TULEVAISUUS RAKENTUU PUUSTA.

 

Lehto puukerrostalo. Kestävää ja innovatiivista asuntorakentamista.
Maailma vaatii kestävämpiä tapoja elää. Ihmiset haluavat asua kestävämmin, fiksummin ja laadukkaammin.
Rakennusalan edelläkävijänä näemme maailman täynnä mahdollisuuksia ja olemme määrittämässsä tulevaisuuden puurakentamisen suunnan.

Nopeaa ja ekologista

Lehdon puurakentamiskonsepti on mullistanut sen, miten rakennamme ja asumme. Tuotteistettu rakentaminen on nopeampaa. Uusi puukerrostalo rakentuu Lehdon tehdastuotannon ansiosta jopa puolessa vuodessa. Konseptoitu tehdastastuotanto kiihdyttää prosesseja ja varmistaa kestävyyden.

Puurakentaminen pienentää myös hiilijalanjälkeä. Ekologinen materiaali yhdistettynä jatkuvasti tehokkaampaan tuotantoon uudistaa rakentamisen standardeja. Puu mullistaa kerrostalojen kestävyyden, terveellisyyden ja ihmisläheisyyden. Puun rakennusmateriaali yhdistettynä Lehdon modulaariseen konseptiin luo täysin uusia mahdollisuuksia parempaan rakentamiseen.

Viihtyisä puukerrostalokoti

Lehdon ekologinen puukerrostalo on laadukas ja kodikas valinta. Puukerrostaloasumisessa yhdistyvät puun positiiviset vaikutukset. Puurakenteiset tilat ovat kodikkaita ja tunnelmaltaan lämpimiä. Ammattitaitoisen suunnittelun ansiosta asunnoissa on toimivat, tilavan tuntuiset pohjaratkaisut. Lehto puukerrostaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin.

Positiivisten ekologisten puolien lisäksi puu on myös kaunis luonnonmateriaali. Lehto puukerrostalojen hiilidioksidia sitova ja uusiutuva materiaali pääsee upeasti edukseen modernissa ja toimivassa arkkitehtuurissa. Uudet puukerrostalot rakennetaan aina viihtyisään asuinympäristöön, hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Kaikki onnellisen ja terveellisen asumisen elementit ovat näissä kodeissa kohdallaan!

Lehto puukerrostalo rakentuu helposti ja kohtuuhintaisesti.
 

Lehdon puukerrostaloprojektin suunnittelu ja tuotanto on sijoittaja-asiakkaalle vaivaton prosessi. Suunnittelu aloitetaan yhteisellä verailulle tontille ja jos Lehdon puukerrostalo sopii alueelle ja tontin olosuhteisiin, perehdymme seuraavaksi kaavoitukseen, maaston muotoihin ja muihin ympäristötekijöihin. Valitsemme yhdessä erilaisten ja erikokoisten huoneistoelementtiemme eli moduulien joukosta sopivan kokoiset ja kun rakennusurakan suunnittelu on valmis, tarjoamme urakalle kiinteän hinnan.

Ota yhteyttä ja kerron lisää Lehdon puukerrostaloista!
   
Mikko Jalava, sijoitusjohtaja
puhelin 050 424 0813 tai sähköposti: mikko.jalava@lehto.fi

Haluatko lisätietoja puukerrostaloista?