TULOSSA ESPOON NIHTISILTAAN!

As. Oy Espoon Ritarisilta nousee hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen
läheisyyteen Nihtisillan nosteessa olevalle uudelle asuinalueelle.

Liity As. Oy Espoon Ritarisillan postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

As. Oy Espoon Ritarisilta on uuden ajan tyylikäs ja toimiva luhtitalokohde. 2020-luvun arkkitehtuuri ja asumismukavuus yhdistyvät laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin, yhteisöllisyyden mahdollistamiseen sekä viihtyisään pihasuunnitteluun. Liity listalle ja pääset tutustumaan asuntoihin ensimmäisten joukossa!

As. Oy Espoon Ritarisilta tarjoaa Kohtuuhintaisia koteja ja helppoa arkea moderneilla herkuilla.

 

Tunnetko jo Espoon Nihtisillan asuinalueen? Nyt viimeistään kannattaa tutustua, sillä erinomaisten kulkuyhteyksien ja kattavien lähipalvelujen äärelle rakentuu pian uusi upea 8-kerroksinen luhtitalo As. Oy Espoon Ritarisilta. Uuden ajan kohteessamme asut tyylikkäästi ja kohtuuhintaan lainattomassa taloyhtiössä, vain 900 metrin päässä Keran asemalta sekä Kehä II:n ja Turunväylän yhteyksien lähettyvillä. Kaikki tarvittava on ihanan lähellä Granin ja Sellon täydentäessä arjen valikoimia. 

As. Oy Espoon Ritarisillan myyntivaltteihin kuuluvat modernit ja laadukkaat sisustus-, kaluste- ja kodinkoneratkaisut, jotka todella etsivät vertaistaan tässä hintaluokassa. Vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys kuuluvat pakettiin.

Kohteen asunnot ovat hyvin suunniteltuja yksiöitä (27,5-31 m2), kaksioita (42-44 m2) sekä kolmioita (58 m2).

 

Osoite: Nihtitorpankuja 1, 02630 Espoo 

Ennakkomarkkinointi alkaa pian!

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

 

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity Nihtisillan kohteen sisäpiirilistalle

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.