Viihtyisä rivitalokohde Helsingin Mellunkylässä - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Helsingin Huhtakivi
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Helsingin Huhtakivi
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Helsingin Huhtakivi

Viihtyisä HITAS-kohde Helsingin Mellunkylästä

Asuntoarvontaan osallistumisaika on päättynyt

Arvonta-aika on nyt päättynyt, voittajiin otetaan yhteyttä ensi tilassa. Kiitos kaikille asuntoarvontaan osallistuneille!

Rauhallinen asuinalue

As Oy Helsingin Huhtakivi rakentuu Helsingin Mellunkylään rauhalliselle pientaloalueelle. Asuinaluetta ympäröivä luonto tarjoaa mukavaa vastapainoa lähialueen vilinälle.

Monipuoliset palvelut

Alueella on palveluita aina ruokakaupoista kirpputoreihin ja kuntosaleihin. Alle kilometrin päässä asuinalueesta löytyy 2 koulua, päiväkoti, ruokakauppoja ja paljon muuta. Kuntosalille kävelee reilussa 10 minuutissa, eikä metroasemalle ja terveyskeskukseenkaan juuri pidempi matka ole.

HITAS-hinta ilman HITAS-sääntelyä

Rakentaja on saanut edullisen vuokratontin Helsingin kaupungilta hintakontrolloitua tuotantoa varten. Rakentaja joutuu hyväksyttämään asuntojen hinnat HITAS-lautakunnalla, HITAS-hinnoitteluohjeiden mukaisesti. Hintakontrolloitujen asuntojen jälleenmyyntiä ei kuitenkaan rajoiteta. Asunnonostaja saa hinnoitella asunnon vapaasti seuraavalla myyntikerralla.

Hintakontrolloitu asuntotuotanto

Hintakontrolloitu asuntotuotanto tarkoittaa, että asuntoja myydään HITAS-hintaan ilman HITAS-sääntelyä. Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavia asioita:
- Rakentaja on saanut edullisen vuokratontin Helsingin kaupungilta hintakontrolloitua tuotantoa varten
- Rakentajan täytyy hyväksyttää asuntojen hinnat HITAS-lautakunnalla, HITAS-hinnoitteluohjeiden mukaisesti.
- Rakentajan tulee järjestää myynti HITAS-ohjeiden mukaisesti, eli rakentaja suorittaa asunnoissa HITAS-arvonnan ja toimittaa kauppakirjat Helsingin kaupungin asunto-osastolle. 

Hintakontrolloitujen asuntojen jälleenmyyntiä ei kuitenkaan rajoiteta. Ensimmäinen asunnonostaja saa hinnoitella asunnon vapaasti seuraavalla myyntikerralla. Asiakas voi omistaa HITAS-asunnon, vaikka omistaakin hintakontrolloidun asunnon. 

Yhtiöjärjestykseen ei tule HITAS-klausuuleja. Käytännössä hintakontrolloitu asuntotuotanto tarkoittaa sitä, että rakentajan täytyy hinnoitella ja myydä asunnot HITAS-asuntojen tavoin. Asuntojen myyntihinta ja myyntitapa on säännelty. Kun rakentaja allekirjoittaa kauppakirjan asiakkaan kanssa, sääntely loppuu. 

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Palvelut lähellä

Alueella on monenlaista palvelua aina ruokakaupoista kirpputoreihin ja kuntosaleihin. Alle kilometrin päästä löytyy esimerkiksi kaksi koulua, ruokakauppoja, kuntosali, terveyskeskus yms.

Rauhallinen asuinalue

As Oy Helsingin Huhtakivi rakentuu Mellunkylän keskustan kupeeseen, rauhalliselle pientaloalueelle. Asuinaluetta ympäröi kaunis luonto joka tarjoaa hyvää vastapainoa lähialueen vilinälle.

Hyvät kulkuyhteydet

Bussipysäkki löytyy reilun 500 metrin päästä, metroasema sijaitsee vain kilometrin päässä. Matka metrolla Kamppiin kestää n. 30 minuuttia, Itäkeskukseen vartin.

HITAS-hinnat

Tämän kohteen asunnot myydään HITAS-hintaan mutta kuitenkin ilman tavanomaista HITAS-sääntelyä. Kysy kohteen myyjältä lisätietoa hinnoittelustamme.

Kohteen osoite: Huhtakivenkuja 2

Alueen palvelut

- Naulakallion koulu n. 200 m
- Mellunmäen koulu n. 450 m
- Koirapuisto 350 m
- K-market Mellunmäki 1 km
- K-supermarket Masi 650 m
- Mellunmäen metroasema n. 800 m
- Kuntosali 750 m
- Terveyskeskus n. 1,1 km
- Helsingin yhteislyseo n. 3 km
- Itis n. 4 km
- Helsingin keskusta n. 15 km

Helmikuu 2018

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Lisätietoa sisustusvalinnoista myyjältä.

Sisustusgalleria

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu tarkemmin alueen palveluihin
 • Näe miten asunnot hinta muodostuu
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE