Tulossa uusia kaupunkikoteja Maunulaan! 

Liity postituslistalle nyt ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa!

Liity As. Oy Helsingin Maunulanpuiston postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

As. Oy Helsingin Maunulanpuisto on kohtuuhintainen koti Helsingin Maunulassa, jossa puistot ja tuleva Raide-Jokeri on lähellä. Kohteen myyntivaltteja ovat vehreän sijainnin lisäksi laadukas varustelutaso, edullinen maalämpö, mainiot liikenneyhteydet, mahdollisuus vaikuttaa tiettyjen asuntojen pohjaratkaisuihin sekä valmis alue fantastisine lähipalveluineen ja liikuntamahdollisuuksineen. Liity listalle ja pääset tutustumaan asuntoihin ensimmäisten joukossa!

Kohtuuhintaisia perhekoteja uudistuvassa Maunulassa: 
As. Oy Helsingin Maunulanpuisto

 

Maunulanpuiston laidalle rakentuu upouusi kerrostalokohde As. Oy Helsingin Maunulanpuisto, joka koostuu kolmesta eri taloyhtiöstä. 5 - kerroksisen kohteen myyntivaltteja ovat vehreän sijainnin lisäksi laadukas varustelutaso, edullinen maalämpö, mainiot liikenneyhteydet, mahdollisuus vaikuttaa tiettyjen asuntojen pohjaratkaisuihin sekä valmis alue fantastisine lähipalveluineen ja liikunta mahdollisuuksineen.

As. Oy Helsingin Maunulanpuisto rakennetaan erinomaisten liikenneyhteyksien ääreen. Tuleva Raide-Jokeri kulkee Pirkkolantietä, Pirjontietä ja Pakilantietä niin, että pysäkkejä on kolmessa ilmansuunnassa – lähin vain noin 80 metrin päässä! Pikaratikka ja Kehä I tekevät länsi-itä- suunnassa matkaamisen todella helpoksi. Pohjois—etelä- suuntakin on Hämeenlinnan- ja Tuusulanväylien ansiosta sujuva. Ajomatka Helsingin keskustaan hoituu liikenteestä riippuen noin 15—30 minuutissa.

Kolmen kerrostalon As. Oy Helsingin Maunulanpuisto on tyylikäs ja yhtenäinen kokonaisuus. Ensimmäisenä valmistuvaan Maunulapuiston I taloon rakennetaan asuntoja monipuolisesti yksiöistä kolmoihin. Kohteen erikoisuutena ovat kaksiot ja kolmiot, jotka voi tilata myös yhtä huonetta isompana asuntotyyppinä. Etelänpuoleisten asuntojen tilavilta parvekkeilta on vehreät puistonäkymät. Laadukkaan asumispaketin viimeistelevät talosaunat ja irtainvarastot ja autopaikat. Korttelista löytyy myös taloyhtiön oma yhteiskäyttöauto
 

Asunnot:

Yksiöitä 41 kpl
Kaksioita 30 kpl
Kolmiot 32 kpl
Neliöt 10 kpl

 

Osoite: Lampuotilantie 34 - 36, 00630 Helsinki

Asunnot ovat nyt varattavissa:
https://asunnot.lehto.fi/fi/kohteet/asunto-oy-helsingin-maunulanpuisto-i/

*Tiedot ja kuvat ovat alustavia ja asuntopohjiin tulee todennäköisesti joitain muutoksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity As. Oy Maunulanpuiston postituslistalle täyttämällä lomake!