As. Oy Espoon Soukanniemen Loiste | Vapaat kolmiot | Myydään kolmiot | Neliöt | Myydään neliöt Espoo - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Espoon Soukanniemen Loiste
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Espoon Soukanniemen Loiste
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Espoon Soukanniemen Loiste

Unelmien asumista Espoon Suvisaariston kainalossa

Meren ympäröimälle niemelle 25 minuutin ajomatkan päähän Helsingin Kampista nousee kolme vaaleaa, kaksikerroksista rivitaloa.

Etsitkö kotia Espoosta?

Haaveiletko järkevänhintaisesta kodista rauhallisella merellisellä alueella, mutta kuitenkin lähellä pääkaupungin työpaikkoja ja huvituksia? Meren ympäröimälle niemelle 25 minuutin ajomatkan päähän Helsingin Kampista nousee kolme vaaleaa, kaksikerroksista rivitaloa. Luonnon ympäröimällä asuinalueella voit aistia meren läheisyyden, sekä nauttia luonnon tarjoamasta rauhasta. Voit lenkkeillä rauhallisessa saaristossa tai istua rantakivillä nauttimassa auringonlaskusta, mahdollisuudet ovat rajattomat. 

Nämä kodit hurmaavat valoisuudellaan, tyylikkäällä designilla sekä rauhallisella sijainnillaa. Valitse omasi viihtyisien kolmioiden ja 4-5 huoneen perheasuntojen joukosta!

Toimivat pohjaratkaisut perheellesi

Kolmiokodin alakerta koostuu eteisestä, yhdistetystä keittiö-olohuone-ruokailutilasta sekä kylpyhuoneesta suihkuvarauksella. Olo- ja ruokailuhuone jatkuu viihtyisän terassin kautta omalle pikku pihalle. Yläkerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta sekä toinen kylpyhuone omalla saunalla. Yläkerran kahdesta makuuhuoneesta on molemmista käynti omalle parvekkeelleen -jolla on mukavasti tilaa vilvoitella vaikkapa löylyjen lomassa! 

Monipuoliset palvelut

Shoppailemaan ajaa Isoon Omenaan alle vartissa ja kaikki Kampin liikenneyhteydet ovat noin 25 minuutin ajomatkan päässä. Soukanniemessä tämä kaikki on mahdollista! Hyvät kulkuyhteydet yksityisautolla sekä julkisillakin takaavat sulavan liikkumisen niin Espoon sisällä kuin Helsingin suuntaankin. Parin kilometrin päässä sijaitsevat niin neuvola, useampi kunnallinen päiväkokti, koulu, uimaranta kuin luistinratakin. Lukion pihaan pyöräilee 10 minuutissa ja pääkaupunkiseudun opiskelutarjonta on tietysti vailla vertaa koko Suomessa - Espoon oma Aalto-yliopisto etunenässä. 

Hyvä sijainti pääkaupungin kainalossa

Soukanniemessä arki sujuu astetta ihanammin. Saaristo sekä hyvät lähipalvelut yhdistettyinä Espoon ja Helsingin työpaikka-, ja kulttuuritarjontaan takaavat sen, ettei elämänlaadusta puutu yhtäkään avainelementtiä. Länsimetron toisessa vaiheessa metroliikennettä tullaan jatkamaan Matinkylästä Kivenlahteen, ja tällöin myös Soukka tulee saamaan oman metroasemansa. Metroasema tulee sijoittumaan Soukantorin tuntumaan, eli n. 2 kilometrin päähän As Oy Espoon Soukanniemen Loisteesta ja Säihkeestä.

”Meri, rauha, palvelut ja hyvät yhteydet - niistä on suomalaisten rakkaimmat asumisunelmat tehty. Espoon Soukanniemi toteuttaa nämä haaveet pilkulleen. Soukanniemi on idyllinen pientaloalue, jota meri syleilee kolmesta suunnasta. Soukanniemen äänimaisemaa hallitsevat kaislojen kahina ja lintujen laulu, mutta Helsingin ydinkeskustan humuun hurauttaa alueelta silti jopa 25 minuutissa. Voisiko oman kodin sijainnilta enää parempaa toivoakaan?”
Anna Isotalo, Asuntomyyjä
Optimi-tuoteperhe, Lehto Asunnot Oy

 

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Rauhallisuus ja luonto

As Oy Espoon Soukanniemen Loiste rakentuu nimensä mukaisesti Soukanniemeen, Suomenlahden rannalle. Kohteen ympäristö on pääasiallisesti metsää, pientaloalueita sekä upeita saaristomaisemia. Voit vaikka pyöräillä Suvisaaristoon, joka on pääkaupunkiseudun lounaisin kolkka!

Monipuoliset palvelut

Asuinkohteen lähiympäristöstä löytyy peruspalveluiden lisäksi kauppakeskukset Lippulaiva sekä Iso Omena. Lippulaivaan on alle 10 minuutin ajomatka, Isoon Omenaan alle vartti.

Hyvät kulkuyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet yksityisautolla ja julkisilla takaavat helpon liikkumisen Espoon sisällä ja Helsingin suuntaan. Länsimetron toisessa vaiheessa myös Soukka saa oman metroasemansa, mikä helpottaa liikkumista entisestään!

Muovattavat sisustusratkaisut

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sisustuskokonaisuuksia joista kukin asunnonostaja voi itse valita mieluisimman, tai halutessaan yhdistellä elementtejä kokonaisuuksien väliltä mieleisen kokonaisuuden löytymiseksi.

Kohteen osoite: Kilvoituksentie 2, 02360 Espoo

Alueen palvelut

- Kirjasto 1,9 km
- K-supermarket 2,5 km
- Apteekki 2,5 km
- R-Kioski 2,5 km
- Kauppakeskus Lippulaiva 3,5 km
- Espoonlahden uimahalli 3,5 km
- Espoonlahden urheilupuisto 3 km
- Iso Omena 7,7 km
- Kamppi 20 km

Helmikuu 2018

Varattavissa

Maaliskuu 2018

Aika tehdä kaupat, nimet paperiin ja uuden kodin valmistumista odottamaan!

Toukokuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

LINJAKKAAN VAALEAA SKANDI-DESIGNIA PARHAIMMILLAAN

Kaikki asunnot on suunniteltu, varusteltu ja sisustettu tyylikkäästi ja ensiluokkaisin materiaalein. Yleisvaikutelma on avara, moderni ja skandinaavisen vaalea. Eteisessä asukkaat toivottaa tervetulleiksi Laattapisteen kaunis ja hyvin kulutusta kestävä tumman- tai vaaleanharmaa laattalattia. Muualla asunnossa jalkoja hellii Upofloorin vaalea laminaatti. Puustellin kaapistot viimeistelevät linjakkaan ilmeen.

Keittiön kodinkoneet – jääkaappipakastin, kalusteuuni, induktioliesi sekä integroitu astianpesukone - ovat Elektroluxin mallistoa. Keittiön kaappistojen viimeistely on niin ikään peittävän valkoinen ja välitilaa koristaa valkoinen lasi.

Yläkertaan noustaan Tähtiportaalta tilattuja peittävän valkeita avoportaita. Moderni, tyylikäs ja viimeistelty vaalea linja jatkuu sielläkin aina pesuhuoneeseen ja saunaan asti. Pesuhuoneen tilan tuntua korostaa matta tai kiiltävä, 20x40-senttinen valkoinen Laattapisteen seinälaatta. Lattiaa koristaa seesteinen vaalean- ja tummanarmaa 10x10cm -koon laatoitus samasta mallistosta. Saunan paneelit ja lauteet ovat tervaleppää ja kiuas Harvian upea ja moderni Cilindro. Suihku ja hanat ovat Oraksen käsialaa.

Sisustusgalleria

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
 • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: