TULOSSA OULUN KESKUSTAAN!

As. Oy Oulun Roobert tarjoaa tyylikkäitä kaupunkikoteja puistomaisemissa Oulun keskustan reunalla, Myllytullissa..

Liity As. Oy Oulun Roobertin postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

As. Oy Oulun Roobert rakentuu kauniin vanhan Valjastehtaan naapuriin, puolen kilometrin päähän Oulun ydinkeskustan kävelykaduilta. Charmikas Myllytulli on keskeisen sijaintinsa ja upeiden puistojensa ansiosta yksi Oulun halutuimpia asuinalueita. Liity listalle ja pääset tutustumaan asuntoihin ensimmäisten joukossa!

As. Oy Oulun Roobert kohoaa keskelle uniikkia puistomiljöötä ja lähelle ydinkeskustan palveluja.

Tämän 8-kerroksisen uudiskohteen kodit sopivat kaikille, jotka haluavat asua luonnonläheisesti Oulun keskustassa, Hupisaarten vehreiden pyöräily- ja lenkkipolkujen äärellä. Roobertin kodit ovat viihtyisiä, valoisia ja erinomaisen toimivia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. 

 

As. Oy Oulun Roobert rakentuu kauniin vanhan Valjastehtaan naapuriin, puolen kilometrin päähän Oulun ydinkeskustan kävelykaduilta. Vieressä havisee Åströminpuisto, jonka takana odottavat lenkkeilijöitä Hupisaarten valkeat sillat, solisevat taimenpurot sekä jokisuiston vehreät kävely- ja pyöräilyreitit. 

Arki soljuu leppoisasti, kun kaikki palvelut ovat helposti ulottuvilla. Rotuaari alkaa 500 metrin päästä ja kauppakeskus Valkean liikkeet palvelevat 550 metrin päässä kotiovelta. Terveysasemalle on 350 metriä, rautatieasemalle 700, kirjastoon, linja-auto-asemalle, Kauppatorille ja uimahallille noin kilometri. 

Suomenkielinen ja kansainvälinen koulu sijaitsevat naapurissa, päiväkoteja löytyy puolen kilometrin säteeltä useita. Lähikauppaan kävelee parissa minuutissa ja harrastusmahdollisuuksia riittää keskustassa kaikille perheenjäsenille ja vaikka joka viikonpäivälle! 

 

Tyylikkäät materiaalit ja tasokas varustelu parantavat asumisen laatua ja arjen toimivuutta. Jokaisessa asunnossa on muun muassa keittiön integroidut kodinkoneet ja musta kivikomposiittiallas, laadukkaat kaapistot, säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslämmitys, sekä tyylikäs seinämallinen wc-istuin. 


Yksiöt alkaen 109.900 € (27,5m2, 1h+kt+r.parv.)
Kaksiot alkaen 139.900 € (35m2, 2h+kt+r.parv.)

 

Osoite: Isokatu 1C, 90100 Oulu

Ennakkomarkkinointi alkaa pian!

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity As. Oy Oulun Roobertin postituslistalle täyttämällä lomake!

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.