TULOSSA HÄMEENLINNAAN!

As. Oy Hämeenlinnan Muuri tarjoaa luhtitalokoteja herkullisella paikalla Hämeen linnaa ympäröivän upean puiston laidalla. 

Liity As. Oy Hämeenlinnan Muurin postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

As. Oy Hämeenlinnan Muuri sijaitsee harvinaisen herkullisella paikalla Hämeen linnaa ympäröivän puiston laidalla. Reippailu puiston poluilla ja ihanissa järvimaisemissa kohottaa mieltä ja kuntoa, ja ystäviä on kesäisin mukava tavata puistossa vaikka piknik-korin äärellä. 700-vuotias Hämeen linna salaperäisine kivimuureineen on ajaton ja komea naapuri, joka lisää alueen arvoa entisestään. Liity listalle ja pääset tutustumaan asuntoihin ensimmäisten joukossa!

As. Oy Hämeenlinnan Muuri - Linnapuiston polut, Vanajaveden läheisyys ja kaikki keskustan palvelut ulottuvillasiTällaisia asumisherkkuja arkeesi tarjoilee tyylikäs luhtitalokohde As. Oy Hämeenlinnan Muuri. Kaksikerroksisen asunto-osakeyhtiön kaksi valkeaa asuinrakennusta kohoavat noin kilometrin päähän kaupungin keskustasta ja vain parin-kolmen sadan metrin päähän rannasta. Ikoninen Hämeen linna seisoo noin 200 metrin päässä kotioveltasi. Laadukkaasti suunnitelluissa yksiöissä (23,5-27m2)  ja kolmioissa (51,5–54,5m2) asutaan kohtuuhintaan upouusissa kodeissa, historiallisessa miljöössä ja keskustan palvelujen lähellä. 

As. Oy Hämeenlinnan Muurin asukkaana pääset nauttimaan ihanimmasta kaupunkiluonnosta päivittäin. Arki sujuu leppoisasti myös siksi, että Hämeenlinnan keskustaan on täältä lyhyt matka: torille pahaiset 900 metriä, Ostoskeskus Goodmaniin tai K-Citymarketiin 1,1 kilometriä. Sen kuin hurauttaa puiston reunaa kulkevaa pyörätietä viitisen minuuttia ja perillä ollaan! Päiväkoti (700m), kirjasto (700m), Lyseon erikoislukio (700m) sekä Lyseon koulu (850m) löytyvät nekin helposti kävelyetäisyydeltä. 

As. Oy Hämeenlinnan Muuri on kaksi taitavasti suunniteltua modernia luhtitaloa, joiden keveissä linjoissa silmä lepää. Vaaleiden kaksikerroksisten talojen puuverhoilu muistuttaa suomalaisen rakennusperinteen historiasta, kun taas suuret ikkunat ja luhtikäytävien minimalistiset, suojaa tuovat rimoitukset pihan puolella tuovat talojen ilmeeseen ihastuttavan eleganttia modernia tyyliä. Sisältä kodit ovat avaria, valoisia sekä laadukkaasti varusteltuja. Ranskalaisten parvekkeiden pariovista virtaa sisään runsaasti luonnonvaloa. Perheen pienimmät viihtyvät heitä varten suunnitelluilla leikkipaikoilla. Autolle voi halutessaan hankkia paikan kotitalon pihalta. 

 

Yksiöt alkaen 99 800 €
Kolmiot alkaen 184 490 €

 

Osoite: Linnaniemenkatu 1-2,13100 Hämeenlinna

Ennakkomarkkinointi alkaa kesällä!

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity As. Oy Hämeenlinnan Muurin postituslistalle täyttämällä lomake!

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.