As. Oy Järvenpään Kvartetti - Lehto Asunnot
 • 1
  Tutustu kohteeseen
  As. Oy Järvenpään Kvartetti
 • 3
  Tee varaus
  As. Oy Järvenpään Kvartetti
 • 4
  Valitse materiaalit
  As. Oy Järvenpään Kvartetti

Vain yksi yksiö ja yksi kolmio jäljellä!

Haluatko ostaa asunnon Kvartetista ilman omia säästöjä? Lehto Rahan avulla se on mahdollista!

Lehto Raha on uudenlainen palvelu ensiasunnon ostamiseen. Palvelu mahdollistaa oman asunnon ostamisen ilman vuosien säästämistä. Sen sijaan, että joudut säästämään vuosia asunnon omarahoitusosuutta varten, voit muuttaa valitsemaasi kotiin (vuokralle) välittömästi kohteen valmistuttua ja vuoden asuttuasi voit ostaa asunnon palvelun kautta keräämän omarahoitusosuuden avulla itselleen. Kiinnostuitko? Katso kuinka paljon hyödyt Lehto Rahasta klikkaamalla tästä.

Katso mitkä asunnot ovat hankittavissa Lehto Rahalla Kvartetista klikkaamalla tästä!

videocover.1200x0-is.jpg

Laatua kohtuuhintaan

Sibeliuksen Ainolan maisemiin Järvenpään Lepolaan kohoaa As. Oy Järvenpään Kvartetti, Lehdon Deco-tuoteperheen uusi lippulaiva, neljän puupäällysteisen luhtitalon viehättävä kokonaisuus. Deco-luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen.

Ainolan junaseisakkeen lähellä

Järvenpään Lepola III on uusi asuinalue, joka on jatkoa suositulle Lepola II alueelle. Erityisen suotuisan alueesta tekee erinomaiset kulkuyhteydet viereiseltä Ainolan junaseisakkeelta. Seisakkeelle on matkaa vain n. 500 metriä. Yhteensä alueella opiskelee lähes 2000 opiskelijaa, mikä tekee tästä kohteesta myös erittäin houkuttelevan sijoitusmielessä!

Parvekkeelliset valoisat asunnot

Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti tilaviin ja valoisiin oleskelutiloihin, joissa suurin osa valveillaoloajasta yleensä vietetäänkin. Luonnonvaloa tulvii sisään suurista ikkuna-ovi yhdistelmistä, joista on myös käynti parvekkeelle. Nyt sinulla ostajana on mahdollisuus päästä valitsemaan mieleinen sisustus suunnittelijoidemme valmiiden ehdotusten pohjalta. Asunnot ovat laadukkaasti sisustettu ja varustettu mm. integroiduilla kodinkoneilla, induktioliedellä ja nykyaikaisella keittiön komposiittialtaalla. Omenapuiden ympäröimästä pihapiiristä löytyy oleskelu ja leikkialueita moneen makuun ja tarpeeseen. Lapsille on virikkeellinen, suojaisa ja turvallinen leikkialue sisäpihan keskiössä. Autoileville ihmisille on parkkipaikkoja vähintäänkin riittävästi.

Liikenneyhteydet parasta a-luokkaa

Kvartetti nousee rauhalliselle alueelle lähelle oppilaitoksia ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle. Ainolan junaseisakkeelle on vain puolisen kilometriä, ammatti- ja seurakuntaopistoille 800 metriä, uimarannalle reilu kilometri ja keskustaan 2,5 km. Lähimpään ruokakauppaan polkaisee muutamassa minuutissa. Elämänlaatua tarjoava luonnonläheinen alue on ihanteellinen varsinkin vuokramarkkinoita ajatellen.

Sibeliuksen maisemiin

”Helsingissä laulu kuoli sisälläni”, valitteli Sibelius, ja rakennutti Ainola-nimisen huvilan Järvenpäähän, parin sadan metrin päästä paikasta, johon As. Oy Järvenpään Kvartetti nousee nyt. Järvenpäässä itsenäisyytemme syntyvuosien taiteilijoita veti puoleensa pääkaupungin läheisyys mutta myös luonnon rauha. Sama yhdistelmä, joka tekee Lepolan alueesta Järvenpäässä vastustamattoman asuinkohteen nytkin, 2020-luvun taitetta lähestyttäessä.

Jean Sibeliuksen luomistyölle muutto oli onnenpotku. Mestarin omin sanoin:

”Suurimman osan olen säveltänyt Ainolassa. Minusta tuntuu aina, että jokaisen pitää elää metsässä taikka suuressa kaupungissa. Täällä Ainolassa tämä hiljaisuus puhuu.” (Lähde: www.ainola.fi)

Sijoitusasuntoa hankkimassa?

Punnitsetko kannattaako sijoitusasunto mieluiten hankkia Helsingistä, sen isoista naapureista vai kehyskunnista? Tutkimus puhuu kehyskuntien puolesta! Pellervon taloustutkimuksen mukaan yksiöiden vuokratuotto ennen veroja on nimittäin pääkaupunkiseudulla korkein nimenomaan kehyskunnissa – kuten Järvenpäässä! (Lähde: Suomen vuokranantajat.) Kehyskuntien joukossa dynaaminen Järvenpää loistaa erityisesti koulutuspaikkojen määrällä. Kaupungissa opiskelee tuhansia eri alojen opiskelijoita, minkä takia laadukkaat, pienet vuokra-asunnot viedään täällä nopeasti käsistä. 

Järvenpää on luontopitäjä

Mukavan kokoisessa kaupungissa luonto on aina lähellä ja liikuntaharrastusmahdollisuudet samoin. Lemmenlaakson lehdon ja Tuusulanjärven lintuveden luonnonsuojelualueet kuululvat Natura 2000 -ohjelman piiriin. Rantapuiston vieressä sijaitsee lintujensuojelualue, jossa lintujen elämää Tuusulanjärvellä voi  katsella ja kuunnella lintutornista aivan keskustan tuntumassa!

Liikuntalajeja Järvenpäässä voi harrastaa monipuolisesti ratsastuksesta, jalkapallosta ja jääkiekosta ringetteen, pesäpalloon, jalkapalloon ja koripalloon. Talvipakkasilla paikalliset kiristävät luistimet jalkaan ja lähtevät suihkimaan Tuusulanjärvelle auratulle luistinradalle! Kvartetista pääsee kätevästi niin lenkille tai uimaan järvimaisemiin, futista pelaamaan Ainolan nurmelle kuin ratsastamaan läheiselle tallillekin.

Deco

Lehto Deco -pienkerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

NOPEA VALMISTUMISAIKA

Modulaarinen rivi- ja luhtitalokonseptimme mahdollistaa asuntojen nopean ja edullisen toimituksen. Rakentamisesta lähes 80 % tapahtuu sarjatuotantona kuivissa tehdasolosuhteissa. Työmaa-aika kestää kohteen koosta riippuen vain noin neljä kuukautta.

LAADUKAS LOPPUTULOS

Taloelementit rakennetaan valmiiksi Oulaisten tehtaallamme kuivissa sisätiloissa. Pitkälle jalostettu komponenttituotanto nopeuttaa työmaa-aikaa ja vähentää merkittävästi kosteudenhallintaan ja laatuun liittyviä riskejä. Saat nopeammin ja laadukkaampaa!

SAMAN PÄIVÄN AIKANA SÄÄLTÄ SUOJAAN

Valmiit asunnot kuljetetaan työmaalle ja asennetaan valmiin perustuksen päälle. Asunnot saadaan saman päivän aikana säältä suojaan, kun esivalmistetut kattoelementit asennetaan.

MARKKINOIDEN PARHAAT VAKIORATKAISUT

Lehto-konsernin kohtuuhintaiset laatuasunnot ovat markkinoiden halutuimpia! Konseptoitujen ratkaisujen ansiosta rakennamme erittäin korkealaatuisia asuntoja. Tutustu ylivoimaisiin vakioratkaisuihimme, joilla erotumme merkittävästi eduksemme alan yleisistä rakentamistavoista.

Kohteen osoite: Harava 1, 04400 Järvenpää

Alueen palvelut

HELSINKIIN 30 MINUUTISSA

Lepolan asuinalueelta on vain kävelymatka Ainolan juna-asemalla, josta junamatka Helsinkiin kestää alle 30 minuuttia. Bussiyhteydet Tuusulan ja Helsingin suuntaan ovat myös hyvät.

OPPILAITOKSET LÄHELLÄ

Lepolan kaupunginosan lähialueella sijaitsevat Seurakunta ja Keuda -ammattiopistot, Ratsastuskeskus Aino sekä Ainolan jalkapallokenttä. Kyrölän ja Jukolan koulut sekä ruokakauppa sijaitsevät kävelymatkan päässä. Järvenpään keskusta sijaitsee noin 2km matkan päässä, jossa on tarjolla kaupungin kaikki palvelut, kuten virastotalo, kaupat, kampaamot, ravintolat sekä uimahalli. Kulttuuria harrastaville keskustan tuntumassa sijaitsee myös Järvenpää-talo, jossa järjestetään monipuolisesti kulttuuri- ja musiikkitapahtumia.

 • Junaseisake 500m
 • Ammattiopisto 800m
 • Seurakuntaopisto 800m
 • Helsinki 36km
 • Päiväkoti 900m
 • Järvenpää 2,6km

Helmikuu 2018

Ennakkomarkkinointi alkaa

Maalis-huhtikuu 2018

Kauppojen teko alkaa

Helmikuu 2018

Rakentaminen alkaa

Marraskuu 2018

Arvioitu valmistuminen

Sisustusgalleria

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Kohteen sisustusvalinnat on jo tehty. Kysy myyjältä tarkemmat asuntokohtaiset tiedot.

Voit tutustua luhtitalotuotantoomme myös 360-videoesittelyiden avulla:

Yksiöt 360-esittely

Kaksiot 360-esittely

Kolmiot 360-esittely

Nämä 360-esittelyt tarjoavat yleiskuvaa luhtitalotuotannostamme. Eivät vastaa täysin tätä kohdetta.​

Lataa kohteen infopaketti

 • Tutustu tarkkoihin pohjakuviin ja asuntojen varustelutasoon
 • Näe miten asunnot hinta muodostuu
 • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin
Lataa

Tervetuloa sisäpiiriin!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon kaikista uusista Lehdon asuntokohteista ja pääset varaamaan asunnon jopa viikkoa ennen kuin kohteet tulevat julkisesti ennakkomarkkinointiin.

Mikäli haluat tiedon vain tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Tässä esite, ole hyvä

Tilaa tieto sinua kiinnostavista kohteista, täydennä tietosi alle

Täydennä profiiliasi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun kohde, josta kiinnostuit, tulee varattavaksi.

Mikäli haluat tiedon muista tarpeisiisi sopivista kohteista, täydennä profiilitietosi allaolevasta linkistä.

Täydennä profiiliasi

Virhe :(

Valitettavasti jotain meni pieleen: