TULOSSA TAMPEREEN VUOREKSEEN!

As. Oy Tampereen Viherportti tarjoaa moderneja ja ekologisia kaupunkikoteja Vuoreksen uudella puutaloalueella

Liity As. Oy Tampereen Viherportin postituslistalle ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

Isokuusen maamerkki As. Oy Tampereen Viherportti sijaitsee koko Suomessa harvinaislaatuisella, ekologiseksi suunnitellulla modernilla puutaloalueella. Liity listalle ja pääset tutustumaan asuntoihin ensimmäisten joukossa!

As. Oy Tampereen Viherportti 
Luonnonläheistä ja yhteisöllistä pikkukaupunkiarkea älykkäässä puukorttelissa

 

Isokuusen maamerkki As. Oy Tampereen Viherportti sijaitsee koko Suomessa harvinaislaatuisella, ekologiseksi suunnitellulla modernilla puutaloalueella – ja vieläpä sen näkyvimmällä paikalla. Koko puukortteli on rakennettu mahdollisimman pitkälti uusiutuvista materiaaleista. Asumiseen tarvittava energia tuotetaan puhtaasti ja edullisesti omassa korttelissa maalämpöpumpun avulla. Kestävä elämäntapa tulee haaveesta todeksi myös sähköauton latauspaikkojen, hyvien polkupyörien säilytystilojen sekä kattavan kierrätysjärjestelmän sekä kaupunkiviljelymahdollisuuksien avulla. 

As. Oy Tampereen Viherportti kohoaa Vuoreksen pohjoisosaan, noin 500 metrin päähän Särkijärven sillasta.  Tampereen keskustaan ehtii vartissa, bussilla 23 minuutissa ja pyöräillen puolessa tunnissa. Ruskonkehän kautta myös poikittaisyhteydet Tampereen seudulla ovat hyvät. Pyöräilyreitit vievät keskustaan helposti.  

Korttelin veistoksellista kulmaa koristaa Vihreä sormenjälki -taideteos. Asunnot ovat suurten ikkunoiden ansiosta avaria ja valoisia. Keittiöiden ja kylpyhuoneiden varustelu on perustasoa laadukkaampaa. Vehreällä sisäpihalla on tilat leikille, kaupunkiviljelylle ja kesäkokkaamiselle, yhteisille aterioille, kuntoilulle sekä pyörien kunnostamiselle. Löylyyn pääsee A-talon neljännen kerroksen ullakkosaunassa. Polkupyörille on hyvät säilytystilat, ja maanalaisessa pysäköintihallissa on latauspisteitä sähköautoille. 

Viherportin kodit ovat laadukkaita ja erinomaisen toimivia yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä.

 

Hinnat

Yksiöt alkaen 109 900 €
Kaksiot alkaen 139 900 €
Kolmiot alkaen 169 900 €
Neliöt alkaen 214 900 €

 

Osoite: Sydänpuuntanhua 1, 33870 Tampere

 

Ennakkomarkkinointi alkaa kesällä!

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity As. Oy Tampereen Viherportin postituslistalle täyttämällä lomake!

*Visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.