Myytävät asunnot Vantaa

 

Tältä myytävät asunnot Vantaa -sivulta löydät yleistä tietoa Vantaasta asuinpaikkana sekä Lehdon asuntotarjonnan Vantaan osalta.

Vantaa on väkiluvultaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaan katukuvassa näkyy selvästi pääkaupunkiseudun vilkas, aktiivinen ja kaupunkilaistunut elämäntyyli, mutta toisaalta Vantaa sijoittuu kauttaaltaan hyvin luonnonläheiseen ympäristöön, joka tarjoaa vastapainona puitteet rauhalliseen ja maanläheiseen elämiseen. Sanotaankin, että Vantaa on täynnä vastakohtia - suurkaupungin vilskettä ja puhdasta luontoa.

Vantaasta on tullut muun pääkaupunkiseudun ohella vilkkaasti kasvava alue, ja sen väkiluvun ennustetaan kasvavan n. 50 000 henkilöllä vuoteen 2040 mennessä. Kasvukeskuksena Vantaa takaa hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien erinomaisen saatavuuden. Tutustu myytävät asunnot Vantaa -sivultamme löytyvään asuntotarjontaan!

 

Kulkuyhteydet Vantaalla - julkinen ja yksityinen liikenne toimivat hyvin

Vantaa sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä niin julkisen liikenteen, pyöräilyn kuin yksityisautoilunkin näkökulmasta. Junalla pääset Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa, kattavalla bussiverkostolla voit seikkailla ympäri pääkaupunkiseutua ja muualle Suomeen lähteminen on nopeaa, kun valtatielle pääsee nopeasti ilman suuria ruuhkia. Äkkilähtö lämpöön onnistuu myös kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentän ansiosta.

Vantaan sisällä on helppo kulkea vilkkaan bussiverkoston avulla. Erilaisia bussilinjoja kulkee yli 100, joista suurin osa on juurikin Vantaan sisäisiä linjoja. Myös autoilu on huomioitu hyvin parkkipaikkojen runsauden kautta. Parkkipaikkojen saatavuuden lisäksi autolla liikkumista helpottaa se, että Vantaalla ei ole varsinaista kaupungin keskustaa, minkä ansiosta liikkuminen on nopeaa kaupunginosasta toiseen. 

 

Ympäristö ja luonto

Luonto Vantaalla on alavaa ja korkeuserot ovat verrattain pieniä. Maastoa värittävät yli 50 puroa, kaksi jokea (Vantaanjoki ja Keravanjoki) sekä perinteinen lähimetsämaisema. Vantaalla sijaitsee hyvin suosittu Sipoonkorven kansallispuisto, jossa yhdistyvät suomalaiset perinnemaisemat: pellot, suot, korpimetsät ja jyrkät kalliot.

Maantieteellisesti Vantaa jakautuu seitsemään suuralueeseen, jotka jakautuvat yhteensä 61 eri kaupunginosaan. Asukasluvultaan suurin suuralue on Myyrmäen suuralue ja pienin Kivistön suuralue. Tyypillisesti Vantaa jaotellaan kuitenkin Itä- ja Länsi-Vantaaseen. Jakopisteenä toimii Vantaan keskiosassa sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema.

 

Tekeminen, harrastaminen ja vapaa-aika

Vantaa on urheilua ja liikuntaa harrastaville henkilöille otollinen asuinpaikka, sillä harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Luonto on läsnä jokaisessa kaupunginosassa, joten lenkille voi lähteä suoraan kotiovelta. Vantaalla on mm. viisi eri uimahallia, neljä sisäurheiluhallia, 25 tenniskenttää, kolme jalkapallohallia sekä kaksi jäähallia. Lisäksi ulkoluistelualueita on useita ja kuntoratoja 16, joista kaikki ovat valaistuja. Vantaalla on myös kolme golfkenttää.

Vantaanjoki, Keravanjoki ja Kuusijärvi tarjoavat hyvät puitteet melontaan, suppailuun ja uintiin. Kalastuksesta pitäville nämä kaksi suurta jokea tarjoavat myös oivalliset kalastuspaikat. Järviä Vantaalla on melko vähän ja ne ovat melko pieniä.

Kevyempään ulkoiluun löydät Vantaalta useita luontopolkuja, joista suurin on Sipoonkorven kansallispuisto. Sipoonkorven kansallispuisto tarjoaa hyvät puitteet koko perheen ulkoiluun ympäri vuoden. Maasto on vaihtelevaa, mutta helppokulkuista. Korpimetsää, jyrkkiä kallioita, puroja ja suoalueita, sitä on Sipoonkorpi - nokipannukahveja ja eväshetkeä unohtamatta.

Muita aktiviteetteja Vantaalla tarjoavat mm. Heureka, Fazerin tehdas, Tikkurila-festivaali, Suomen ilmailumuseo, Vantaan taidemuseo sekä Viihdekeskus Flamingo. Vantaalta löydät paljon tekemistä koko perheelle kaikkina vuoden aikoina.

 

Koulutus ja työllisyys

Vantaalla on 44 suomenkielistä ja viisi ruotsinkielistä peruskoulua. Lukioita Vantaalla on yhteensä yhdeksän. Korkeakouluja Vantaalla on kaksi: Metropolian ja Laurean ammattikorkeakoulut.

Vantaalla on paljon työpaikkoja elintarvike-, LVI-, kone- ja laiteteollisuuden aloilla, koska Vantaa sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja suurien valtateiden varrella. Vantaan työttömyysaste on ainoastaan 8,9 prosenttia ja erityisesti pitkäaikaistyöttömien sekä yli 50-vuotiaiden työttömien määrä on ollut nopeassa laskussa. 

Lisäksi alle 25-vuotiaiden nuorten aikuisten työttömyys on tarkoitus puolittaa tulevan valtuustokauden aikana luomalla lukuisia uusia työpaikkoja mm. vanhus- ja vammaispalveluiden pariin.

 

Yleistä tietoa Vantaasta

Vantaa lukuina:

Väkiluku: 224 397 (huhtikuussa 2018)

Ikäjakauma: 0–14-vuotiaiden osuus 17,9 % - 15–64-vuotiaiden osuus 67,1 % - yli 64-vuotiaiden osuus 15,0 % (2016)

Äidinkieli: suomenkielisten osuus 80,8 %, ruotsinkielisten osuus 2,6 %, muut 16,6 % (2016)

Kunnallisvero: 19 %

Keskimääräinen neliöhinta vanhassa osakehuoneistossa: 2835 €

Vantaan hallinnollinen keskus on Tikkurila, mutta kaupungille tyypillistä keskustaa Vantaalla ei ole, vaan Vantaa koostuu yksittäisistä taajamista. Siitä syystä shoppailuun soveltuvat parhaiten kauppakeskukset, joista esimerkkeinä Myyrmanni ja Jumbo.

 

Lehdon myytävät asunnot Vantaalla - kohtuuhintaisia kaupunkikoteja keskeisillä sijainneilla

Rakennamme Lehdolla koteja suomalaisiin tarpeisiin huomioimalla aikakauden asumisen trendit. Tällä hetkellä asumisen trendinä Suomessa ovat kohtuuhintaiset kodit, joissa neliömäärä on optimoitu käytännöllisten pohjaratkaisujen avulla. Ylimääräiset neliöt näkyisivät vain asunnon kalliimpana osto- sekä ylläpitohintana, minkä takia optimaaliset pohjaratkaisut nostavat suosiotaan perheiden koon pienentyessä.

Kun yhdistämme käytännöllisiin pohjaratkaisuihin vakioidun rakentamisen konseptimme, niin pystymme tarjoamaan kohtuuhintaisia koteja myös ensiasunnon ostajille erinomaisilta ja halutuilta sijainneilta.

Trendien seuraaminen on tärkeää paitsi meille rakentajana, mutta myös sinulle asunnon ostajana. Liian suuri asunto on nimittäin vaikeampi saada myytyä, koska ihmiset suosivat jatkuvasti käytännöllisempiä koteja. Jos asunnon myynnille tulee vuosien päästä syystä tai toisesta kiire, niin asunnon voi joutua myymään selvästi alle markkinahinnan, vaikka alueen asuntojen hinnat muuten olisivatkin nousseet.

Vantaa on Järvenpään, Espoon ja Kirkkonummen tavoin fiksu valinta pääkaupunkiseudulta kodin haluavalle ensiasunnon ostajalle, sillä neliöhinnat ovat Helsinkiä selvästi matalammat, mutta kaikki palvelut ovat silti yhtä lähellä. Helsinkiin pääsee lisäksi kätevästi julkisilla kaikista näistä kaupungeista.

Meidän kauttamme ensiasunnon ostaja pääsee kohtuuhintaan kiinni omaan asuntoon, jolloin oman varallisuuden kasvattaminen voi alkaa. 

 

Rakentamisen konseptimme

Rakennamme asunnot konseptimme mukaisista ja vakioiduista elementeistä moduulirakentamisen periaattein. Elementit valmistamme kuivissa tehdasolosuhteissa. 

Konseptimme takaa siis korkean rakentamisen laadun, mutta myös kohtuuhintaisten uusien asuntojen tuomisen asuntomarkkinoille. Moduuleista rakentaessa itse työmaalla tehtävä rakennusaika on lyhyempi, mikä tuo selkeitä kustannusetuja, jotka näkyvät suoraan ostamasi asunnon hinnassa. Konseptimme on mahdollistanut mm. sen, että pystymme tarjoamaan myös puukerrostaloja ja luhtitaloja hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Aiemmin puukerrostalojen rakentamista vältettiin, koska rakentamiseen meni huomattavasti kauemmin aikaa verrattuna betonisen kerrostalon rakentamiseen.

Puukerrostalot ovat hyvin suosittuja niiden ulkonäön, ekologisuuden ja laadukkaan sisäilman ansiosta. Esimerkiksi Vantaan Kulomäkeen kesällä 2019 valmistuvasta puukerrostalosta varattiin kolmasosa asunnoista ensimmäisen kahden tunnin aikana.

Kaikissa rakentamissamme kerrostalokohteissa on suuret ikkunat, jolloin myytävät asunnot ovat valoisia ja raikkaita, koska luonnonvalo pääsee tulvien sisään. Jokaisesta asunnosta löytyvä vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa sen, että seinäpattereita ei tarvita, jolloin ikkunat voidaan rakentaa suuremmiksi. Toisaalta patterit eivät ole myöskään viemässä tilaa tai vaikeuttamassa asunnon sisustamista haluamansa näköiseksi. 

Suurien ikkunoiden ja lattialämmityksen lisäksi myytävien asuntojen perusvarustelua ovat modernit ja avarat keittiöt, jotka on varusteltu integroiduilla kodinkoneilla sekä laadukkailla keittiöpinnoilla.

 

Tutustu myytävät asunnot Vantaa -sivumme tarjontaan

Lehdon myytävät asunnot Vantaa -sivulta löydät kattavan valikoiman rakentamiamme uusia asuntoja. Asunnot soveltuvat erityisen hyvin yksinasujille, pariskunnille sekä pienille perheille, jotka arvostavat käytännöllisiä pohjaratkaisuja, moderneja asuntoja sekä hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä sijaitsevia asuinalueita.

Tutustu myytävät asunnot Vantaa -sivullemme kokoamaamme asuntotarjontaan. Kun löydät itsellesi sopivan asunnon, niin tutustu alueeseen tai ole yhteydessä asiantuntijaamme ja varaa asunto itsellesi.

 

Vantaan uudet ja uudistuvat asuinalueet!

Vantaalla rakennetaan nyt joka puolella. Lue Lehto Asuntojen kiinteistönvälittäjien sisäpiirivinkit lempikaupunkinsa uusista ja uudistuvista alueista – tunnetko jo ne kaikki? Listalla on niin ulkoilijan unelmia, perheiden paratiiseja kuin uusi urbaani kaupunkikeskuskin! Miten sinä haluaisit asua?

1. Värikäs ja viihtyisä Pakkala

Aviapoliksen naapuriin kohoava kodikas Pakkalan kaupunginosa hurmaa värikkäällä ja tyylikkäällä uudella arkkitehtuurillaan. Pakkalantien itäpuolelle on aivan viime vuosina kohonnut raikasta uutta kerrostalokantaa kun taas tien länsipuoli on ihanan idyllistä pientaloaluetta, joka rajoittuu vehreään Tuulensuunpuistoon ja kutsuvana humisevaan metsään. Aviapoliksen asemalle on täältä vain kahden kilometrin matka, mutta Pakkalassa nautitaan silti rikkumattomasta rauhasta, lintujen laulusta ja kiireettömästä arjesta. Kaupungin parhaat shoppailu- ja ajanvietemahdollisuudet odottavat puolentoista kilometrin päässä Jumbossa ja Flamingossa.

Kenelle alue sopii?

Pakkala sopii kaikille vauvasta vaariin, sinkuista ja pariskunnista suurperheisiin. Ulkoilmassa viihtyville alue tarjoaa paljon: hiihtämään ja luistelemaan pääsee läheltä, kun taas Vantaan- ja Keravanjoen rannat sekä Tammiston luonnonsuojelualueen polut kutsuvat lenkkeiliöitä, uimareita ja harrastelijakalastajia. Kaupingin parhaat palvelut ovat täällä aivan käden ulottuvilla. Kehä III ei tänne näy eikä kuulu, mutta nopeuttaa mukavasti pakkalalaisten aamuja ja iltapäiviä. Helsinki-Vantaan ja Aviapoliksen työntekijät arvostavat lyhyttä työmatkaa, paljon matkustavat kotiin paluun helppoutta. Perheet kehuvat paitsi lähikoulua ja -päiväkotia, myös HopLopin, Flamingon ja Jumbon läheisyyttä sekä naapurikaupunginosan kansainvälistä koulua. Sinkkujen ja pariskuntien iltoja ja viikonloppuja piristävät Flamingon kylpylä, elokuvateatteri ja ravintolatarjonta.

2. Kohisten kasvava kaupunkikeskus Kivistö

Vantaan Kivistö Kehäradan varressa elää vauhdikasta nousukautta. Viiden minuutin junamatkan päässä Aviapoliksesta sijaitseva dynaaminen kaupunginosa kutsuu niin uusia asukkaita, työpaikkoja kuin palveluitakin. Juna-aseman ja bussiterminaalin yhteyteen nousee upea uuden ajan elämyksellinen kaupunkikeskus puistoineen, leikkipaikkoineen, kävelykatuineen, kauppakeskuksineen ja julkisine palveluineen. Alueen yleisilme on siis moderni, mutta kuitenkin vehreä ja rauhallinen. Aseman lähellekin kohoavien kerrostalojen takapihalle jätetään mieluusti metsää.

Kenelle alue sopii?

Kivistöä voi suositella erityisesti niille, jotka haluavat asua aivan erinomaisten kaupunkipalveljujen äärellä ja supernopeiden liikenneyhteyksien varrella. Täällä pärjää vallan mainiosti ilman omaa autoa, sillä rakenteilla olevaan kaupunkikeskukseen tulevat tarjolle niin kattavat julkiset kuin kaupallisetkin palvelut. Aviapoliksessa ja Helsinki-Vantaalla työskenteleville sekä paljon matkustaville Kivistö on suorastaan unelmakohde, sillä juna vie näille asemille nopeammin kuin matkalle napatun aamukahvin ehtii juomaan loppuun! Kivistö on myös erinomainen valinta aktiivisille perheille, jotka nauttivat laadukkaista lähipalveluista ja helposta mutta kuitenkin luonnonläheisestä ja turvallisesta arjesta. Sijoittajille kohisten kehittyvä Kivistö ja eritoten sen keskusta tarjoaa sekä vuokratuotto- että arvonnousupotentiaalia.

3. Ulkoilijan unelma Pähkinärinteen Kolmikalliorinne

Pähkinärinteen uusin pientaloalue kohoaa rinteeseen, jolla kutsuu humiseva tammimetsä kauniine ja laajoine ulkoilureitteineen. Pian Kolmikallion jälkeen asfaltti muuttuu hiekkatieksi, joka mutkittelee verkkaisesti viehättävässä ja rauhallisessa maalaismaisemassa. Rinteen toisella puolella koulu ja kirjasto, neuvola, useat päiväkodit sekä lähikauppa palvelevat kaikki helpon kävely- tai pyörämatkan päässä. Vähän tuonnempana väikehtii Lammaslampi, jonka rannalla voi pelata ratagolfia perheen kesken ja jota ympyröi vehreä pururata.

Kenelle alue sopii?

Kolmikallio sopii erityisen hyvin luontoa ja ulkoilua rakastaville, aktiivisille ihmisille. Lenkkeilyn, hiihdon ja maastopyöräilyn ystävät ovat täällä elementissään, sillä metsäiset ulkoilureitit alkavat käytännössä takapihalta! Alue sopii niille, jotka nauttivat idyllisistä maalaismaisemista mutta myös helpoista lähipalveluista sekä nopeista kulkuyhteyksistä Helsingin keskustaan, Espooseen ja Vantaan palvelukeskittymiin. Pähkinärinne on erityisesti lapsiperheiden suosiossa ja Kolmikalliorinnekin rakentuu heidän tarpeitaan silmällä pitäen. Myös koiraihmisille Kolmikallio on varsinainen paratiisi. Upeat lenkkeilymaisemat kutsuvat joka suunnalla!

4. Kylämäinen Kulomäki

Kulomäki on vähän kuin oma pieni kylänsä uudistuvan Korson kyljessä. Luonto viheriöi pienen ja uudistuvan asuinalueen ympärillä joka puolella. Asukkaita palvelevat kotoisasti oma kauppa, koulu ja päiväkoti. Kulomäen laajat lähimetsät, Korson kaunis Ankkapuisto ja Keravanjoen varsi ovat kuin luodut reippailuun raittiissa ilmassa. Kävely- tai pyörämatkan päässä Kulomäestä löytyvät Korson juna-asema, kaupat, kirjasto, monitoimikeskus, terveysasema ja muut palvelut. Lumon liikuntahalli ja erikoislukio sijaitsevat myös noin puolentoista kilometrin päässä Kulomäestä.

Kylämäistä, yhteisöllistä asuinaluetta ja persoonallista kotia etsivälle laatutietoiselle Kulomäki on hieno mahdollisuus. Lähipalvelujen ja luonnon ansiosta siellä viihtyvät mainiosti myös perheet. Peijaksen sairaalan työntekijöille, Helsinki-Vantaan ja Aviapoliksen työntekijöille sekä paljon matkustaville alue on myös kätevä ja rauhallinen tukikohta. Ensiasunnon ostajat arvostavat alueen erinomaista hinta-laatusuhdetta ja sijoittajat erikoislukion läheisyyttä. Tuusulanväylän ja Lahden moottoritien nopeiden yhteyksien ansiosta Kulomäki sopii hyvin myös työmatkailijoille.

5. Uudistuva ja kätevä Kaivoksela

Uudisrakentamisesta raikasta ilmettä viime vuosina saanut luonnonläheinen Kaivokselan kaupunginosa sijaitsee etelä-Vantaalla, Helsingin rajan tuntumassa. Vehreän Kaivokselan asukkaat nauttivat Vantaan suurimman kaupunginosan Myyrmäen palveluista ja mahdollisuuksista kilometrin ̶ parin päässä, mutta asuvat kuitenkin myyrmäkeläisiä naapureitaan paljon väljemmin ja viihtyisämmin ja helsinkiläisiä paljon edullisemmin. Yhdistelmä on suorastaan kadehdittavan kätevä!

Rauhallisuutensa ja vehreytensä takia Kaivoksela on oivallinen pesäpaikka perheille. Asuinympäristö on kiireistä Myyrmäkeä seesteisempi, mutta silti koulu, päiväkoti ja kaupat löytyvät helposti omilta kulmilta. Harrastusmahdollisuuksia löytyy Myyrmäestä valtava valikoima niin aikuisille kuin lapsillekin. Työmatkalaisten aamuja jouduttavat Hämeenlinnanväylä, Kehä III, Kehärata sekä nopeat Helsingin-bussilinjat. Metropolian ammattikorkeakoulun keskittäminen Myyrmäkeen tuo lähistölle nelisen tuhatta opiskelijaa, joten Kaivoksela on myös sijoittajajien keskuudessa kuuma kohde!

Lähetä viesti

captcha