As. Oy Espoon Valoviitta – Kaupunkiasumista parhaimmillaan Espoon Saunalahdessa - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As Oy Espoon Valoviitta
 • 3
  Tee varaus
  As Oy Espoon Valoviitta
 • 4
  Valitse materiaalit
  As Oy Espoon Valoviitta

Kaupunkiasumista parhaimmillaan Espoon Saunalahdessa

Valoviitan uutuuskodit rakentuvat upealle paikalle Espoon Saunalahden merelliseen ympäristöön.

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Saunalahteen on rakentunut korkeatasoinen asuinalue tuhansille asukkaille. Alueella on erinomaiset lähipalvelut sekä uusi hieno koulu. Saunalahden alue kehittyy entisestään ja laajenee Kummelivuorensuulle Kauklahdenväylän varteen. Lenkkipolut merenrannassa, Espoon Keskuspuiston läheisyys, lukuisat lähistöllä olevat venesatamat sekä Sarfvikin golfkenttä tarjoavat harrastajille hienoja kokemuksia ja uusia mahdollisuuksia.

Hyvät kulkuyhteydet

Saunalahdesta pääsee vaivattomasti kulkemaan vieressä kulkevaa Länsiväylää pitkin Helsingin keskustaan niin bussilla kuin omalla autolla. Helsingin keskustaan hurauttaakin vaivatta autolla noin 20 minuutissa. Kulkeminen Matinkylään, Tapiolaan, ja Helsingin keskustaan helpottuu merkittävästi, kun Länsimetron jatke valmistuu Kivenlahteen asti, asemalle tulee matkaa vain noin kilometri.

Monipuoliset palvelut

Saunalahdessa on uusi iso S-Market, uusi upea koulu, päiväkoti, kirjasto ym. arkipäivän palvelut löytyvät aivan kävelymatkan etäisyydeltä. Lisää palveluita löytyy Espoonlahdesta ja Suomenojan alueelta.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Valoviitan asuntovalikoima on suunniteltu muuttuviin asumisen tarpeisiin. Koteja löytyy niin sinkuille kuin eri kokosille perheillekin. Upeat kattohuoneistot kruununa. Huonetilat on suunniteltu tehokkaiksi, toimiviksi, valoisiksi ja helposti kalustettaviksi. Huoneistokohtaiset saunat on korvattu saunaosastolla, jonka yhteydessä on mukavat oleskelutilat.

Nero

Lehto Neron tarina alkoi, kun Lehdon pääomistaja Hannu Lehto halusi ratkaista kohtuuhintaisten asuntojen ongelman. Suomessa on valtava tarve järkevän hintaiselle, toimivalle ja hyvällä paikalla olevalle kaupunkikodille. Ratkaisimme tämän haasteen Nero-asuntotuotteella, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Erinomainen sijainti ja ympäristö

Espoon Valoviitasta on Helsingin keskustaan matkaa noin 18 km. Laadukas, korkeatasoinen asuinalue toimivine palveluineen takaa asumisen helppouden. Alueella hyvät harrastusmahdollisuudet.

Monipuoliset ja hyvät palvelut

Saunalahdessa on uusi iso S-Market, uusi upea koulu, päiväkoti, kirjasto ym. arkipäivän palvelut löytyvät aivan kävelymatkan etäisyydeltä. Lisää palveluita löytyy Espoonlahdesta ja Suomenojan alueelta.

Nopeat ja sujuvat liikenneyhteydet

Valmiit liikenneyhteydet takaavat nopean ja vaivattoman liikkumisen Espoon alueella sekä eri kaupunginosien välillä. Kulkeminen on helppoa, halusitpa liikkua sitten omalla autolla, polkupyörällä tai yleisillä kulkuneuvoilla. Saunalahdesta on suorat bussiyhteydet mm. Helsingin keskustaan sekä läheisiin keskuksiin, kuten Matinkylään ja Tapiolaan.

Toimivat ja avarat pohjaratkaisut

Valoviitan asuntovalikoima on suunniteltu muuttuviin asumisen tarpeisiin. Koteja löytyy niin sinkuille kuin eri kokoisille perheillekin. Huonetilat ovat tehokkaita ja toimivia, valoisia ja helposti kalustettavia.

Yksilölliset sisustusvaihtoehdot

Valittavanasi on mukava valikoima pintamateriaaleja, joilla voit luoda uuteen kotiisi haluamasi tyylin. Voit valita mieleisesti sisustuksen kolmesta sisustussuunnittelijan luomasta vaihtoehdosta tai yhdistellä vaihtoehdoistamme toiveittesi mukaisen kokonaisuuden.

Kohtuuhintaista asumista

Erinomaisen suunnittelun ja talousohjatun rakentamistapamme ansiosta Espoon Valoviitan asunnot ovat alueen kohtuuhintaisimpia! Missiomme on, että kohtuuhintaiset asunnot ovat mahdollisia myös pääkaupunkiseudulla!

Kohteen osoite: Kummelivuorentie 15, 02330 ESPOO

Alueen palvelut

- S-market 700 m
- Saunalahden koulu ja kirjasto 800 m
- Bussipysäkki 600 m
- Kivenlahden tuleva metroasema 1 km
- Iso Omena 7 km
- Tapiola 10 km
- Kamppi 18 km

Syyskuu 2017

Kohde ennakkomarkkinointiin

Syys-lokakuu 2017

Aika tehdä kaupat, nimet paperiin ja uuden kodin valmistumista odottamaan!

Loppuvuosi 2018

Arvioitu valmistumisajankohta – avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Sisustusgalleria

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen tarkemmin
 • Tutki sisustusvalikoimaa tarkemmin
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE