TULOSSA ROVANIEMEN KESKUSTAAN!

As. Oy Rovaniemen Taiga kohoaa keskustaan Korkalonkadulle, vain 200 metrin päähän ydinkeskustasta. Liity postituslistalle ja varaa asunto ennen muita!

Liity Taigan postituslistalle täyttämällä lomake!

Upea sijainti Rovaniemen parhaalla paikalla! Osasta asunnosta näkymät Ounasjoelle.

- yksiöt alkaen 99 900 € (28m2, 1h+kt+ranskalainen parveke)
- kaksiot alkaen 112 900 € (36,5m2, 2h+kt+ranskalainen parveke)

As. Oy Rovaniemen Taiga kohoaa keskustaan Korkalonkadulle, vain 200 metrin päähän Koskikadun ostoskeskuksista, kahviloista ja ravintoloista. Jätkänkynttilän sillalle on 300 metrin matka ja Lordin aukiolle 200 metriä. Kaikki palvelut ovat lähellä: Kauppatori, kirjasto, uimahalli, teatteri, linja- autoasema, rautatieasema sekä terveyskeskus. Taiga tarjoaa valittavaksesi 24 upeaa yksiötä sekä 71 valoisaa kaksiota. Yksiöt ovat kooltaan 22,5-34,5m2 ja kaksiot 35,5-49m2. Liity postituslistalle nyt, niin pääset varaamaan asuntoja ennen virallisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

As. Oy Rovaniemen Taigan pohjaratkaisuissa löytyy mukavasti valinnanvaraa.  Avarat asunnot jäsentyvät viimeisteltyjen kylpyhuone-keittiö -kokonaisuuksien ympärille. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat sekä asuntopohjasta riippuen suuret ranskalaisten parvekkeiden pariovet, terassit, kattoterassit tai lasiseinäiset kulmaparvekkeet tuovat väljyyttä, tilan tuntua ja valoa.

Kadun kulkijalle näyttäytyy talvikaupungin valkea kortteli, johon punatiilipinnat tuovat hienostunutta kontrastia. Arkkitehtuurin kruunaavat ylimpien kerrosten näköala-asunnot suurine kattoterasseineen.

Ylimpien kerrosten kattoterasseilta voi ihailla revontulia ja yötöntä yötä. Osasta asuntoja näkyy myös upea Ounasjoki. 

Osoite: Korkalonkatu 36, 96200 Rovaniemi

Ennakkomarkkinointi alkaa syksyllä 2021.

 

*Tiedot ja kuvat ovat alustavia ja asuntopohjiin tulee todennäköisesti joitain muutoksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Liity As. Oy Rovaniemen Taigan postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

As. Oy Rovaniemen Taiga on 95 uudisasunnon kerrostalo uudessa ja innovatiivisesti suunnitellussa kaupunkikorttelissa Lapin pääkaupungin ydinkeskustassa. Liity kohteen postituslistalle niin pääset varaamaan asuntoja ennen virallista ennakkomarkkinoinnin aloitusta.