As. Oy Espoon Peuramäki - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Espoon Peuramäki
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Espoon Peuramäki
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Espoon Peuramäki

Laadukasta asumista Espoon Sepänkylässä

As Oy Espoon Peuramäki rakentuu jylhälle rinnetontille Sepänkylän pientalovaltaiseen ja rauhalliseen kaupunginosaan, aivan Kauniaisten eteläpuolelle. Kauniaisten päivittäispalvelut ja juna-asema sijaitsevat noin kilometrin päässä, ja Espoon keskukseen matkaa kertyy noin neljä kilometriä.

Upeita asuntoja jylhällä rinnetontilla

Nämä kodit ovat silkkaa arjen luksusta! Korkeatasoisista materiaaleista valmistettu kohde on rakennettu rinnetontille aivan Kauniaisten rajan tuntumaan. Korkea huonekorkeus sekä suuret ikkunat antavat valon ja avaruuden tulvia sisään. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoneliöt ovat paritaloissa 77m² sekä 92m², mutta asuttavat tilat ovat 98m² ja 117m². Lasitetut terassit tuovat lisätilaa niin kesällä kuin talvellakin, jokaisesta huoneistosta löytyvä takkavaraus mahdollistaa takan rakennuttamisen asuntoon lisähintaa vastaan.

Palvelut lähellä

Aivan Kauniaisten keskustassa sijaitseva kauppakeskus Grani tarjoaa runsaan päivittäispalveluiden kattauksen alueen asukkaille. Granista löytyy useita ravintoloita, S-market, Alko, kuntosali, lääkäriasema yms. Lisäksi Espoon keskuksen palvelut, sekä muun muassa IKEA löytyy vain muutamien kilometrien päästä. Matka Kauniaisten juna-asemalta Leppävaaraan kestää 6 minuuttia, Helsinkiin n. vartin. 

Hyvät harrastusmahdollisuudet

Aivan asuinalueen lähettyviltä löytyy todella monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia niin perheen pienimmille kuin vähän vanhemmillekin. Kauniaisten uimahalli, jäähalli sekä hiihtokeskus Grani Backen löytyvät reilun 3 kilometrin päästä kotioveltasi. FREEDOM FUND areena tarjoaa hulppeat puitteet tennis-, sulkapallo sekä squashkenttineen niin konkareille kuin lajia aloittelevallekin!

Kauppalantien varrelta, muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy melko uusi, betoninen rullalautailupuisto. Ulkoilmaihmisille puistomainen asuinympäristö tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi lenkkeilyyn ja iltakävelyille. 

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Premium-varustelu

Korkeatasoiset materiaalit, hyvät pohjaratkaisut, takkavaraus, lasitetut terassit, maksuttomat autokatokset ja paljon muuta. Näistä asunnoista huokuu laadukkuus!

Palvelut lähellä

Kauniaisten päivittäispalvelut kivenheiton päässä, Espoon keskuksen ja kauppakeskus Sellon palvelutarjonta on vain vartin ajomatkan päässä kotioveltasi!

Hyvät harrastusmahdollisuudet

Aivan naapurista löytyy runsaasti luontoa ulkoilevalla, FREEDOM FUND areena tennis-, squash ja sulkapallokenttineen sekä kauppakeskus Granin kuntosali tarjoaa loistavat puitteet aktiiviliikkujalle. Myös mm. rullalautailupuisto ja ratsastuskoulu sijaitsevat aivan asuinalueen välittömässä läheisyydessä.

Sujuvat liikenneyhteydet

Bussipysäkille on muutaman sadan metrin kävelymatka, juna-asemalle on n. 1,5 km matka.

Kohteen osoite: Peuramäentie 34 02750 Espoo

Alueen palvelut

- Leppävaaraan 6 minuutin junamatka Kauniaisten juna-asemalta
- Kauppakeskus Grani n. 1 km
- FREEDOM FUND areena n. 1 km
- Kauniaisten uimahalli 2 km
- Kauniaisten lukio 2,3 km
- Kauniaisten jäähalli 3,3 km
- Grani Backen hiihtokeskus 3,5 km
- Jorvin sairaala 4 km
- Espoon keskus 5 km
- Sello 6,5 km
- Helsinki 15,5 km

Tammikuu 2017

Rakentaminen alkanut.

Helmikuu 2017

Kohde varattavissa!

Maaliskuu 2017

Aika tehdä kaupat! Nimet paperiin ja uuden kodin valmistumista odottamaan.

Joulukuu 2017

Arvioitu valmistumisaika, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Tutustu tarkemmin kohteen sisustusmateriaaleihin sisustusesitteestämme:

Lue esite tästä

Sisustusgalleria