As Oy Helsingin Suutari - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As Oy Helsingin Suutari
 • 3
  Tee varaus
  As Oy Helsingin Suutari
 • 4
  Valitse materiaalit
  As Oy Helsingin Suutari

HUOM! Puolihitas-arvonta jatkuu 20.4. saakka. Osallistu arvontaan nyt!

As. Oy Helsingin Suutarista löydät nykyaikaiset, viihtyisät sekä modernit ratkaisut

Koillis-Helsinkiin idylliselle Suutarilan pientaloalueelle rakennetaan pian kaksi tyylikästä rivitaloa, joissa on yhteensä 16 kaunista ja toimivaa asuntoa.

Viehättävä porrastettujen rivitaloasuntojen kokonaisuus

Kaikki As. oy Helsingin Suutarin huoneistot ovat kaksikerroksisia ja herkullisen tyylikkäitä. Viehättävästi porrastettujen rivitalojen arkkitehtuuri on modernia, kodikasta ja linjakasta. Kaikista kodeista löytyy pieni kuisti, terassi ja oma sauna ja oma ulkovarasto. Yläkerran ranskalaiset parvekkeet antavat kodeille hienostunutta ilmettä sekä sisätiloihin valoa ja avaruutta. Alakerran oleskelutilaan soljuu valoa suuresta terassille ja pihalle antavasta ikkunasta. Pohjaratkaisut ovat selkeitä ja täydellisen toimivia: alhaalla kokataan ja viihdytään, ylhäällä levätään ja rentoudutaan!

Osallistu arvontaan ja jos onni potkaisee, pääset ostamaan unelmiesi kodin unelmiesi alueelta ja mikä parasta, unelmiesi hintaan!

Puistokaupunginosan idylliä

Pientalovoittoinen Suutarila houkuttelee erityisesti asuinympäristön turvallisuutta ja rauhallisuutta arvostavia asukkaita. Idyllisessä kaupunginosassa on useita puistoja kuten upea Suutarilan rantapuisto ulkoilureitteineen. Leikkipuisto Linnunrata (2,2km) toivottaa uudet tulijat tervetulleiksi ohjattuun perhe- ja kerhotoimintaan. Myös perheen pienimmille löytyy puuhaa, sillä Linnunradalla leikkivälineiden, uima-altaan ja pelikentän lisäksi tarjolla on muun muassa savipaja, navetta ja eläinaitaukset! Sadesäälläkään ei aika tule pitkäksi, sillä Suutarilasta pääsee helposti Vantaan puolelle tiedekeskus Heurekaan, viihdekeskus Flamingoon tai ostoskeskus Jumboon aikaa viettämään.

Koulut ja palvelut löytyvät mukavan läheltä

Suutarila on Pohjois-Helsingin luonnonläheinen alue, joka on silti lähellä kaikkea. Suutarilan sekä naapuri-Vantaan houkutukset sujuvoittavat asukkaiden arkea ja varmistavat, että aikaa jää tärkeimpään eli kiireettömään yhdessäoloon. Lähin päiväkoti on 100 metrin päässä ja kilometrin säteeltä löytyy kaksi muutakin päiväkotia. Siltamäen ala-asteelle on 600 metriä ja Suutarinkylän peruskoululle  1,1km. Helsingin suosittu medialukio sijaitsee 2,4 kilometrin päässä ja kirjastollekin (1,3km) polkaisee nopeasti.  Päivittäiset ruokaostokset hoituvat kädenkäänteessä vain 300 metrin päässä sijaitsevassa K-marketissa. Suurempia ostoksia varten voi suunnata Tammiston K-Citymarketiin (2km) tai kauppakeskus Jumboon (3,6km). Helsinkiin pääset reilussa puolessa tunnissa.

Yhteydet pelaavat täälläkin

Suutarilasta on mainiot kulkuyhteydet niin Helsinkiin, Vantaalle kuin kauas maailmallekin. Kehä III:lle on vain reilun parin kilometrin matka, Helsingin keskustaan ajaa noin 25 minuutissa. Tikkurilaan surauttaa 11 minuutissa ja Tammistoon vain kuudessa minuutissa. Tapanilan asema sijaitsee 2,6 kilometrin päässä ja Malmin asemalle on matkaa 2,8 kilometriä. Helsinki-Vantaan lentokentältä kotiin ennättää alle vartissa.

Koti edullisella vuokratontilla!

Kohde on Puoli-HITAS, mikä tarkoittaa sitä, että asunnot myydään HITAS-hintaan ilman HITAS-sääntelyä. Olemme siis saaneet edullisen vuokratontin Helsingin kaupungilta puolihitas-asuntotuotantoa varten. Suunnittelimme siis tontille moderneja rivitaloasuntoja, joissa suunnittelun lähtökohtana on ollut tehokkuus. Tässä kohteessa hinta ja laatu kulkevat käsikkäin!

Ei jälleenmyynnin sääntelyä!

Puolihitas asuntotuotanto tarkoittaa, että asuntoja myydään HITAS-hintaan ilman HITAS-jälleenmyynnin sääntelyä. Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavia asioita:

- Rakentaja on saanut edullisen vuokratontin Helsingin kaupungilta Puolihitas tuotantoa varten
- Rakentajan täytyy hyväksyttää asuntojen hinnat HITAS-työryhmässä, HITAS-hinnoitteluohjeiden mukaisesti.
- Rakentajan tulee järjestää myynti HITAS-ohjeiden mukaisesti, eli rakentaja suorittaa asunnoissa arvonnan ja toimittaa kauppakirjat Helsingin kaupungin asuntopalveluille. 

Puolihitas asuntojen jälleenmyyntiä ei kuitenkaan säännellä. Ensimmäinen asunnonostaja saa hinnoitella asunnon vapaasti seuraavalla myyntikerralla. Asiakas voi ostaa Puolihitas-asunnon, vaikka omistaakin Hitas-asunnon.

Yhtiöjärjestykseen ei tule HITAS-klausuuleja. Käytännössä Puolihitas asuntotuotanto tarkoittaa sitä, että rakentajan täytyy hinnoitella ja myydä asunnot HITAS-asuntojen tavoin. Asuntojen myyntihinta ja myyntitapa on säännelty. 

--> Katso arvonnan ohjeet tästä

Optimi

Mitä koti merkitsee sinulle? Paikkaa, jossa kokea elämän merkityksellisimpiä hetkiä, viettää aikaa rakkaiden parissa? Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista. Loimme asuinympäristön, jossa kaikki tämä on mahdollista.

Rauhallisuus ja luonto

As Oy Helsingin Suutari rakentuu nimensä mukaisesti Suutarilaan, puistojen ympäröimäksi. Kohteen ympäristössä on paljon puistoaluetta, jossa ulkoilu ja harrastaminen on helppoa. Voit vaikka lähteä kävelylle puistoon tai pelata frisbeegolfia ystävien tai perheen kesken.

Monipuoliset palvelut

Asuinkohteen lähiympäristöstä löytyy peruspalveluiden lisäksi kauppakeskus Jumbo-Flamingo. Ajomatka kauppakeskukseen on noin 5km. Lähikauppa K-market löytyy noin 300 metrin päästä.

Hyvät kulkuyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet yksityisautolla ja julkisilla takaavat helpon liikkumisen muassa Helsingin sisällä.

Muovattavat sisustusratkaisut

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet yhteen laadukkaat sisustusmateriaalit, joista kukin asunnonostaja voi itse valita mieluisimman kokonaisuuden tulevaan kotiinsa.

Kohteen osoite: Pertunkuja11 Helsinki Suutarila

Alueen palvelut

Kohteen oikea osoite on Pertunkuja 11 (ei vielä löydy karttapalveluista)

K- Market Töyrynummi 300m
Alepa Tapaninkylä 1,5km
K-Citymarket Tammisto, 2km
Jumbo-Flamingo 3,6km

Päiväkoti Perttu 100m
Päiväkoti Himmeli 800m
Päiväkoti Immola 1km

Siltamäen ala-aste 600m
Suutarinkylän peruskoulu 1,1km
Helsingin medialukio 2,4km
Tikkurilan lukio 5,9km

Suutarilan terveysasema 1,2km
Malmin sairaala 2,2km

Tapanilan urheilukeskus 2km
Tapaninvainion uimaranta 1,5km
Siltamäen liikuntapuisto 900m
Siltamäen uimahalli 1,1km
Suutarilan kirjasto 1,3km

Tapanilan asema 2,6km
Malmin asema 2,8km

Maaliskuu 2018

Arvonta

Joulukuu 2018

Arvioitu valmistumisaika

Sisustusgalleria

Sisustussuunnittelijamme ovat koonneet sinua varten upean kokoelman laadukkaita sisustusmateriaaleja, joista valitsemalla teet kodistasi juuri sinun näköisesi! Optimi-kokonaisuuden huipputyylikkäillä sisustus- ja kalustevaihtoehdoilla luot kodistasi persoonallisen, tyylikkään ja upean kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin.