TULOSSA ESPOON MYLLYKYLÄÄN!

As. Oy Espoon Keisari tarjoaa käteviä kolmiokoteja
luonnonläheisessä puutaloidyllissä.

Liity As. Oy Espoon Keisarin postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

As. Oy Espoon Keisarissa arki soljuu leppoisasti ja luonnonläheisesti. Olitpa sitten kiireinen uraohjus, aktiivinen seniori, ensimmäistä omaa kotia etsivä luonnon ystävä tai yhteisöllisestä pihapiiristä haaveileva pienen perheen vanhempi, As. Oy Espoon Keisari tarjoaa arkeesi viehättävät ja kätevät puitteet. Liity listalle ja pääset tutustumaan asuntoihin ensimmäisten joukossa!

As. Oy Espoon Keisari kohoaa vehreälle ja viihtyisälle
Pellaksenmäen pientaloalueelle Espoon sydämeen.


As. Oy Espoon Keisari on toimiva yhdistelmä suomalaista puutaloperinnettä sekä edelläkäyvää rivitaloarkkitehtuuria. Tyylikkään väriset talot pihapuiden katveessa ovat sisältä ihanan vaaleita, tilavia, valoisia ja viihtyisiä. Keisarin asunnot ovat toimivia ja moneen mukautuvia yhtiölainattomia 66 m2 kolmioita.

Kookkaista ikkunoista tulvii valoa huoneisiin. Tyylikkäät materiaalit ja tasokas varustelu parantavat asumisen laatua ja arjen toimivuutta.Oivaltavat keittiö- ja kylpyhuoneratkaisut hyödyntävät joka neliön. Luksusta arkeen tuovat ylä- ja alakerran kookkaat, sisäänvedetyt parvekkeet. Asumiskattaukseen kuuluu myös oma sauna sekä suojaisa korttelipiha leikkipaikkoineen.

Kauppa, päiväkoti ja koulu löytyvät kaikki viiden minuutin kävely- tai pyörämatkan säteeltä, samoin Jorvin sairaalan työpaikat. Espoon keskuksessa (12 min) ja naapuri-Kauniaisissa (10 min) odottavat erinomaiset julkiset palvelut, harrastusmahdollisuudet sekä ostoskeskukset. Kehä III:n ja Turunväylän ansiosta myös Leppävaaran (15 min), Länsi-Vantaan (12 min) sekä Helsingin keskustan (34-40 min) työpaikat ja palvelut ovat nopeasti saatavilla. Läheiseltä bussipysäkiltä (600 m) on tiheät yhteydet Espoon keskukseen, Leppävaaraan ja Serenan suuntaan. Koivuhovin asemalta (2,3 km) lähijunat vievät Helsinkiin, Kirkkonummelle sekä Länsi-Espooseen.  

 

HUOM! Katso kohteen virtuaalivierailu tästä.

 

Hinnat alkaen 228 000 €

Osoite: Diakonissantie 18, 02940 ESPOO 

Ennakkomarkkinointi alkaa pian!
Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

*Valokuvat jo valmistuneesta vastaavasta asunnosta.

 

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity As. Oy Espoon Keisarin postituslistalle täyttämällä lomake!

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.