TULOSSA OULUN KARJASILLALLE!

As. Oy Oulun Kapiteeli: Kohtuuhintaisia kaupunkikoteja Karjasillan himoitulla asuinalueella

Kysytty, haluttu, hintava, arvostettu, idyllinen, Suomen paras, kallis. Näin oululaiset kuvailevat Karjasillan kaupunginosaa, missä niin omistus- kuin vuokra-asuntojenkin kysyntä on jo vuosia sitten ylittänyt tarjonnan. Lehdon uusi upea As. Oy Oulun Kapiteeli tarjoaa nyt kohtuuhintaisia koteja Karjasillalta, 2 kilometrin päässä Rotuaarilta, kattavien kulkuyhteyksien ja palvelujen ääreltä. 

Kohtuuhintaisuus ei Lehdolla koskaan tarkoita tinkimistä arkkitehtuurin tai asumisen laadusta. Oulun Kapiteelin kodit ovat pitkän tuotekehityksen tulosta niin arkkitehtuurin kuin suunnittelunkin osalta. Lehdon kotimaisissa tehtaissa esivalmistettujen huoneistoratkaisujen ansiosta uudet kodit ovat edullisia sekä ekologisemmin rakennettuja.

Kapiteelin kodit ovat viihtyisiä, valoisia ja erinomaisen toimivia yksiöitä ja kaksioita. 

Osoite: Lekatie 15, 90150 Oulu

 

Ennakkomarkkinointi alkaa keväällä!

 

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

 

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

Liity As. Oy Oulun Kapiteelin postituslistalle täyttämällä lomake!

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity Sisäpiiriin ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

Uusia asuntoja tulee varattavaksi kuukauden, parin välein. Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista jopa viikkoa ennen kuin kohde tuodaan julkiseen ennakkomarkkinointiin.