön yksiöt tai n. 60 neliön kolmiot, niin loppupeleissä pohjaratkaisu määrittää sen, kuinka tilava ja käytännöllinen asunto on. Emme rakenna turhia väliseiniä, vaan arkkitehtimme ja huippusuunnittelijat suunnittelevat asunnot niin, että ne ovat mahdollisimman avaria ja käytännöllisiä.

Lehto Nero –kerrostaloasuntojen suunnittelun keskiössä kulkevat aina laadukas arki sekä kohtuullinen hinta.

 

Myytävät asunnot Tampere - tutustu sivustomme asuntoihin!

Jos Tampere kiinnostaa sinua kaupunkina ja haluat ostaa sieltä kohtuuhintaisen omistusasunnon itsellesi tai laittaa sen vuokralle, niin tutustu myytävät asunnot Tampere -sivustomme tarjontaan.

Päivitämme sivustollemme aktiivisesti uusia varattavia kohteita sitä mukaan, kun aloitamme uusia rakennusprojekteja. Jos sopivaa asuntoa ei juuri nyt löytynyt tarjonnastamme, niin suosittelemme tulemaan sivullemme muutaman kuukauden kuluttua uudestaan, koska silloin uusia projekteja on voinut jo alkaa.

Lähetä viesti

captcha