TULOSSA UUSIA ASUNTOJA LEPPÄVAARAAN!
As. Oy Espoon Leppärastas 

LIITY NYT SISÄPIIRIIN!

Espoon Leppävaaraan, Vallikallioon, nousee uusi viihtyisä As. Oy Espoon Leppärastas.

Uusi punatiilinen asuinrakennus sijaitsee Leppävaaran ohittavan Kehä I:n tunnelin yläpuolella, rauhallisen puistoalueen vieressä. Leppävaaran keskustaan on alle 400 metriä ja Leppävaaran asemalle, jossa myös kauppakeskus Sello sijaitsee, kävelee noin 10 minuutissa. Täällä asut lähellä kaikkia palveluita hyvien kulkuyhteyksien varrella – päiväkoti, koulu ja terveysasema ovat vain muutaman minuutin päässä ja Leppävaaran urheilupuistoon, josta löytyy monipuolisia harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia aina uimisesta ulkoilureitteihin, on vain kilometrin matka!
 

 As. Oy Espoon Leppärastastaasta löytyy koti erilaisiin elämän tarpeisiin aina yksiöistä ja kaksioista, kolmioihin. Asuntojen tyylikkäät sisustusvalinnat ja modernit tilaratkaisut tekevät näistä uusista kodeista viihtyisiä. Ihan uudessa kodissa asuminen on helppoa!

Osoite: Laturikuja 6, 02650 Espoo  

Ennakkomarkkinointi alkaa syksyllä 2020!

 

Liity nyt sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon kohteen ennakkomarkkinoinnin alkamisesta!

Liity Leppärastaan postituslistalle täyttämällä lomake!

Liity sisäpiiriin - ja varaat parhaat asunnot ennen muita!

Lehdon Sisäpiiri on sähköpostilista, johon liittymällä voit saada tietoja uusista kohteistamme viikkoa paria ennen julkista ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Teemme myös erikoistarjouksia sisäpiiriläisille, sekä kutsumme mielenkiintoisiin tapahtumiin.

Miksi kannattaa liittyä sisäpiiriin?

Kiinnostavimmat asunnot varataan yleensä nopeasti niiden tultua ennakkomarkkinointiin. Sisäpiiriläisenä saat tiedot heti kaikista ennakkomarkkinointiin tulevista uudiskohteistamme, ja pääset valitsemaan upeista kohteistamme juuri sinulle sopivimman asunnon. Toimimalla nopeasti ennätät varata sinulle sopivan asunnon ennen muita halukkaita. 

Voinko poistua sisäpiiristä helposti?

Voit poistua sisäpiiristä painamalla sisäpiiriviestin alareunassa olevaa unsubscribe -painiketta tai laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset[at]lehto.fi.

Liity Sisäpiiriin ja pääset varaamaan asuntoja ensimmäisten joukossa!

Uusia asuntoja tulee varattavaksi kuukauden, parin välein. Sisäpiiriläisenä pääset varaamaan asunnon uusista kohteista jopa viikkoa ennen kuin kohde tuodaan julkiseen ennakkomarkkinointiin.