As. Oy Espoon Koivukartano - Lehto Asunnot

Kaupunkiasumista parhaimmillaan Espoon Kilossa

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Luonnon ja palveluiden keskelle, Espoon Kilon vanhan kartanon maille, kohoaa As. Oy Espoon Koivukartano. Se tarjoaa oivan asumisvaihtoehdon vaivattomasta, mukavasta ja viihtyisästä kerrostaloasumisesta haaveilevalle.

Espoon Koivukartanosta on Helsingin keskustaan matkaa noin 13 kilometriä. Asuinalue toimivine palveluineen takaa asumisen helppouden. Lähistöltä löytyy mahtavia urheilu ja virkistäytymismahdollisuuksia, joihin lukeutuu mm. Leppävaaran liikunta- ja uimahallit, Kauppakeskus Sellon kuntosalit ja hyvinvointipalvelut. Lähellä on runsaasti luontoa sekä harrastepaikat myös tosiurheilijalle.

Monipuoliset ja hyvät palvelut

Kilossa tärkeimmät peruspalvelut kuten kauppa, koulu, päiväkodit ym. arkipäivän palvelut löytyvät aivan kävelymatkan etäisyydellä. Lähin ruokakauppa on muutaman sadan metrin päässä ja reilun 3 kilometrin päässä Leppävaarassa sijaitsee Kauppakeskus Sello, josta löytyy suuri määrä erilaisia palveluita.

Nopeat ja sujuvat liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet ovat kohteessa erittäin hyvät niin julkisia kuin yksityistä kulkuneuvoakin käyttäen. Matkaa Helsingin rautatieasemalle autolla ajaen on vain noin 13 kilometriä, jonne junamatka kestää vain noin varttitunnin. Kauniaisiin pääsee autolla alle 10 minuutissa ja IKEA on 14 minuutin ajomatkan päässä.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Koivukartanon asuntovalikoima on suunniteltu muuttuviin asumisen tarpeisiin. Koteja löytyy niin sinkuille kuin eri kokoisille perheillekin. Huonetilat on suunniteltu tehokkaiksi, toimiviksi, valoisiksi ja helposti kalustettaviksi. Huoneistokohtaiset saunat on korvattu saunaosastolla, jossa on myös mukavat oleskelutilat.

Yksilölliset sisustusvaihtoehdot

Valittavanasi on mukava valikoima pintamateriaaleja, joilla voit luoda uuteen kotiisi haluamasi tyylin. Voit valita mieleisesi sisustuksen kolmesta sisustussuunnittelijan luomasta vaihtoehdosta – tai luoda vaihtoehdoistamme oman, toiveittesi mukaisen mukavan kokonaisuuden. Huonekaluilla ja tekstiileillä täydennät ja viimeistelet kotisi persoonallisen ilmeen!

Kohtuuhintaista asumista

Erinomaisen suunnittelun ja talousohjatun rakentamistapamme ansiosta Espoon Koivukartanon asunnot ovat alueen kohtuuhintaisimpia! Missiomme on, että kohtuuhintaiset asunnot ovat myös pääkaupunkiseutulaisille mahdollista! Ainutlaatuinen sijainti ja runsas palvelutarjonta tukevat ekologista ja edullista asumista; kun lähes kaikki palvelut löytyvät läheltä, arkiasioimiseen ei välttämättä tarvitse edes omaa autoa!

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Erinomainen sijainti ja ympäristl

Asuinalue toimivine palveluineen takaa asumisen helppouden. Lähistöltä löytyy mahtavia urheilu ja virkistäytymismahdollisuuksia, joihin lukeutuu mm. Leppävaaran liikunta- ja uimahallit, Kauppakeskus Sellon kuntosalit ja hyvinvointipalvelut.

Monipuoliset ja hyvät palvelut

Kilossa tärkeimmät peruspalvelut kuten kauppa, koulu, päiväkodit ym. arkipäivän palvelut löytyvät aivan kävelymatkan etäisyydellä. Lisää palveluita löytyy runsaasti Leppävaarasta.

Nopeat ja sujuvat liikenneyhteydet

Valmiit liikenneyhteydet takaavat nopean ja vaivattoman liikkumisen Espoon alueella sekä eri kaupunginosien välillä. Kulkeminen on helppoa, halusitpa liikkua sitten omalla autolla, polkupyörällä tai yleisillä kulkuneuvoilla.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Huonetilat on suunniteltu tehokkaiksi, toimiviksi, valoisiksi ja helposti kalustettaviksi. Huoneistokohtaiset saunat on korvattu saunaosastolla, jossa on myös mukavat oleskelutilat.

Yksilölliset sisustusvaihtoehdot

Valittavanasi on mukava valikoima pintamateriaaleja, joilla voit luoda uuteen kotiisi haluamasi tyylin. Voit valita mieleisesi sisustuksen kolmesta sisustussuunnittelijan luomasta vaihtoehdosta – tai luoda vaihtoehdoistamme oman, toiveittesi mukaisen mukavan kokonaisuuden.

Kohtuuhintaista asumista

Erinomaisen suunnittelun ja talousohjatun rakentamistapamme ansiosta Espoon Koivukartanon asunnot ovat alueen kohtuuhintaisimpia! Missiomme on, että kohtuuhintaiset asunnot ovat myös pääkaupunkiseutulaisille mahdollista!

Kohteen osoite: Multahaankuja 5, 02610 Espoo

Alueen palvelut

Kohteen oikea osoite on Multahaankuja 5, 02610 Espoo. Osoite Kilonkartanontie 4 on vain osoittamassa kohteen tulevaa sijaintia. 

- Juna-asema 500m
- Lähikauppa 400m
- Terveysasema 260m 
- Peruskoulu 600m
- Päiväkoti 600m 
- Kauppakeskus Sello 1,9 km
- Helsingin päärautatieasema 20 min

Elo-syyskuu 2017

Kohde varattavissa

Elo-syyskuu 2017

On aika tehdä kaupat, nimet paperiin ja uuden asunnon valmistumista odottamaan.

Lokakuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Kilon asuinalue sijaitsee viihtyisällä luonnonläheisellä paikalla Kilon kartanon peltomaisemassa, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Juna-asema sijaitsee aivan lähellä ja Sellon kauppakeskus on parin kilometrin päässä radan varressa.

Korttelialue muodostuu kahdestatoista 4-5 kerroksisesta puukerrostalosta. Rakennukset edustavat ajatonta puuarkkitehtuuria. Ne ovat selkeälinjaisia, rauhallisia väritykseltään ja mittakaavaltaan miellyttäviä. Rakennukset sopivat ympäristöönsä, jossa on useita vanhoja puutaloja ja –huviloita.

Tavoitteena muodostaa yhteisöllinen viihtyisä ja suojaisa korttelialue. Rakennusten rajaama sisäpiha on suojainen ja siellä on aktiviteettejä kaiken ikäisille asukkaille. Asukkaiden yhteiskäytössä on pihasauna ja terasseineen, saunaretki voi olla monelle kesämökin korvike. Piharakennuksesta löytyy myös pesutupa, kuivaushuone ja kerhotila, jossa asukkaat voivat järjestää omia juhlia tai yhteistä harrastustoimintaa.
Viljelypalstat antavat asukkaille mahdollisuuden kasvattaa omaa ruokaa sekä toimia yhdessä. Piha-alueelle istutetaan myös omenapuita ja viinimarjapensaita, joiden satoa asukkaat saavat hyödyntää.
Viihtyisässä asuinympäristössä on myös leikki- ja oleskelupaikat eri ikäisille lapsille sekä aikuisille keskeisellä paikalla tai rauhallisemmassa paikassa rakennusten sisäänkäyntien lähellä.
Jokaisella asuntoyhtiöllä on pihalla oma nimikkopuulajinsa, joka on osa asunto-osakeyhtiön nimeä.

Asuntoja on pienistä yksiöistä suurempiin perheasuntoihin. Asunnot ovat kompakteja, turhat neliöt on karsittu pois. Korkeat ikkunat tuovat valoa ja avaruutta asuntoihin. Isoissa asunnoissa olohuone ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen avaran tilan, johon avautuu lasitettu kulmaparveke lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden kautta. Pienissä asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, joista saadaan yhteys ympäröivään luontoon.

Talojen alimmissa kerroksissa sijaitsevat asukkaiden irtaimistovarastot. Ulkoiluvälinevarastot ja polkupyörien säilytyspaikat sijaitsevat autokatosten yhteydessä sekä alimmissa kerroksissa.
Alakerrassa on myös pienempi saunaosasto, joka palvelee kahden talon asukkaita.

 Terveisin,
Carola Toikander Kirsi
Arkkitehtipalvelu Oy

Sisustusgalleria

Toisessa kuvassamme näkyy kaikki kolme valittavissa olevaa sisustuskokonaisuutta. Voit valita näistä yhden tai yhdistellä valmiita kokonaisuuksia itseäsi miellyttävän sisustuskokonaisuuden saavuttamiseksi.

Lataa kohteen infopaketti

  • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
  • Tutki sisustusvalikoimaa tarkemmin
  • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE