Upeita luhtitaloja Järvenpään Lepolan alueella - Lehto Asunnot

Upeita luhtitaloja Järvenpään Lepolan alueella

Leppoisaa asumista kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Tuusulanjärven rantatien alueella!

Suosittu asuinalue

Järvenpään Lepola III on uusi asuinalue, joka sijoittuu n. 1,5 km etäisyydelle Järvenpään keskustasta etelään. Alue on jatkoa suositulle Lepola II alueelle. Erityisen suositun alueesta tekee erinomaiset kulkuyhteydet viereiseltä Ainolan junaseisakkeelta, jonne on kotioveltasi matkaa vain n. 400 metriä.  Alueella on lisäksi lähes 2000 opiskelijaa, mikä tekee tästä kohteesta myös erittäin houkuttelevan sijoitusmielessä!

Suojaisa pihapiiri

Suojaisasta pihapiiristä löytyy oleskelu- ja leikkialueita moneen makuun ja tarpeeseen. Syksyllä poimit omenat ja viinimarjat suuhusi omista pihapuista ja pensaista. Lapsille on virikkeellinen, suojaisa ja turvallinen leikkialue sisäpihan keskiössä. Autoileville ihmisille on auton parkkipaikkoja vähintäänkin riittävästi.

Järkevät pohjaratkaisut

Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti tilaviin ja valoisiin oleskelutiloihin, joissa suurin osa valveillaoloajasta yleensä vietetäänkin. Luonnonvaloa tulvii sisään suurista ikkuna-ovi yhdistelmistä, joista on käynti myös parvekkeelle. 

Asunnon ostajalla on lisäksi mahdollisuus vaikuttaa oman kotinsa sisustukseen. Olemme koonneet kattavan sisustus- ja pintamateriaalien valikoiman, josta kukin asukas voi valita mieleisensä sisustuksen sisustussuunnittelijoidemme kokoamista ehdotuksista. Kaikista asunnoista löytyy vakiona laadukkaat kodinkoneet, induktioliesi sekä nykyaikainen keittiön komposiittiallas. 

Deco

Lehto Deco -pienkerrostalokotien ja -luhtitalokotien suunnittelun lähtökohtana on ollut mahdollistaa laadukkaan ja tyylikkään kodin ostaminen mahdollisimman monelle. Suunnittelun keskiössä on ollut ihminen, joka vaatii kodiltaan erinomaista laatua, trendikkäitä sisustusvalintoja ja toimivia tilaratkaisuja, mutta jolle hinnan täytyy olla kohtuullinen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kauneutta, laatua ja toimivia tilaratkaisuja tavallisille ihmisille kohtuulliseen hintaan. Rakennamme kohteet hyvien kulkuyhteyksien ja helposti saavutettavien palveluiden äärelle. Työskentelemme uutterasti sen eteen, että voisimme tarjota näitä laadukkaita koteja aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Hyvä sijainti

Kohde sijoittuu vain 1,5 kilometrin päähän Järvenpään keskustasta etelään. Matka junalla keskustaan kestää vain 3 minuuttia!

Suojaisa pihapiiri

As Oy Järvenpään Sinfonian talot on rakennettu niin, että ne rajaavat sisäpihan puolelle suojaisan piha-alueen. Oleskelupaikkoja on reilusti, ja pihan keskiössä on lapsille suunnattu turvallinen ja virikkeellinen leikkipaikka!

Järkevät pohjat

Asunnot on suunniteltu niin, että oleskelutiloihin tulvii reilusti luonnonvaloa! Lisäksi asunnonostajalla on mahdollisuus vaikuttaa oman asuntonsa sisustusratkaisuihin.

Oiva sijoituskohde

Hyvät kulkuyhteydet, upea taloyhtiö sekä lähialueen lähes 2000 opiskelijaa tekevät tästä kohteesta erinomaisen sijoituskohteen!

Kohteen osoite: Harava 5, 04400 Järvenpää

Alueen palvelut

- Ainolan junaseisake 400 m
- Ammattiopisto 900 m
- Seurakuntaopisto 900 m
- Päiväkoti 900 m
- Järvenpään keskusta 1,5 km
- Helsinki 36 km

Maaliskuu 2017

Ennakkomarkkinointi käynnistyy.

Maaliskuu 2017

Rakentaminen alkaa.

Maalis-huhtikuu 2017

Myynti alkaa, on aika tehdä kaupat!

Marraskuu 2017

Arvioitu valmistumisajankohta, avaimet käteen ja tervetuloa kotiin!

Sisustusgalleria

Sisustuskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä, eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista toteutusta. Tarkistathan huoneistokohtaisen pohjakuvan ja varustelutason aina kohteen myyjältä.

Kohteen sisustusvalinnat on jo tehty. Kysy myyjältä tarkemmat asuntokohtaiset tiedot.

Voit tutustua luhtitalotuotantoomme myös 360-videoesittelyiden avulla:

Yksiöt 360-esittely

Kaksiot 360-esittely

Kolmiot 360-esittely

Nämä 360-esittelyt tarjoavat yleiskuvaa luhtitalotuotannostamme. Eivät vastaa täysin tätä kohdetta.​

Lataa kohteen infopaketti

  • Tutustu kohteeseen sekä asuinalueeseen
  • Tutki sisustusvalikoimaan tarkemmin
  • Liityt samalla Lehdon Sisäpiiriin

Lataamalla sähköpostiesitteen liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.

REKISTERISELOSTE