Idyllinen rivitalokohde Espoon Soukanniemessä - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Espoon Soukanniemen Säihke
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Espoon Soukanniemen Säihke
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Espoon Soukanniemen Säihke

Idyllinen rivitalokohde Espoon Soukanniemessä

Unelmien rivitaloasumista saaristomaisemissa, Suomenlahden rannalla.

Rauhallinen asuinalue

As Oy Espoon Soukanniemen Säihke rakentuu Espoon Soukanniemeen, Matinkylän ja Sarvvikin välimaastoon, rauhalliselle pientaloalueelle. Luonnon ympäröimällä asuinalueella voit aistia meren läheisyyden, sekä nauttia luonnon tarjoamasta rauhasta. Voit lenkkeillä rauhallisessa saaristossa tai istua rantakivillä nauttimassa auringonlaskusta, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Monipuoliset palvelut

Alueen asukkaita palvelee niin lähialueen peruspalvelut kuin lähistöltä löytyvät kauppakeskukset Lippulaiva ja Iso Omena. Hyvät kulkuyhteydet yksityisautolla sekä julkisillakin takaavat sulavan liikkumisen niin Espoon sisällä kuin Helsingin suuntaankin.

Länsimetron toisessa vaiheessa metroliikennettä tullaan jatkamaan Matinkylästä Kivenlahteen, ja tällöin myös Soukka tulee saamaan oman metroasemansa. Metroasema tulee sijoittumaan Soukantorin tuntumaan, eli n. 2 kilometrin päähän As Oy Espoon Soukanniemen Loisteesta ja Säihkeestä.

Mahdollisuus päättää sisustuksesta

Asukkailla on käytössään monipuolinen sisustusmateriaalien valikoima joista kukin voi muovata kotinsa sisustuksen itsensä näköiseksi. Laadukkaat pintamateriaalit, sekä Puustellin keittiöt eivät jätä ketään kylmäksi!

 

 

*Sivulla käytetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kaikki sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Sisustusteemoja kuvaavat visualisoinnit ovat suuntaa antavia kuvia siitä, miten voit muokata pintojen värejä. Esitetyt keittiöt ja keittiökoneet eivät välttämättä ole samoja kuin tässä kohteessa käytetyt keittiöt. Malliston yksityiskohdat ja varusteet on määritelty myyntiasiakirjoissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä. Huoneistoihin voi tulla myyntikuvista poikkeavia tekniikan edellyttämiä alaslaskuja tai kotelointeja. 

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Rauhallisuus ja luonto

As Oy Espoon Soukanniemen Säihke rakentuu nimensä mukaisesti Soukanniemeen, Suomenlahden rannalle. Kohteen ympäristö on pääasiallisesti metsää, pientaloalueita sekä upeita saaristomaisemia. Voit vaikka pyöräillä Suvisaaristoon, joka on pääkaupunkiseudun lounaisin kolkka!

Monipuoliset palvelut

Asuinkohteen lähiympäristöstä löytyy peruspalveluiden lisäksi kauppakeskukset Lippulaiva sekä Iso Omena. Lippulaivaan on alle 10 minuutin ajomatka, Isoon Omenaan alle vartti.

Hyvät kulkuyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet yksityisautolla ja julkisilla takaavat helpon liikkumisen Espoon sisällä ja Helsingin suuntaan. Länsimetron toisessa vaiheessa myös Soukka saa oman metroasemansa, mikä helpottaa liikkumista entisestään!

Muovattavat sisustusratkaisut

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sisustuskokonaisuuksia joista kukin asunnonostaja voi itse valita mieluisimman, tai halutessaan yhdistellä elementtejä kokonaisuuksien väliltä mieleisen kokonaisuuden löytymiseksi.

Kohteen osoite: Kilvoituksentie 4, 02360 Espoo

Alueen palvelut

- Kirjasto 1,9 km
- K-supermarket 2,5 km
- Apteekki 2,5 km
- R-Kioski 2,5 km
- Kauppakeskus Lippulaiva 3,5 km
- Espoonlahden uimahalli 3,5 km
- Espoonlahden urheilupuisto 3 km
- Iso Omena 7,7 km
- Kamppi 20 km

Toukokuu 2017

Kohde varattavissa

Touko-kesäkuu 2017

Aika tehdä kaupat, nimet paperiin ja uuden kodin valmistumista odottamaan!

Toukokuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Sisustusgalleria

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
 • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE