As. Oy Alakiventie Myllypuro - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Alakiventie Myllypuro
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Alakiventie Myllypuro
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Alakiventie Myllypuro

Ainutlaatuisia kattohuoneistoja Helsingin Myllypurossa

Helsingin Myllypuroon valmistuu vuoden 2017 lopussa upea kattohuoneistokohde, jossa uudet asunnot rakennetaan olemassa olevan kerrostalon päälle. Alueen valoisa metsäluonto ulottuu talon oleskelupihalle. Lisäkerrosten korkea sijainti tarjoaa yksityisyyttä ja avaa esteettömät näkymät ympäröivään maisemaan.

Näyttäviä kattohuoneistoja täysin saneeratussa taloyhtiössä

Koko Alakiventie 3 taloyhtiö on saneerattu kattavasti putkistoja myöten, tiukkojen korjausrakentamismääräysten mukaisesti. Asumismukavuus on nyt huipussaan ja lisäkerrokset tuovat kerrostalolle näyttävää uutta arkkitehtoonista ilmettä. Tilavat parvekkeet, valoisat ja modernit pohjaratkaisut ja uusien kerrosten näyttävä, graafinen ilme edustavat uudisrakentamista parhaimmillaan!

Asuntoja yksiöistä kolmioihin, keskimääräinen neliöhinta vain 3900 €

Monipuolisesta asuntovalikoimasta löytyy sopivia pohjaratkaisuja niin opiskelijalle kuin perheellisellekin. Hissi tuo asukkaat suoraan oman oven eteen, ikkunoista avautuvat maisemat hivelevät silmiä. Hyödynnä harvinainen tilaisuus ja varaa kohtuuhintainen asuntosi upeasta uudiskohteesta! 

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Myllypuro on vajaan 10 000 asukkaan vireä esikaupunkialue metron ja Kehä I:n varrella. Meren läheisyyteen sijoittuva alue on rakennettu mukavan väljästi pääosin 60-luvulla jylhien kallioiden ja metsän keskelle, luontoalueita säästäen.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Koteja on tarjolla niin perheille kuin yksineläjillekin, nuorista vanhoihin. Kaikki huonetilat on suunniteltu toimiviksi, valoisiksi ja helposti kalustettaviksi.

Monipuolisesti palveluita

Mylllypuron ostoskeskuksessa sijaitsevat mm. kaupunginkirjaston Mediakirjasto ja asukastila Mylläri. Metron liityntäpysäköintipaikat löytyvät ostoskeskuksen autohallissa, ja uusi terveysasema toimii metron sisäänkäynnin vieressä.

Julkisilla tai omalla autolla

Myllypuron sijainti metron ja Kehä I:n varrella takaavat loistavat liikenneyhteydet. Julkinen liikenne sujuu nopeasti ja vaivattomasti metrolla. Kehä I:tä pitkin kulkevat poikittaislinjojen bussit. Metrolla matka keskustaan vie vain 16 minuuttia. Taloyhtiöstä löytyy 81 kpl vuokrattavia autopaikkoja.

Yksilöllinen sisustus

Valittavanasi on mukava valikoima erilaisia kiintokalusteita ja pintamateriaaleja, joilla voit luoda uuteen kotiisi haluamasi tyylin. Voit valita mieleisesi sisustuskokonaisuuden kolmesta upeasta vaihtoehdosta, tai halutessasi voit yhdistellä sisustuskokonaisuuksia.

Kohtuuhintaista, mutta laadukasta

Erinomaisen suunnittelun ja talousohjatun rakentamistapamme ansiosta Alakiventien asuntojen hinnat ovat maltilliset. Myllypuron sijainti ja runsas palvelutarjonta tukevat ekologista ja edullista asumista; kun lähes kaikki palvelut löytyvät läheltä, arkiasioimiseen ei välttämättä tarvita edes omaa autoa!

Kohteen osoite: Alakiventie 3 Helsinki

Alueen palvelut

Loka-joulu 2015

Kohde ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa.

Alkuvuodesta 2016

Asuntokauppojen teko.

Huhtikuu 2016

Rakentaminen alkaa.

Loppuvuodesta 2017

Asuntojen arvioitu valmistumisaika. Tervetuloa uuteen kotiin!

Pääset valitsemaan mieleisesi sisustuksen suunnittelijan luomista kolmesta eri vaihtoehdosta. Halutessasi voit yhdistellä eri ratkaisuja vapaasti.

Kiintokalusteet ja pintamateriaalit ovat tyylikkäitä, ajattomia, kestäviä ja helposti puhdistettavia – autamme sinua mielellämme valinnoissasi. Huonekaluilla, tekstiileillä ja tauluilla viimeistelet kotisi persoonallisen tyylin. 

Päivitämme tänne erillisen sisustusesitteen myöhemmin.

Sisustusgalleria

Arkkitehdin terveiset

AS. OY ALAKIVENTIE 3 tarjoaa nykyaikaisia koteja niin perheille kuin yksineläjillekin. Kaupunkisuunnittelijoilta kehuja keränneiden lisäkerrosten arkkitehtuuri ja graafisuus luovat ilmeikkään kontrastin kerrostalon alkuperäisen osan kanssa. Alueen valoisa metsäluonto ulottuu talon oleskelupihalle. Kerrostalo rajautuu koko pituudeltaan arvokkaaseen, luonnontilaiseen kalliomaisemaan. Lisäkerrosten korkea sijainti tarjoaa yksityisyyttä ja upeat, esteettömät näkymät. 

ASUNTOVALIKOIMA on monipuolinen ja kiintokalusteet ja pintamateriaalit tyylikkäitä. Huonetilat on suunniteltu valoisiksi ja monipuolisiksi, lisätilaa tuovat suuret parvekkeet. Erilliset irtaimistovarastot on sijoitettu porrasauloihin, vain muutaman askeleen päähän kotiovesta. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat yhteiset saunaosastot, kerhotilat sekä talopesulat. Polkupyöriä ja lastenvaunuja varten on maantasossa lukittavaa varasto- ja huoltotilaa. Nykyaikaistetut pysäköintijärjestelyt takaavat turvallisen pysäköinnin sähköautoja unohtamatta. Alakiventieltä ja Myllypurosta löytyvät hyvän asumisen eväät! 

Mari Matomäki 
pääsuunnittelija, arkkitehti, SAFA 

 

 

Teemu Haapsaari 
projektiarkkitehti 
Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy 

Lataa kohteen infopaketti ja

 • Saat kaiken tarvittavat tiedon kohteesta
 • Näet, mistä yhtiövastike muodostuu
 • Selvität, miten rakennamme laatuasuntoja edullisesti
 • Liityt samalla Päätoimijan Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE